W ramach pocieszenia jeśli nadal wydaje nam się, że stoimy w dużych korkach w dużych miastach :wink
No i kilkadziesiąt lat po wdzięczność nie umarła :szeroki_usmiech Oni się nigdy nie zmienią, Rosjanie są bezbłędni w swojej manii wielkości.
"Dziękuję dziadkowi za zwycięstwo"
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
Mickul, między innymi o prędkość. Jest jedno ,,ale'' ogranicznik prędkości jest na max. 90km/h a zużycie rzeczywiste ok 30-32 l/100km :wink: . Normalnie komputer oszalał podliczając dane
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL :shock:
Two young Polish guys were arrested on Monday morning in Germany after stealing two luxury cars in Switzerland. The Bayern police chased the 24 and 27-year-old men who were driving a stolen Bugatti Grand Sport Sang Blue and a BMW 750 Li in the direction of Poland
Był sobie pół żyd ,pół cygan .
Pyta się taty żyda :Tato jestem bardziej żydem czy cyganem ?
Ojciec : Oczywiście ,ze bardziej żydem !
Dziecko zbytnio nie uwierzyło i podchodzi do mamy cyganki:
Mamo jestem bardziej żydem czy cyganem.
Mama : oczywiście ,ze cyganem ! A czemu pytasz ?
Dziecko : Bo widziałem zajebisty rower w sklepie i nie wiem czy się targować ,czy od razu zapierdolić.
Facet wybrał się na plaże nudystów, żeby złapać trochę opalenizny. Obawiając się oparzeń położył kapelusz na klejnoty.
Przechodząca obok kobieta zauważyła to i powiedziała:
- Gdyby był pan dżentelmenem uniósłby pan kapelusz.
- Sam by się uniósł, gdybyś nie była taką paskudną świnią.
Praca jak marzenie
Słońce, piasek, woda... zatrudnię do pracy przy betoniarce
Nowy manager zatrudnił się w dużej międzynarodowej firmie. Pierwszego dnia wykręcił wewnętrzny do swojej sekretarki i drze się: - Przynieś mi tu kawy, szybko! Z drugiej strony odezwał się gniewny męski glos: - Wybrałeś zły numer! Wiesz z kim rozmawiasz?! - Nie! - Z Dyrektorem Naczelnym, ty idioto!! - A wiesz, z kim ty rozmawiasz?! - Nie! - No i dobrze - i nie licz, że się dowiesz!
Na egzaminie na prawo jazdy egzaminator pyta "podstępnie": - Co pani zrobi, jeżeli po przejechaniu pięciu kilometrów stwierdzi pani, ze zapomniała pani kluczyków"? - Zjadę na pobocze, włączę światła awaryjne, wysiądę z samochodu i sprawdzę, co za matoł pchał mnie taki kawał drogi :szeroki_usmiech
Komentarz