Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • albus_lupus
    Rider
    • 2008
    • 347

Była O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
    Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
    President Johny II ASC + President
    Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO

Komentarz

• vince123
      Elegance
      • 2009
      • 923

rozmowa 2 facetow....
      -sluchaj co bys mi zrobil jak puknal bym twoja zone :?:
      --hmmmm...mysle ze bylibysmy wtedy kwita :szeroki_usmiech

__________________________________________________ ______________
      Andrzej mowi do swojego kolegi:
      -pojutrze jade w delegacje i wracam dopiero za tydzien. chcialbym abys wyswiadczył mi przysluge.. jezeli moja zona zdradzi mnie z kims to wyrwij 1sztachete z plotu....
      po tygodniu andrzej wraca z delegacji i widzi ze w plocie brakuje 1sztachety,mysli sobie- oj to tylko 1raz,wybacze jej... wchodzi do domu i nagle slyszy glos zony..
      -dobrze ze przyjechales kochanie,nie wytrzymalabym tu sama..jakies chuligany 3razy plot rozbierali ...
      sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
      nadkole nowe LP
      kontakt PW

Komentarz

• Andrev3
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 6116

"Kocham... nie bije" Andrzej Gołota
        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• pic2ek
          Rider
          • 2007
          • 624

Zamieszczone przez skoda13
          dobrze się proszę przyjrzeć filmowi
          k****a jeszcze pogłośniłem na prawie cały zycher bo nic nie słyszałem @%@#T%@%@# :szeroki_usmiech

Komentarz

• Skodio_
            Rider
            • 2008
            • 324

Zamieszczone przez albus_lupus
            http://demotywatory.pl/32...-Szkoly-Sukcesu
            mistrz :szeroki_usmiech

Komentarz

• arturas03
              L&K
              • 2009
              • 1298
              • Toyota
              • AGN 1.8 20V 125 KM
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

skoda13, Ja cię :zastrzelic
              Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
              Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• suchy
                Rider
                • 2009
                • 682

:shock:
                Było, minęło:
                RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.

Komentarz

• Andrev3
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 6116

Ojciec z synem są w sklepie, a syn zobaczył kondomy i pyta się, co to jest. Ojciec na to:
                  - No, to są kondomy i używa się ich dla ochrony podczas seksu.
                  Syn podnosi jedno opakowanie i pyta, czemu w środku są trzy kondomy.
                  - To dla chłopców z liceum. Jeden na piątek, jeden na sobotę, jeden na niedzielę.
                  Syn podnosi paczkę z 6 kondomami i pyta:
                  - Dlaczego tu jest sześć?
                  - To jest dla studentów, dwa na piątek, dwa na sobotę i dwa na niedzielę.
                  Syn spostrzega paczkę z 12 kondomami i zadaje to samo pytanie. Ojciec na to:
                  - Synu, te są dla żonatych. Jeden na styczeń, drugi na luty, trzeci na marzec...

BAJKA
                  Był sobie raz pewien książę, który pewnego dnia spytał piękną księżniczkę, czy wyjdzie za niego za mąż.
                  W odpowiedzi usłyszał tylko krótkie: "Nie!" ...

I żył książę długo i szczęśliwie, jeździł na polowania i na ryby, każdego dnia spotykał się z kolegami, pił mnóstwo piwa i upijał się w sztok, grał w brydża, rozrzucał skarpetki po domu i nie opuszczał deski sedesowej, posuwał służki, sąsiadki i koleżanki, śpiewał pod prysznicem na cały głos, pierdział, kiedy miał na to ochotę, głośno bekał i drapał się po jajach.

Koniec

Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy.
                  "Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał", myśli przewraca się z powrotem.
                  Słychać głośniejsze łup łup łup.
                  - Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona.
                  No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem:
                  - Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć?
                  - Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy maź i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło.
                  - No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!?
                  - Ale kochanie, on był pijany!
                  - Nieważne, potrzebuje pomocy.
                  No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dol.
                  Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, więc woła:
                  - Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć?
                  Z ciemności dochodzi głos:
                  - Taaaa...
                  Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy:
                  - Gdzie pan jest?
                  - W ogrodzie, na huśtawce...

