oczekuje 3 miesiac i nic obietnice zapewnienia bardzo utrudniony kontakt mam dosc ciagle wymysla nowe problemy a to to a to tamto a to zapomnial ale nastepnym razem nna 100 % i tak w kolo
z Twojego tekstu wynika to, że stara się sprostać Twojemu zamówieniu, bez spuszczania Cie na drzewo
ja jakoś nie narzekam, i dodzwaniam się bez problemu, i sprawnie dostaję zamówiony towar
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
jesli zwodzenie przez 3 miesiace nie jest wpuszczanim na drzewo to ja jestem losiem
a jesli nieodpowiadanie na meile gg itd i zapewnianie ze wyslane a po 2 tyg jak sie uda skontaktowac stwierdzenie ze sie nie wyslalo ale wysle jest staraniem sprostania to kto inny jest losiem
zaplacilem tego samego dnia jak zaoferowal towar blyskawicznie pieniacz nie ale nie lubie jak ktos kogos robi w bambusa trzymam terminy i tego chce od innych dla mnie poniedzialek to poniedzialek a nie jak dla kogos piatek wiec jak ktos mowi pisze to go rozliczam dikladnie nie sadzis ze 3 mies to za wiele
edit by paf: tutaj był link do obrazka z potwierdzeniem przelewu ale poniważ zawierał dane osobowe to został usunięty - w razie potrzeby speedy proszę przesłąć go momo na PW - dzięki
czytac dokladnie i sprawdzac konto to nie grzech ! 3. 09 !
dziwnie ze odzywasz sie natychmiast po wzmiankach na ocp a masz problem z dotrzymaniem tego co obiecales czekamdalej na foty kiery i nic na bonus i nic zalatw to raz a solidnie aby misc dobre zdanie
dziwnie ze odzywasz sie natychmiast po wzmiankach na ocp a masz problem z dotrzymaniem tego co obiecales czekamdalej na foty kiery i nic na bonus i nic zalatw to raz a solidnie aby misc dobre zdanie
no ale to oddał ci już te pieniądze czy nie :?:
czy teraz sprawa sie rozbija o to, że nie przesyła ci fotek kierownicy :?: :!:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
oto ze fotek kiery nie dostał i wlepki OCP :roll: :idea: Pieniadze dostał 4 wrzzesnia bo w tym dniu zaksiegowano na jego koncie bo sprawdzilem wiec ktos tu lubi bić piane. Ponadto nie każdy ma na tyle czasu aby siedziec przy komputerze i kazdemu w przeciagu 10 min odpowiedziec.
Tu trzeba wziac jedno pod uwage, jak ktos chce cos szybko to niech sie uda do ASO :P Jak ma byc tanio to trzeba poczekac :wink:
Ja tam ze speedym nie mialem na razie klopotu
Widze ze ziom z plonska, do tego byly sadziad bo mieszkalem na kolbego 3 :wink:
zlitujcie sie ze 3 miesiace to ktotko bez przesady
"samiec" a znasz ustawe o danych osobowych
ale milo sotkac gogos z tego samego miasta
jak myslisz ze 3 mies czekania jest malo to dla mnie nie
speedy jak sam piszesz przelew dostales w 1 tyg lipca mamy koniec wrzesnia to ty obiecywales zapewniale s ze wyslane po kontakcie okazywalo sie ze a to zapomniales a to nie bylo czasu a to ze juz byles na poczcie w kolejce ale nie wyslales bo cos
badz facet z jajami i zalatw sprawe jak trzeba
nie obiecuj zapewniaj tylko zalatw to czego sie podejmujesz ja cierpliwie czekalem
nie mow ze nie siedzisz przy kompie bo na gg jestes ukryty a na forum to samo jak tylko cos sie napisze to na gg cie niby nie ma a na forum natychmist odpisujesz
jak chcesz moge wstawic na forum nawsze priva z twoimi zapewnieniami itd mam tego sporo :diabelski_usmiech
Czytanie ze zrozumieniem tez nie gryzie ! 3.09.2008 rok .
