Zamieszczone przez djczas
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
z tym było by gorzej musiałbym chyba Bonda Poprosić :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
Ziomal, wiesz ale jaką mine by miał kolo jakby go objechała Skoda Octavia ruszająca jak pocisk z lekkim bąkiem na czarno :twisted:
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie , bo u niego nie pierdzi na czarno :diabelski_usmiechZamieszczone przez Arekdjczas, testowałeśByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Arek, nie jednego co sie lansowa po wsi :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 16 Kwi, 07 23:09 ]
Ziomal, pierdzi jak zmieniam biegi na pełnym gazie to go czasem przeleje i bąka czarnego puści tak robił jak miałem BOV anie Dump valve
Komentarz
-
Kurde wczoraj widziałem ślicznego Golfa MKV GTI , szybki czarne , grafit kolor , alusy od A8 i miał blow off , kurde uwielbiam ta prace , też chce
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, możesz mieć kle kle kle psss kle kle kle kle psss
a ja siedzę i deprecha mnie tłucze i zalewam sie nestea brzoskwiniową
Komentarz
-
Nie pij :wink: A jak tam z Tym Twoim pożarem , wyjaśniło się coś ?Zamieszczone przez djczasa ja siedzę i deprecha mnie tłucze i zalewam sie nestea brzoskwiniowąByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, tak uprzątam ten syf do tej pory zwarcie w instalacji elektrycznej taki halogen jaki jest popularny made in china wziął i zwarł sie oraz zajarał i poszło z dymem nie mam teraz sie jak sądzić bo dowody są w postaci kropelek meatalu i kupka popiołu po nim pozostała tak wiec i dowody poszły z dymem
tak wiec u topie bestie dziś już 5 butelkę 1.5 litra opróżniam a pęcherz mnie już co 5 min do wc wzywa
Strach sie bać jakbym z taką pojemnością wódkę wypił
Komentarz
-
-
-
djczas, uważaj bo zbrzoskwiniejesz i na spocie Cię nie poznamy :lol: :lol: :lol:Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
czyzby OCP przestało pic, miesiąc bez alkoholu to sierpien a nie teraz... a moze szykujecie sie na Rowy ..
hihih
Komentarz
-
No dobra wyjdę na brynola dzisiaj 3 żubry i 0,7 whiski ale przynajmniej nie zrobiłem się brzoskwinowy tak jak DJ czas :diabelski_usmiech Pozdrawiam wszystkich pijących i tych na kacuTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
tylko z pozoru :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sigma_74czyzby OCP przestało pic
Nawiązując do tematu lampka martini po pracy na rozpoczęcie wekendu. :wink:O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
drugi browarek i szkielko zielonej dobroci :P delikatnie bo jutro praca :twisted:Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
-
Komentarz
-
to wcześnie masz obiady :szeroki_usmiechZamieszczone przez Sigma_74lampak Carlo Rosso, przed obiadkiem dla poprawienia trawienia...Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
No to PIASTa czas zacząć! :szeroki_usmiechO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
Żywiec
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Tyskie!
[ Dodano: Sob 21 Kwi, 07 21:44 ]
ale juz 7 qrrrrdeBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
tak leciutko 0,7 Nemiroff :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
ja to skromnie dopiero 3 otwieram ale jeszcze 4 się chłodzą
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
Komentarz