Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Coś taki wkurwion, Ryszard?
- Wczoraj byłem na dysko z Haliną. Swołocz, trzy razy pod rząd ze
Zdziśkiem -kombajnistą zatańczyła...
- ... się wkurzyłeś i poszłeś do domu?
- Nie. Na złość tej flądrze, następny kawałek ze Zdziśkiem zatańczyłem!
75-latek przyszedł do lekarza na badanie nasienia.
Lekarz dał mu słoiczek i powiedział:
- Proszę wziąć ten słoiczek do domu i przynieść na jutro dawkę spermy.
Następnego dnia dziadek przychodzi i stawia słoiczek czysty i pusty tak, jak poprzedniego dnia.
- Doktorze, to było tak:
Najpierw próbowałem prawą ręką, i nic. No to spróbowałem lewą ręką, i też nic.
Więc poprosiłem o pomoc żonę. I ona próbowała prawą ręką, potem lewą ręką, i ciągle nic.
Próbowała nawet ustami najpierw ze sztuczną szczęką, potem bez sztucznej szczęki, ale wciąż nic.
Zawołaliśmy nawet panią Helenę, naszą sąsiadkę. I ona też próbowała - najpierw obiema rękami,
potem pod pachą, nawet próbowała go ściskać kolanami. No i nic!
- Zawołaliście państwo sąsiadkę?! - pyta zszokowany lekarz.
- Tak. Ale niezależnie, jak bardzo się staraliśmy, nie udało nam się otworzyć tego cholernego słoika.
[ Dodano: Wto 14 Gru, 10 09:28 ]
Trudno ogarnąć ludzkie możliwości ...
Komentarz
-
-
Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
eaglemirek, pokolenie "gdzie jest krzyz"Antenka z moherem na leb i jazda do Rydzyka - niestety, ale takie spoleczenstwo w Polsce to spory odlam - jak widac po sondazach PISu - stracil sporo wyborcow, ale pewna garstka ciagle nie widzi upadku Kaczynskiego, bo to w koncu wielki wódz jest :twisted:
loru, ta laska jest slaba jak przeterminowana kielbasa - chudzina, w dodatku brzydka z tona tapety - te lambo bez niej lepiej by wygladalo, hyhyByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikhttp://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8806639,Nie_bedzie_szkolnych_zabaw_w_piatk i__Religia_zakazuje.html
Zaczynam się bać :?Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
TomTom VIA125 na pokładzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez viciousJa jakbym był na miejscu reszty rodziców to bym mocno zagotował! :evil:
Mam taka jedna amatorke chrzescijanstwa i religii u siebie na osiedlu - jej dzieci odwiedzaja ja raz do roku ( na wigilie i jak im sie zachce to wyjatkowo na wielkanoc ) - dorwalem kiedys syna i sie pytam - czemu? Spytal czy ja z nia wytrzymuje. Odpowiedzialem - "Szczerze?No nie bardzo". A on do mnie -" to ja mam 100 razy gorzej od Ciebie - teraz juz wiesz czemu" :twisted:
Takze ja sobie ja darowalem, jak cos gada, puszczam mimochodem, jak cos drze jape z balkonu, udaje ze nie slysze, jak marudzi na klatce o mlodziezy, smieje sie pod nosem, bo juz 26 wiosen na karku, to jaka ze mnie mlodziez, a jak sie pyta czemu nie widziala mnie w kosciele nigdy to odpowiadam, ze widocznie chodzimy zawsze na inna godzine :twisted:
To swietne przyuczenie do malzenstwaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Kto zrobi taki numer? :diabelski_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6hnl1tDHhBo&feature=related[/youtube]
Para narzeczonych spaceruje po parku. Gdy mijają grupę emerytów, ci zaczynają mruczeć:
- Co tam rączka za rączkę!? Zabierz ją lepiej do motelu i wyciupciaj!
Chłopak jest zakłopotany, udaje że nie słyszy. Po chwili narzeczeni przechodzą obok placu budowy, skąd dobiegają krzyki robotników:
- Ty, oferma! Przestań się tak przechadzać! Zaprowadź ją w krzaki i przeleć!
Chłopak, jeszcze bardziej zakłopotany, udaje że nic nie słyszy. Po godzinie odprowadza narzeczoną do domu i mówi:
- Do jutra, kochanie.
Ona:
- Do jutra, ty GŁUCHY KOŁKU!Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Komentarz
-
-
T R U E !! :twisted:
Do sklepu wchodzi> mężczyzna ze swoim 8 letnim synem.
Przypadkiem podchodzą do gabloty z prezerwatywami.
- "Co to jest tato?" - pyta syn.
Mężczyzna rzeczowo odpowiada: "To są prezerwatywy synku.
Mężczyźni używają ich by uprawiać bezpieczny seks."
"Rozumiem" - odpowiada chłopiec - "Słyszałem o tym na zajęciach wszkole".
Spogląda na wystawę, bierze paczkę z 3 kondomami i pyta: "Czemu tu są trzy sztuki?"