Po walce Adamka z Gołotą trener mówi do oszołomionego Gołoty:
                  - Ale wystraszyłeś Adamka w 2 rundzie!
                  - Czym?
                  - Myślał, że Cie zabił... :szeroki_usmiech

Morze Północne, lodowaty wicher duje jak cholera. Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy.
                  - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? - pyta jeden.
                  - Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę.
                  - Jakiego nieszczęśliwego wypadku??
                  - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem...

Do McDonalda wchodzi małżeństwo staruszków (ok. 90 lat). Babcia siada przy stoliku, a Dziadek idzie zamówić zestaw (pepsi, hamburger i frytki). Dziadek siada przy stoliku, bierze dwa kubeczki i patrząc nalewa do nich równiutko po połowie, następnie bierze frytki i robi dwie równiutkie porcje, następnie wyjmuje nożyk i kroi równiutko hamburgera na pół.
                  Całą tą sytuację obserwuje student, żal mu się ich zrobiło podchodzi i mówi:
                  - Przepraszam, że przeszkadzam, ale może kupić państwu drugi taki zestaw?
                  Babcia:
                  - Bardzo pan uprzejmy, ale dziękujemy, jesteśmy małżeństwem od 70 lat i my się tak wszystkim po równo dzielimy.
                  Student odchodzi, ale zauważa, że babcia siedzi cichuteńko, a dziadek się zajada. Podchodzi znowu i pyta:
                  - Dlaczego pani nie je?
                  Babcia na to:
                  - Czekam na zęby.
                  :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
                  RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• Garret
                    L&K
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 1196
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Prawnicy nigdy nie powinni zadawać pytań babciom z Mississippi, jeśli naprawdę nie są gotowi na odpowiedź.
                    Podczas procesu, w małym miasteczku na południu stanu, pełnomocnik prokuratora wezwał swojego pierwszego świadka - starszą kobietę.

Zbliżył się do niej i zapytał: "Pani Jones, czy pani mnie zna?".

Kobieta odpowiedziała: "Tak, znam pana, panie Williams. Znam pana odkąd pan był małym chłopcem i szczerze, był pan dla mnie wielkim rozczarowaniem. Pan kłamie, zdradza żonę, manipuluje ludźmi i obgaduje ich za ich plecami.
                    Myśli pan, że jest wielkim paniczem, jednak nie potrafi sobie zdać sprawy z tego, że nigdy nie będzie nikim więcej, niż marnym gryzipiórkiem. Tak, znam Pana."

Prawnik był zamurowany. Nie wiedząc co więcej począć, wskazał na drugą stronę sali, pytając: "Pani Jones, czy zna pani pełnomocnika obrony?"

Kobieta znów rozpoczęła tyradę: "Tak, również znam pana Bradleya odkąd był młodzieńcem. Jest leniwym bigotem z problemem alkoholowym. Nie potrafi zbudować normalnego związku z kimkolwiek a jego kancelaria prawna jest jedną z najgorszych w całym stanie. Nie wspominając już o tym, że zdradzał swoją żonę z trzema różnymi kobietami. Jedną z nich była pana żona. Tak, znam go."

Pełnomocnik obrony zamarł.

Sędzia poprosił obu pełnomocników do swej ławy i, stonowanym, cichym głosem, powiedział:
                    "Jeśli którykolwiek z was idiotów spyta ją czy mnie zna, wyślę was obu na krzesło elektryczne."
                    :lol:
                    Garret

-----------
                    Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• phoneman
                      RS
                      • 2008
                      • 3374
                      • Octavia I (1U2)
                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

