tyskie i pan tadzio zdrowie OCP
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
jeden sztuk leszek
tyle się w lodówce ostało :roll:
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Po miesięcznej a nawet ponad miesięcznej wymuszonej abstynencji przykro mi ale muszę to stwierdzić że browar mi jakoś nie smakuje
Soczek + fora mercedesa = ciekawy wieczór :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, a sąsiadki też Ci nie smakują?
Tyskie razy cztery trening przed ostrym górskim pijaństwem :szeroki_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Zią - czyżby jakieś zaburzenia trawienia? :diabelski_usmiech
a ja Pinot Noir 2005 - mniam mniam
[ Dodano: Czw 04 Paź, 07 21:47 ]
dla ścisłości - flaszka sztuk 1 (słownie: jeden) :szeroki_usmiechyyahyoo
Komentarz
-
Od kąd jest Ania to nie mają prawa smakować :diabelski_usmiechZamieszczone przez koja86Ziomal, a sąsiadki też Ci nie smakują?
Oby Asiu Twoja teoria się nie sprawdziła :diabelski_usmiechZamieszczone przez yyahyooZią - czyżby jakieś zaburzenia trawienia? :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
a potem znowu buaahahha. Ja zwiększam dawkę codziennie po kilku tygodniach abstynencji. wczoraj zacząłem od jednego żuberka, dzisiaj będą dwa zaraz po treningu w tenisa
Komentarz
-
dzisiaj rozważania filozoficzne....
czy jeden kieliszek wina to już alkoholizm??? :roll: ...
...
...
...
...no tak - a dwa ?? :wink:yyahyoo
Komentarz
-
-
-
Nie no Rycho ABSOLUTNIE nic!!!! zero!!!!!, picie w samotności to przecie horoba alkocholowaZamieszczone przez ryhOciekaw jestem czy jak forum zmulało to koleżanki i koledzy popijali :P
No ale dziś jest okazja CZECI lech
Komentarz
-
ryhO, A ja piłem ale to ze smutku a pozatem należę do klubu anonimowych alkoholikówTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
-
nooo
tak też myślałem
zatem zdrowie ziomale
dooobrze tak posiedzieć przy żubrze a podobno dwa żubry i spokój
Komentarz
-
widze ze sie rozumiemy doskonale
Zdrowko zatem Panowie...ja niesttey nie moge bo anginka i antybiotyk ale jak tylko wyzdrowieje to przeplukam czyms gardelko hehe
Komentarz
-
No to Żywczyk teraz wieczorkiem
Zdróweczko
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
-
-
-
-
kawa nescafe z automatu siedząc za służbowym biurkiem
[center:a5df0a9dad]

[/center:a5df0a9dad]
Komentarz
-