No nie rano do kościułka pomodlić się potem do teścia na małe co nieco , no a wieczorem można ch :lol: :lol: chyba się spotkać i ..... pogadać? :roll: :roll:
Dobra Piotrek - przyznaj sie, ze kibicowales makaroniarzom i zal Ci dupe sciska... :lol: :lol:
Zwariowales :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
Nie jestem jakims fanatykiem futbolu, ale komu jak komu to zadnej wloskiej druzynie nigdy nie kibicowalem. :shock:
Na dobra sprawe to kibicowalem Dudkowi, choc mecz ogladalem jednym okiem na kreglach. Zreszta jak wiekszosc obecnych na turnieju.
[ Dodano: 26 Maj 2005 10:54 am ]
Zamieszczone przez SzaloNa
Zamieszczone przez Purchawa
W nagrode masz nowa range :P
:P Szkoda, że nie ochroniarz :P
Akurat "straznik" nie jest w dsolwyn tego slowa znaczeniu. Poprostu "zandarm" brzydko by brzmialo :P
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
No panowie niedługo pora zacząć , byłem w kośćiułku , potem był brat . potem pojechaliśmy do teścia, potem był szwagier , zaraz pujdę na chwilę do brata i wracam na forum :P :P I pogadamy , może dziś muzyka ZZ TOP lub LADY PANK? Zobaczymy co nam życie przynieśie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :P
No ja zaczynam słuchać EMIGRANCI - NA FALOCHRONIE pamiętacie? coś mało kolegów jeszcze czyżby zapomnieli ja już po kilku ... głębszych piwach szaszłykach i kiełbasach .O czym będziemy gadać , wspomnę tylko że internet mam od kilku godzin bo w niedziele i święta się zawiesza :roll: :roll: :roll: :roll: więc nawijajcie..... :diabelski_usmiech
Komentarz