:P
                      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• arturas03
                        L&K
                        • 2009
                        • 1298
                        • Toyota
                        • AGN 1.8 20V 125 KM
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Z PAMIĘTNIKA PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY
                        PIĄTEK 19.06.
                        Obudziłem się z nagle z przeświadczeniem, że odkryłem coś epokowego. No, może nie na
                        miarę Nagrody Nobla, ale przynajmniej na jakieś porządne wyróżnienie bym zasłużył.
                        Rzekomo najlepsze pomysły wpadają do głowy podczas snu. Postanowiłem pisać
                        pamiętnik i przyśniło mi się, że kobieta jest jak automatyczna pralka. Każdą da się
                        odpowiednio zaprogramować i będzie działa zgodnie z oczekiwaniami. Odpowiednie słowa,
                        trochę ciepła i czułości, kwiaty, miła kolacja itd. itp. i program działa. Zawsze wiadomo,
                        co, kiedy i jak się stanie, i na co i jak zareaguje. Pralka i kobieta są w swym działaniu
                        identyczne, z tą tylko różnicą, że pralki nie da się zapakować od tyłu.

SOBOTA 20.06.
                        Nie rozumiem dlaczego kobitom do seksu są potrzebne czułe słowa? Przecież gadanie
                        podczas seksu to zbędne marnowanie czasu. Słowa rozpraszają, przeszkadzają i zmuszają
                        do myślenia. A po cholerę przy seksie myśleć? Wczoraj kochałem się z żoną. Milczałem
                        jak zawsze, no bo o czym tu gadać? O Księdzu Rydzyku i jego finansach, czy o
                        fajansiarskiej polskiej piłce nożnej? O. Rydzyka nie lubię, a na piłce nożnej Stara się nie
                        zna. No to milczę. A ona do mnie:
                        -Wiesz kochanie – a ja ją bzykam od tyłu – w Tobie już nie ma takiej czułości jak dawniej.
                        Zaniedbujesz mnie. Mógłbyś chociaż czasami do mnie powiedzieć coś pieszczotliwie?
                        - Dupa wyżej KOCHANIE!!!
                        Lekarz powiedział, że szczęka może boleć jeszcze ze dwa tygodnie, ale złamania nie było.
                        PONIEDZIAŁEK 22.06.
                        Ja wciąż nie rozumiem kobiet, a swojej żony w szczególności mimo tylu lat małżeństwa.
                        Wiecznie narzekają na swój wygląd. Za te jej maseczki, szmineczki, kremiki, piźdzki, to
                        już bym sobie dawno mercedesa albo inne volvo kupił. Wczoraj narzekała, że ma małe
                        piersi. Mówię jej:
                        - Kobieto nie masz większych zmartwień?
                        A ona mi narzeka, że się źle czuje, że powinna mieć większe, że może dałbym jej na
                        silikony? Pojebało babę, jak nic. Więc jej mówię:
                        - Pocieraj sobie kilka razy dzienne papierem toaletowym między piersiami?
                        -A to pomoże? Będą większe?
                        - Dupie pomogło.
                        Dentysta powiedział, że tę jedynkę to da się wstawić, ale tylko na metalowym implancie.
                        Z dwójką nie będzie problemów, bo się tylko trochę uszczerbiła.
                        WTOREK 23.06.
                        Dziś rano córka przyszła, żebym jej pomógł zawiązać buciki. No, to wiążemy i wiążemy.
                        Uczę ją o zajączkach i pętelkach, o motylkach zawiązujących skrzydełka, na kokardkę i
                        takich tam sznurówkowych historyjkach, a ona mnie nagle pyta:
                        - Tato!! A dlaczego dziewczynki mają mniejsze stópki od chłopców?
                        - Aby w przyszłości mogły stać bliżej zlewu.
                        Chłopakom w pracy powiedziałem, że mi szczapa przy rąbaniu drewna odbiła. Swoją
                        drogą widać, że to mamy córcia – ma to pierdolnięcie gówniara.