A dokladnie to :
Transakcja złożona 03-09-2008/462709
Wykonana 04-09-2008
Nadawca
Rachunek 27 1090 2008 0000 0001 0839 8951 Na Rachunek 34 1020 1592 0000 2102 0029 2839
Nazwa
i adres KAROL W. KATOWICE
Odbiorca:
Nazwa
i adres MIROSŁAW Z. PŁOŃSk
Kwota 30,00 PLN
Typ Przelew na rachunek obcy, elixir
Tytułem awaryjne ZWROT !
Czlowieku dostales 4.09 pieniadze w kwocie 30PLN ! Jestem Czysty jeżeli chodzi o Interes z Toba ! Nie wyszedl OK trudno i tyle ! A to czy jestem na GG czy mnie nie ma to już jest moja prywatność i kiedy mam siedziec i odpisywac rowniez !
Zapraszam do ASO tam takich ludzi z otwartymi rekami beda witac ! Z mojej strony tyle i na pewno nie mam zamiaru juz z ta osoba robic interesów i mam nadzieje że z wzajemnoscia.
Witam
Też kupowałem ostatnio u kolegi speedy panel było trochę problemów, ale z powodu poczty. Ale zawsze pełna informacja na jakim etapie realizacja przesyłki, czy była złożona reklamacja na poczcie, ale spokojnie się wszystko wyjaśniło.
Napisałem bo tak czytam te narzekania i aż mnie mdli
byly problemy z poczta jakos koncem sierpnia. wcielo chyba 6 przesylek, odzyskalem paczki i rozsylam wiec jak widac wszystko idzie ... Czasem potrzeba troszke czasu ..
sory pane speedy ale pieniadze wplacilem w 1 tygodniu lipca po oczekiwaniu 2 miesiace na zaplacony towar po nezliczonej ilosci maili info na priva i gg i esemesach laskawie oddales kase po 2 miesiacach zadna laska ja wykazalem sie cierpliwoscia oczekujac 2 miesiace na zaplacny towar
chetnie dolacze korespondencje z tym Panem z jego zapewnieniami obietnicami zaklinaniami ze juz realizuje zlecenie ze juz wysyla ze jest na poczcie malo kolejne moje zamowienia na kiere i glosniki ustalone ceny dostawa i co i nic oddal nieszczesna kase po 2 miesicach a z reszty sie wycofal
co innego mowi co innego pisze radze zastanowic sie zanim sie zdecydujecie niemile mamdoswiadczenie a nielubie jak ktos chce mnie wsadzic na drzewo nie dam sie napewno nie wszyscy na OCP sa tacy sa i normalni ludzie za umieszczenie danych osobowych przypominam ze jest ustawa o ochronie takowych a takie moje zostaly zamieszczone i widnialy na forum OCp co zglosze administatorowi i odpowiednim wladzon nie wyrazilem na to zgody
[ Dodano: Pon 29 Wrz, 08 23:22 ]
dla paf
speedy oddal kase po moich licznych monitach trwalo to 2 miesiace przeszlo wyslalem w miedzy czase kilka maili info na riva i info na gg unikal kontaktu uzbroilem sie w cierpliwosc tylko dlatego ze obiecywal mase mase odpowiadajac czasem na priva i gg czego to niezrobi czego to niezalatwi itd a mialo to na celu tylko zwodzenie
chetnie udostepnie porespondencje miedzy mna a tym Panem na priva tam wszystko jest czarne na bialym
suma sumarum oddal wreszcie kase towaru nie dostalem
Po Twojej akcji połowa osob ma juz Twoją osobe w nie zbyt świetle , a jak ktos bedzie chciał cos ode mnie kupic to kupi nie to nie . Nikogo do niczego nie zmuszam . Istnieje z mojej strony kazda opcja wysylki od wplaty na konto przez pobranie konczac na kurierze
co innego mowi co innego pisze radze zastanowic sie zanim sie zdecydujecie niemile mamdoswiadczenie a nielubie jak ktos chce mnie wsadzic na drzewo nie dam sie napewno nie wszyscy
Czlowieku...nie denerwuj sie tak bardzo i pisz ciut bardziej zrozumiale :roll:
Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Kasa zwrocona, towaru nie bylo. A myslisz, ze w sklepie jak cos nie pojdzie to kasa jest na drugi dzien?? Wiec tu obslizg byl, ale wszystko jest OK.
