ruwado, tez mi sie tak wydaje Czyli wszystko juz jasne Na superskoda.com jest nawet link jak to montuja i mozna co nieco zobaczyc Oczywiscie calego tylu nie pokazali ;/
Panowie! Jak jak już na wiele Pw odpowiadalem i polecałem te zaslonki.... (sprzedawcy nie znam :diabelski_usmiech żeby nie było). Do HB bardzo fajnie się komponuja zasłonki z roletką ze sklepu motoryzacyjnego za ok 30zł. A jeżeli chodzi o kombi.....to niestety roletka odpada i trzeba się przyzwyczaić do 2-ch łączonych. Przez pierwszy tydzień może i się na łączenie zwraca uwagę, a później to łączenie zostaje...w zadku
Właśnie dzwoniłem na komórkę podaną na 1 stronie. Dla mojej O 1 zestaw na tylne drzwi jest dostępny. Ostatnie ceny są aktualne. procedura zakupu z 1 strony też.
Solarplexius sun protection and tinting are better, simpler, and smarter than the sun film. Buy Solarplexius sun protection and tinting for your car today!
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
JA jestem zadowolony z zasłonek, a przedewszystkim moje szkraby. Wygląd na tylnej szybie nie jest taki zły, a zwłaszcza patrząc z zewnątrz
Tylne zasłonki zszyłem razem łącznie z uchwytami.
Urzytkuję drugi rok, i nie widac jakiś wyblaknięc.
ruwado, tj. kombi ale do Hb nawet sie nie zastanwiaj.....z roletka jest OK. sprawdzone nie tylko prze ze mnie, bo kolega tez ma taki zestwaw i jest zadowolny
Wiem, że były tu jakieś zamilknięcia ze strony sprzedającego, ale w moim przypadku zagadnąłem go na PW o dostępność w sobotę, a dziś (wtorek) już odebrałem komplecik zasłonek.
Kto już je zamontował w O3 Kombi?
Z instrukcji: "Zasłonki przestrzeni bagażowej instaluje się na wcisk". Chodzi mi o zasłonki na boczne okienka bagażnika.
Moje żadnym sposobem nie chcą się "same" trzymać. Robię coś nie tak? Chwilowo ustabilizowałem je tym zaczepem-łapką, który jest chyba na dół zasłonki podstawowej.
Pomijając ten problem (chciałbym go wyjaśnić) - prezentują się nieźle, dokładnie wypełniają okno i chyba skutecznie zacieniają wraz z Sun-setem (czekam na opinię moich księżniczek wożonych z tyłu).
ujacek, ja u siebie mam SunSet i zasłonki- uzupełniają się idealnie
jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcisk(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
piotrek_gdy napisał/a:
jeśli chodzi o montaż- jedna pasuje mi idealnie na wcik(trzyma się sama) w przypadku drugiej musialem załozyć "stabilizację" łapką wsuniętą pod paltik na górze
piotrek_gdy napisał/a:
To chyba jakiś standard bo u mnie jest tak samo
i u mnie tez madein identyko :diabelski_usmiech
Zasłonki są pewnie ok, tylko auta mamy krzywe.
A tak serio - jak widać jest drobny problem montażowy, który wymaga dodatkowych zaczepów do stabilizacji tych zasłonek w bagażniku. Ja już - odpłatnie - zamówiłem dodatkowy komplet zaczepów. Ale może kolega skemenhs odniesie się do tego. Firma wygląda na kontaktową i ustawioną do klienta przodem.
piotrek_gdy napisał/a:
To chyba jakiś standard bo u mnie jest tak samo
i u mnie tez madein identyko :diabelski_usmiech
Zasłonki są pewnie ok, tylko auta mamy krzywe.
A tak serio - jak widać jest drobny problem montażowy, który wymaga dodatkowych zaczepów do stabilizacji tych zasłonek w bagażniku. Ja już - odpłatnie - zamówiłem dodatkowy komplet zaczepów. Ale może kolega skemenhs odniesie się do tego. Firma wygląda na kontaktową i ustawioną do klienta przodem.
Witam.
ujacek - oprócz standardowych zaczepów otrzymał w dodatkowym zakupionym komplecie Pan 2 dodatkowe zaczepy do przestrzeni bagażowej.
Co dotyczy krzywych aut możemy się założyć . Podstawicie mi 5 identycznych skodzianek lub innych pojazdów tej samej marki i w każdym zasłonki będą układać się inaczej. Mam taki problem np. z golfem 5 i 6 . Od miesięcy staramy się dorobić zasłonki klapy i szans nie ma bo nie możemy znaleźć ZŁOTEGO ŚRODKA na plastiki.
Co do stabilizacji zasłonek klapy czekamy na zaczep który będzie spajał obydwie zasłonki. Niestety czekamy aż producent zlituje się i nam je zrobi.
Komentarz