PIĄTEK 24. 07
                        Kochany Pamiętniczku, przepraszam, że mnie tu tak długo nie było.
                        Ale w niedzielę przy śniadaniu w zeszłym miesiącu rozmawialiśmy z żoną na tematy
                        religijne. Żona twierdziła, że kobieta to lepszy „produkt” Boga niż mężczyzna. Więc jej
                        przypomniałem, że to mężczyznę stworzył Bóg jako pierwszego. A ona mi na to:
                        - Taaa… bo musiał zacząć od zera.
                        No szlag mnie trafił na gadzinę jedną hodowaną na mym męskim łonie to jej
                        odszczeknąłem:
                        - Yhm. A jak chciał stworzyć kobietę to się potknął i powiedział „Kurwa”. I słowo ciałem
                        się stało.
                        Na OIOM-ie trzymali mnie tylko przez tydzień. Chirurg szczękowy powiedział, że miałem
                        szczęści, że szczęka mi się w mózg nie wbiła. Mój wstrząs mózgu to byłby przy tym pikuś.
                        Dopiero wczoraj mnie wypisali.

SOBOTA 25.07.
                        Kobiety to zawsze mają jakieś pretensje. Wiecznie coś im się nie podoba i nie wiedzą
                        czego chcą. Pamiętam jak byłem przy urodzeniu córki. Żona darła się jak głupia:
                        - Zróbcie coś z tym. Dajcie mi jakieś lekki. Ratunku to boli!!! To Ty powinieneś tu leżeć za
                        mnie i skręcać się z bólu!!! To Ty mi to zrobiłeś!!!
                        Nie chciałem być niczemu winny jak zawsze, więc jej przypomniałem:
                        -Nie pamiętasz? Chciałem ci go wsadzić w pupę, ale powiedziałaś, że to będzie zbyt
                        bolesne.
                        Lekarz wylądował na urazówce. Mnie nie sięgnęła. Wróciłem po dwóch tygodniach, jak
                        wytrzeźwiałem, a ona się uspokoiła. Baby to zawsze zwalają winę na nas.
                        NIEDZIELA 26.07.I niech mi ktoś powie, że kobiety nie myślą permanentnie, tak jak mężczyźni, o seksie.
                        Siedziałem wczoraj wieczorem w barze z kolegą i tłumaczyłem mu jak smakuje ogolona
                        cipka, bo on nigdy takiej nie miał szansy popróbować. Nie wiedziałem jak mu
                        wytłumaczyć więc mu mówię:
                        - Wyobraź sobie, ogoloną cipkę i różowego Chupa Chups.
                        - No i?
                        - Więc ogolona cipka smakuje, jak ten lizak.
                        - A jak smakuje owłosiona?
                        -Jak lizak spod szafy.
                        Chyba nie zrozumiał. Bez flaszki nigdy nie zrozumie, więc idziemy do baru. Podchodzę i
                        zamawiam dwie szklanki Whisky. A barmanka do mnie:
                        - Z lodem czy bez?
                        - Bez loda. – odpowiedziałem – Kolega nie będzie czekał.
                        I co? Nawet barmance lody w głowie. I niech mi któraś teraz powie, że tylko faceci ciągle
                        myślą o seksie.

ŚRODA 29.07.
                        Po wczorajszej akcji poszedłem do pracy. Tym razem się udało. Miałem tylko pobite oko i
                        rozcięte usta. Nie chciałem znowu sprzedawać, że to od rąbania drewna, więc przyznałem
                        się, że to żona mnie pobiła. Chłopaki pytali: - Za co? No więc, powiedziałem im, że za to,
                        że podczas seksu powiedziałem, do niej na „Ty”. Nie uwierzyli.
                        A co? Miałem im powiedzieć, że w trakcie ona do mnie powiedziała: - No już ze trzy
                        miesiące się nie kochaliśmy. A ja jej odpowiedziałem: - Chyba Ty.
                        To i tak dobrze, że się skończyło, jak skończyło, a nie tak, jak wtedy, gdy wylądowałem
                        ze wstrząsem mózgu, gdy dostałem w ryja mrożonym kurczakiem. Kurde seksu mi się
                        zachciało wtedy przy lodówce. Przecież przy lodówce chyba każda lubi. Szkoda tylko, że
                        nie w Tesco.
                        PIĄTEK 31.07.
                        Kochany pamiętniczku dzisiaj robię eksperyment. Chcę sprawdzić kto jest moim
                        najlepszym przyjacielem: pies czy żona? Zamknę oboje na noc w bagażniku mojego
                        Zaporożca. Zobaczymy, kto się będzie cieszył rano, że mnie znowu widzi.
                        To był ostatni wpis w odnalezionym pamiętniku. Życie prawdziwego mężczyzny potrafi
                        być pełne niespodzianek.
                        WNIOSEK: MĘŻCZYZNA I KOBIETA MAJĄ RÓŻNE WYOBRAŻENIA O PRAWDZIWYM
                        MĘŻCZYŹNIE
                        Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
                        Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• mani0
                          Rider
                          • 2008
                          • 643