Tato odpowiada: "Te są dla chłopców ze szkoły średniej. Jedna na piątek, jedna na sobotę i jedna na niedzielę".
- "Fajnie" - odpowiada chłopiec.
Nagle zauważa paczkę z 6 kondomami. "A te są dla kogo?"
"Te są dla studentów" - odpowiada tata - "Dwie na piątek, dwie na sobotę i dwie na niedzielę"
"WOW!" - krzyknął chłopiec - "To w takim razie te dla kogo są?" - pyta wskazując na 12 stopak.
Z ciężkim westchnieniem i ze łzami w oczach, tato odpowiada: " Te są dla żonatych. Jedna na styczeń, jedna na luty, jedna na marzec..."
:lol: :twisted: :lol:
Tu był Jurek, Tu był Zenek, Tu był Sławek...
Niby zwyczajne napisy... Czemu mnie tak niepokoją?
Czy to z powodu dziwnego koloru czy charakteru pisma?
A może dlatego, że czytam je w swojej szafie...
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Rzecz dzieje się w pułku ułanów jazłowieckich.
Zbliża się święto pułkowe i coroczny bal na który zaproszony jest kwiat okolicznej szlachty.
A był w pułku rotmistrz, znany ze zbyt swawolnego języka którym to szafował ponad miarę, niezależnie od okoliczności.
Wezwał go przeto pułkownik do siebie i mówi:
- Proszę aby się pan powstrzymał od opowiadania dowcipów na tym balu. Będą przecież damy.
Rozpoczął się bal, oczywiście polonezem, potem inne tańce, ale przy stole rozmowa się nie kleiła i było nudno.
Pan rotmistrz nie wytrzymał i mówi :
- Powiem zagadkę.
Wszyscy którzy go znali zamarli z przerażenia.
- Gdzie jajkom jest najcieplej? - padło pytanie.
Przy stole zaległa martwa cisza, i nikt nawet nie próbował zgadywać.
Rotmistrz rozejrzał się po zebranych, i sam odpowiedział
- NA PATELNI.
Na to rozległ się tubalny śmiech pułkownika
- ha ha ha a któż by gołą d..ą na patelni siadał?
z cyklu "Czarny humor"
Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy.
Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze
współczującą miną.
- I co?! Co z nią, panie doktorze?!.
- Cóż...żyje. I to jest dobra wiadomość. Ale są i złe: żona, niestety,będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje.
Koszt: 25 tys. złotych.
- Oczywiście, oczywiście - na to mąż.
- Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok.5tys. miesięcznie.
- Tak, tak... - kiwa głową mąż.
- Konieczny będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje... Koszt sanatorium -10tysięcy...
- Boże...
- Tak mi przykro... To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki..
- Ile? - blednie mąż.
- Miesięcznie 12 - 15 tys. złotych.
- Jezuu...
- Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę...
Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach.
Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu.
-Żartowałem! Nie żyje!
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
W aptece młody chłopak kupuje prezerwatywy.
- Poproszę truskawkowe. Albo nie, może malinowe. Nie, bananowe...
Na to dziadek stojący w kolejce:
- Synku, będziesz pier****ł, czy kompot gotował...?
Wraca matka polka z zakupów, obładowana oczywiście siatkami, torbami i siateczkami. Idzie powoli, ugina się pod ich ciężarem, aż tu nagle wyskakuje zza krzaka ekshibicjonista i odsłaniając płaszcz pokazuje swoje nagie wdzięki w pełnej okazałości. Matka polka spojrzała tylko i krzyknęła:
- No żesz cholera jasna, jajka zapomniałam kupić!!!
Komentarz
-
-
Za co kochamy ten kraj :szeroki_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tWE9u8wRvZs&feature=player_embedded#![/youtube]
Pit Stop
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLO1CFpOzXY&feature=related[/youtube]Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Komentarz
-
-
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
To sie nazywa kierowca
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Inne użycie AIRBAGa :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
a teraz o polskich budowach dróg
spotykaja sie dwaj dyrektorzy z roznych oddziałow budowy autostrad jeden mówi do drugiego jak ty masz ładnie w domku wszystko na wysoki połysk dywany piekne płytki jak to robisz?nato kolega odpowiada podejdz tu do okna popatrz widzisz te autostrade no widze to na niej miały byc cztery pasy ruchu a są2 i juz wiesz z kad to wszystko.
po roku ten bogaty dyrektor przyjechał do tego kolegi co był wczesniej u niego w domu i widzi piekne marmury dywany perskie poprostu pałac i mówi widze ze u kolegi jest lepij jak u mnie poprostu pałac jak to zrobiłes? nato odrzekł popatrz widzisz te autostrade za oknem no nie widze -----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799To sie nazywa kierowca
http://www.youtube.com/wa...s9Q&feature=fvwlacze
Komentarz
-
-
ahmed799, Ken Block is the best! Każdy filmik z nim urywa jaja!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz