ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Z życia infolinii sieci komórkowej...
Dzwoni klientka z duuużym poczuciem humoru. Weryfikuję dane.
[JA] - Poproszę jeszcze o Pani imię i nazwisko.
[KLIENTKA] - Barbara Potrząsaj.
[JA] - Hasło?
[KLIENTKA] - Cyckami...
mozgi, widzę Grzesiu, że Twoja też prawie spadła jak jej się trubo-burbo włączyło patrząc po podpisie
spadła, ale tylko ta rura co wyciąga spaliny :lol: ,
Zamieszczone przez mamaj12
Mihau, Ty sobie nie zdajesz sprawy co ona z rolkami zrobiła. Następne auto żeby mogło wjechać musieliśmy czekać ok 1h :diabelski_usmiech
to wszystko przez te przyciski :diabelski_usmiech , dobrze, ze blisko był McDonald's to szybko zleciało :szeroki_usmiech
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
chyba też pił piwko jak to pisał :szeroki_usmiech , widać, ze szczerze pisze i nie jest handlarzem, chyba jest mu obojętni czy sprzeda czy nie :lol:
Wersja USA = kłopoty. Mój kolega po dłuższym pobycie w Stanach "wrócił razem" z Golfem. Dość szybko mu go ukradli ale po kilku dniach policja go znalazła tyle że trochę rozszabrowanego. Kiedy go naprawiał - kompletował okazało jak dużo części jest innych . Pamiętam że nawet zaciski hamulcowe i klocki są inne niż w wersji eu.
Komentarz