miażdżące... :diabelski_usmiech

Komentarz

• skoda13
                            Ambiente
                            • 2008
                            • 235

jakie to prawdziwe, życie
                            Widzisz jak w kilka sekund uciakają pieniądze które zarabiasz przez kilka godzin
                            Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000
                            Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
                            [scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]

Komentarz

• cysterniarz
                              RS
                              • 2008
                              • 1887
                              • Octavia II combi (1Z5)
                              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

to raczej z działu "...i nie tylko". Nie wiem jak to skomentować ... rzeczywiście niesamowity pies
                              Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.

:shock:

Komentarz

• skoda13
                                Ambiente
                                • 2008
                                • 235

cysterniarz dokładnie, niesamowity pies
                                Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000
                                Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
                                [scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]

Komentarz

• phoneman
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 3374
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

cysterniarz, Robi wrażenie :shock:
                                  .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Guguś
                                    L&K
                                    S_OCP Member
                                    • 2008
                                    • 1212

cysterniarz, rewelka

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• b707
                                      L&K
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 1272

Psy są bardzo inteligętne... W zasadzie ich sposób adaptacji jest lepszy do naszych najbliższych krewnych czyli małp. Psy uczą się od nas i robią wszystko by nas zrozumieć. Na NG lub Disco puszczaja badzo dobry program o psach. Polecam zwłaszcza jak ktos ma psiaka bo mozna sobie na własnym po eksperymentować a w zasadzi się z nim pobawić w bardziej rozwijający sposób

Pokazują tam bardzo fajnego psiak który nie dośc że ma doskonałą pamięć to jeszcze potrafi myślec na zasadzie dedukcji.

Psy góra
                                      pzdr
                                      Adam

Komentarz

• westwi78
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 2940

ja pierdziele...kole tam widzę na rowerze pomykał tak 3 sekundy i by go zaje...

Komentarz

• cysterniarz
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 1887
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

o kufa :shock: powiedzenie że spadająca cegła może zabić na ulicy staje się rzeczywistością

Komentarz

• g_rego_r
                                            Rider
                                            • 2008
                                            • 496

Andrev3, :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

Komentarz

• b707
                                              L&K
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 1272

Ewidętny błąd wykonastwa:O Ktos nie miał chyba wyobraź a przynajmniej ze zdjęci wygląda jakby zostawili nie usztywnioną ścian wysokości dwóch,trzech pięter...

Ale patrząc na zachowanie pracowników na dole to chyba się tego spodziewali...
                                              Adam

Komentarz

• sesik
                                                RS
                                                • 2006
                                                • 2165

Powaliło mnie na kolana i długo nie mogłem zamknąć szczęki po tym jak opadła http://www.youtube.com/watch?v=FIMOB...eature=related (mogliby lepszą muzyczkę dać)
                                                tropiąc dalej właściciela i jakiś więcej info na temat tego autka natrafiłem na http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=125976 i nadal nie mogę pozbierać szczęki z podłogi pełen respect dla kolesi (teraz tylko muszę się szwedzkiego nauczyć) :szeroki_usmiech
                                                Best ET = 13.666
                                                Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
                                                PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
                                                http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• Andrev3
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 6116

Szacun osiedlowy dla kolesia, najważniejsze że ten Fiacik jest z Polski
                                                  RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...