Co do obiecywan, no kazdy jakies dzialania marketingowe musi przeprowadzic, zeby klienta utrzymac.
Wiec w tej chwili, kolega Momo05 jest na tym forum, jedynie w celu uprzykrzenia zycia koledze Speedy, bo jeden i drugi wg. mnie transakcje zakonczyli i jesli kolega Momo05 nie powstrzyma sie od dalszych dzialan majacych na celu 'niszczenie' sprzedawcy, zostanie pozbawiony mozliwosci pisania na tym forum, bo nic innego sensownego nie wnosi puki co do tego forum. :idea:
momo05 - naprawdę szkoda czasu na pisanie ciągle o jednym ale czy możesz powiedzieć dlaczego po tak strasznych przeżyciach jakie miałeś ze speedym piszesz chcesz kupić kierownicę od niego?
o tym że świadomie i z premedytacją łamiesz po raz któryś regulamin w wątku giełdowym
nie wspomnę
czy zapłaciłeś za tą kierownicę i domagasz się swojego czy sam pchasz się w biznesy ze speedym, z którym widać w biznesie wam nie po drodze? :shock: oświeć nas proszę
Mogę tylko dodać że momo05 ma racje w kurzając sie gdyż speedy tak traktuje klientów których w puścił w maliny tak samo było ze mną wcisną mi świtła od anglika kilaka miesięce mnie zwodził a potem napisał że nie musiałem u niego kupować tylko w ASO fakt , ale czy oznacza to że jak coś kupuję nie w ASO to mam się godzić na oszustwo :twisted: ?!
I na to nie dostałem odpowiedzi ani propozycji załatwienia tej sprawy!!
(Dodam że jednym z pierwszych maili pisał mi że mogę jeździć nanich do póki nie załatwi drugich a potem na wszystko się wypioł )
Skodzinka L&K skradziona 07.08.2009 w Łodzi EL 5270T
"jedynie w celu uprzykrzenia zycia koledze Speedy" cytat administrator takie slowa mowi przykre dla mnie istotne sa ustalenia obu stron ja nie bawie sie w zwodzenie i niedostarczanie towaru kase dostalem po monitach po 2 mies
mozna bylo aby Pan speedy od reki oddal kase i powiedzial ze nie dostarczy towaru
"dzialania marketingowe " jeszcze o takich nie slyszalem a jesli takowe sa stosowane zycze powodzenia w sprzedawaniu to tak dla wyjasnienia
Microft - dziwie sie ze administrator wypowiada takie slowa to nie 1 przypadek dla mnie forum jest dla prawdziwych OCp chcacych pomagac itd chyba takie sa zasady klubowe inaczej nie mialo by to sesu i powstawanie klubow itd fora sa poto aby i takie mam prawo czlowiek wypowiedzial swoje mysli prawa itd gwaratuje to konstytucja i praw czlowieka
paf masz racje szkoda czasu ii zachodu dla tego Pana czas oceni i ludzie jego dzialania a intersow wiecejnie mam zamaiaru robic z tym Panem
lamanie zasad masz racje tylko czemu jak Pan speedy zamieszcza dane osobowe ustawowo zakazane widnieja jakis czas nikt za to go na forum nie opindala co do kiery ustalilem z nim mailowo na priva i gg wsokosc zaplaty i sposob dostawy a tu kiera za inna kase za 2 dni na allegro tak sie nie robi a raczej nie rozsadne osoby
ale koniec tematu z Panem speedy ja mam juz go dosc i interesow nie rbie z nim nigdy wiecej
czas zweryfikuje uczynki pana speedy zycze mu jak najlepiej mimo wszystko
chcialem podac mu reke ale odmowil
dla administratorow moderatorow dla potwierdzenia swojej racji posiadam i chetnie udostepnie korespondencje z tym Panem abym nie byl posadzany o co kolwiek a ktora wyjasnia wszystko
z uczciwosci nie zamieszczam jej na forumm :diabelski_usmiech
Komentarz