SPEEDY - opinie o uzytkowniku i transakcjach z nim!
Kupiłem przełacznik tempomatu do Oktavi I we wrześniu 2009 .W serwisie okazało się że taśma jest uszkodzona. Odesłąłem.W listopadzie przysłał mi drugi przełacznik.Taśme sprawdziłem była ok. W serwisie w czasie montarzu okazało się że blenda jest zblokowana/ inaczej sygnał św./ Odesłałem i czekam znoawu miesiąc. Tak więc uwazajcie jak z nim robicie interesy.
ketome, Stary, mam nadzieje, ze masz mocne podstawy, zeby szargać człowiekowi opinię.
Na tym forum nie tolerujemy wymierzania sprawiedliwości.
Każdemu moze zdarzyć się potknięcie - wazne, zeby nie byl to zamierzony przekręt.
Wiec jesli sie okaże, ze to tylko odreagowanie złości, to niestety, ale nie pozostanie to bez konsekwencji dla Ciebie.
Póki co czekamy cierpliwie na relację drugiej strony...
mogę dodać tylko że ze Speedy od września próbuję wyjaśnić sprawę ze xenonami gdyż po założeniu ich jeden okazał sie angielski. I do dzisiaj speedy nie dała propozycji rozwiązania tego problemu??
Skodzinka L&K skradziona 07.08.2009 w Łodzi EL 5270T
mogę dodać tylko że ze Speedy od września próbuję wyjaśnić sprawę ze xenonami gdyż po założeniu ich jeden okazał sie angielski. I do dzisiaj speedy nie dała propozycji rozwiązania tego problemu??
widze że nareszcie posłuchałeś naszych rad i odezwałeś sie na forum w w/w sprawie
Octavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
tez dolacze sie do tematu zakupilem w sierpniu wnetrze l&k jako komlet brakowalo przy odbiorze kilku elementow uzgodnilismy ze dowiezie reszte tlumaczac ze jednego czlowieka nie bylo tam skad bral a ten co wydawal nie orientowal sie za bardzo.Zaproponowalem rozwiazanie problemu lecz jednak zostalem zignorowany tak wiec ostrzegam przed speedy ja i tak mu tej sprawy nie odpuszcze
Przykra sprawa, ale mogę dodać od Siebie w imieniu mojego przyjaciela, który bardzo rzadko loguje się na OCP, ale on również ma wielki żal i pretensję do kolegi speedy
Poleciłem mu kolegę i teraz mam wyrzuty sumienia.
Mój przyjaciel zakupił ori xenonki i jedna lampa wręcz się zalewa od środka, paruje itp.
Kolega speedy nie odbiera już telefonów a na początku coś tam go ściemniał, że niby te lampy tak mają :x
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
ketome, Stary, mam nadzieje, ze masz mocne podstawy, zeby szargać człowiekowi opinię.
Każdemu moze zdarzyć się potknięcie - wazne, zeby nie byl to zamierzony przekręt.
Wiec jesli sie okaże, ze to tylko odreagowanie złości, to niestety, ale nie pozostanie to bez konsekwencji dla Ciebie.
I co ty na to Administratorze?
wprawdzie nie jestem administratorem, ale:
wygląda na to, że te podstawy masz, jednak przydałaby się mimo wszystko relacja drugiej strony :?
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Czy są jeszcze jacys zadowoleni i niezadowoleni z kontaktow handlowych z koelgą Speediem?
Prosze o umieszczanie opinii wszystkich, ktorzy maja jakies doswiadczenia w tej materii. Dzieki temu latwiej bedzie innym ocenic czy warto z nim ubijac interesy czy jedynie muche w kiblu.
Licze, ze sam wywolany do tablicy tez sie odezwie.
Ja kupiłem u kolegi Speedy aluski - wysłał mi pocztą i wszystko przebiegło bez najmniejszego kłopotu , zresztą felgi też zgodne z tym co mówił. Ja należę do tych zadowolonych klientów i w przyszłości jeśli będę coś potrzebował na pewno do niego wstąpię na zakupy.
Komentarz