kmink Zdrówko piwko się skończyło ale wynalazłem Brandy i powiem Wam, że wraz z wzrostem poziomu alkoholu w organizmie mam lepsze pomysły na mody, bo na wiosnę trzeba by się trochę za to wziąć
Ja tez jak na YT zaczynam czegoś szukać i oglądać inne filmiki znalezione przy okazji to czasami na końcu oglądam już coś totalnie nie związane z tym czego szukałem na poczatku :-)
proponuje włączyć film nr1 i wyciszyć dźwięk ... w tym samym czasie max volume na filmie nr2 :diabelski_usmiech oczywiście jeśli ktoś lubi takie klimaty
Ja jeszcze za koniec weekendu wypić nie mogę bo muszę wrócić z Lubania do Wrocławia, ale 4-pak na wieczór już w aucie jeździ. Różnie mam z internetem i nie wiem, czy wieczorem będę miał dostęp, jeśli to nie już mówię, że dzisiaj piję Wasze Zdrowie
Miałem ale nie mogłem wejść na forum, bo chyba było za dużo chętnych :diabelski_usmiech a do tego po wczesnym wstawaniu około 15 kilometrach na piechotę po lesie trasie Lubań-Wrocław byłem tak zmęczony, że wypiłem jedno piwo i poszedłem spać. A dzisiaj po wizycie u lekarza, który mnie wkur... się delektuję pozostałą trójką z mojego 4-paka :twisted:
Komentarz