echmn echmn 4 szt alkoholowego napoju orzeźwiającego o pięknym krystalicznie bursztynowym zabarwieniu po ciężkim dniu pracy
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
ja juz kurde niewiem ktory to zywiec. 4 czy 5, niewazne grillowanie bylo, piwko jest., kayah spiewa na tvn piwo jeszcze nie wyczerpane zapasy wiec niewie na ilu sie skonczy bo zona spi juz wiec hamulca nime eheheh - w tym miejscu niewiem dla czego ale jakos tak nasuwaja mi sie pozdrowienia dla zony huberta buahahahah
Komentarz
-
-
Wasze zdrówko - pozdrowienia z zimnej i deszczowej Norwegii, jest tu nawet kilka czeszek i wiele blond norweszek"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Oj........jest co, się zobaczy, pracuję nad tym , więc ponownie Wasze zdrówko"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zdrowie norweskich Pań i Wasze :twisted: :twisted:"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Hej , Tymek jest na miejscu - śląsk - polska - okolice, po urlopie więc ma meeeeeega zajob :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Jestem z kolegą z pracy i wczoraj mieliśmy bliskie spotkanie z 16 toma panienkami z jakiegoś model clubu by Norway , zamówiły sobie stolik zaraz koło nas, tzn był juz wcześniej zarezerwowany, nie musze Wam mówic co się działo i jakie były nasze miny jak zaczęły się schodzić :twisted: :twisted: No to zdrowie raz jeszcze"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ryhOw tym miejscu niewiem dla czego ale jakos tak nasuwaja mi sie pozdrowienia dla zony huberta buahahahah
Tym czasem będąc w stolicy Wielkopolski wychylam czeciego Leszka pozdrowienia dla kolegów z Poznania i okoloic
Komentarz
-
-
Dzis w sumie :
Likier Shock Marihuana + Bopls Blue w ilosciu spoerj ....
plus pilsner Urquell + Zubr + Lech i ... cos wiecej ... impreza w toku.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
ryhO, calkiem znosnie, wlasnie skonczylem robic canelloni, czeka teraz w duchowce zeby zostac zapieczone ... i zjedzone ... LUDOZERKA CHCE CUKIERKA :twisted: :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz