I nic mocniejszego??
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
Nie bo wódka mnie zabijaZamieszczone przez ahmed799I nic mocniejszego??
no chyba że ewentualnie whisky
Daniel
Komentarz
-
Hehe znaczy się bimber :P
Komentarz
-
jakoś ostatnio piwo tylko wchodzi - chyba człowiek się starzeje
Ewentualnie whisky z colą - ale jutro rano jeżdżę, więc trzeba ostrożnie.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
maymer, jedyne słuszne :szeroki_usmiech
Komentarz
-
jeszcze Piast Wrocławski jest słuszny, ale kasztelan zdecydowanie na takZamieszczone przez ahmed799maymer, jedyne słuszne :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Dla mnie to jeszcze Rycerz z małego pobliskiego browaru. Naprawdę niepasteryzowane, przydatność tylko 3 tyg od daty produkcji.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Kiniu, jak każdy, tylko jedno :diabelski_usmiechZamieszczone przez KiniuFilipie masz zdrowie
Komentarz
-
ech pamiętam - umawialiśmy się na degustację :diabelski_usmiechZamieszczone przez ahmed799Dla mnie to jeszcze Rycerz z małego pobliskiego browaru. Naprawdę niepasteryzowane, przydatność tylko 3 tyg od daty produkcji.
Kurde czas trzeba znaleźć.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
A ja lubię
i
tylko mam daleko do źródła :cry:
Komentarz
-
-
spc, kiedyś miałem zakupić żywe, ale jakoś nie wyszło. Musze kiedyś wchłonąć :szeroki_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
ruwado, po nowym roku musimy coś wykombinowaćZamieszczone przez ruwadoech pamiętam - umawialiśmy się na degustację
Komentarz
-
ahmed799, na razie jest urypany - choroba mamy, zona mi sie od kilku dni położyła na kręgosłup - masakra. Dobrze, ze chociaz teściowa coś pomorzepozdrawiam - Darek
Komentarz
-
ruwado, no to lipa, jak wszyscy powrócą do zdrowia czego życzę serdecznie to wtedy się ugadamy. Mam nadzieję, że już na nowym moim mieszkanku będę
Komentarz
-
Qrna, a mnie tak gardło boli, że nawet z jedzeniem mam problem już nie mówiąc o innych degustacjach
Komentarz
-
-
ahmed799, gratulacje mieszkanka - ja w 2010 sie przenosiłem na większe
dato, mnie od tygodnia trzyma - ale na chore gardło najlepsze zimne piwko :szeroki_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
dato zrób sobie grzanego browarka tylko jakiegoś porządnego i tak jak powinno się robić to przejdzie ci!!!!
[/b]Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Ja dziś drinasy
Komentarz
Komentarz