Dla przypomniienia
Oferta z innej beczki.
Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają.Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
Tylko po 5 kuponów rabatowych dla każdego produktu.
OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 4 kody
OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 3 kody
OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 4 kody
OCTAVIA 1 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5FATOSQS
OCTAVIA 2 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 3J7KX0BA
OCTAVIA 3 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY CCO2LH18
Tylko 5 działających rabatów z każdego.
Tak więc jeżeli ktoś wykorzystuje raz kupon rabatowy niech powiadamia na forum.
Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu
Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek pobraniowych.
Dla przypomniienia i kilka innych kodów jakby ktoś chciał
Oferta z innej beczki.
Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają.Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 4 kody
OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 3 kody
OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 4 kody
SUPERB 1 w cenie 167 zł z wysyłką - KOD RABATOWY HYDKW755
SUPERB 2 w cenie 169 zł z wysyłką - KOD RABATOWY TNZ9PU67
SUPERB 2 z klapą w cenie 231 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5RUZBJO9
SUPERB 2 KOMBI w cenie 274 zł z wysyłką - KOD RABATOWY A4TXU8W4
ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1
TOURAN DO 2010 ----- 1E1GM2DA //zostały 4 kody
TOURAN OD 2010 ----- EPCS2SVH
Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu
Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek pobraniowych.
Dla przypomniienia i kilka innych kodów jakby ktoś chciał
Oferta z innej beczki.
ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1
Tak, było 6 mocowań, dlatego warto zamówić dodatkowy komplet
:arrow: :arrow: :arrow:
Zamieszczone przez skemenhs
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł z wysyłką. Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
skemenhs, a jak już zamówiłem i zrobiłem przelew i jutro pewnie bedziecie do mnie wysyłać to może dodatkowy komplet zatrzepów za 10zł udało by się dorzucić do mojego kuriera ??
co Ty na to ??
Przelew mogę zrobić od ręki i wysłać potwierdzenie na maila.
Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
bob_best napisał/a:
... Też mieliście 6 mocowań?
bez nich nie trzyma się poprawnie? Kurde, nie widziałem żeby ktoś narzekał i nie zamawiałem :/. Widzę z instrukcji, że na dole opiera się na tapicerce a góra+bok jest na 3 mocowaniach. Komplet dodatkowych to kolejne 6szt? Masz u siebie zamontowane zasłonki i dokładałeś dodatkowy komplet?
skemenhs, a jak już zamówiłem i zrobiłem przelew i jutro pewnie bedziecie do mnie wysyłać to może dodatkowy komplet zatrzepów za 10zł udało by się dorzucić do mojego kuriera ??
co Ty na to ??
Przelew mogę zrobić od ręki i wysłać potwierdzenie na maila.
No trochę masz pecha bo kurier jutro do twych drzwi zapuka . Link do śledzenia wysyłam ci na PW.
Dla przypomnienia i kilka innych kodów jakby ktoś chciał
Oferta z innej beczki.
Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają. Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1
Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek za pobraniem .
bob_best napisał/a:
... Też mieliście 6 mocowań?
bez nich nie trzyma się poprawnie? Kurde, nie widziałem żeby ktoś narzekał i nie zamawiałem :/. Widzę z instrukcji, że na dole opiera się na tapicerce a góra+bok jest na 3 mocowaniach. Komplet dodatkowych to kolejne 6szt? Masz u siebie zamontowane zasłonki i dokładałeś dodatkowy komplet?
Ja od razu zamówiłem dodatkowy komplet i nawet nie sprawdzałem czy będzie się trzymać na 3 zaczepach :| Zasłonki mam zamontowane:
Zaczepy dajesz tylko na bokach i górze a dół "prawie" opiera się na tapicerce (zostawiłem kilka mm luzu).
Jutro sprawdzę i napiszę jak się będzie trzymać tylko na 3 zaczepach
To najwyżej jak mojemu Tacie się spodobają to zamówię jeszcze jeden komplet bo on ma O2 FL to najwyżej udało by się dorzucić dwa dodatkowe opakowania zatrzepów w rozsądnej cenie :-)
I dzięki za szybką wysyłkę
Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Sprawdziłem u siebie i na jedną stronę mam 7 zaczepów. Wychodzi na to że tych dodatkowych zaczepów było 8 a nie 6. Na 3 zaczepach też się zasłonka trzyma (zaczepy zaginasz po włożeniu zasłonki) ale im więcej tym jakoś stabilniej.
Tak to wygląda:
Pewnie wtedy bym domówił mocowania przy zakupie, a tak będzie trzeba brać extra wysyłkę.
To nie jest tak, że zasłonka Ci odpadnie czy jakoś bardzo lata. Było by stabilniej jakby chociaż w zestawie były 2sz t więcej na zasłonkę. Przy kwocie 200zł za te zasłonki, uchwytów powinno być więcej niż te 3. Dopłacanie za kilka blaszek 1cmx2,5cm zagiętych 16zł uważam, że to za drogo. Ale to moja opinia.
Pewnie wtedy bym domówił mocowania przy zakupie, a tak będzie trzeba brać extra wysyłkę.
To nie jest tak, że zasłonka Ci odpadnie czy jakoś bardzo lata. Było by stabilniej jakby chociaż w zestawie były 2sz t więcej na zasłonkę. Przy kwocie 200zł za te zasłonki, uchwytów powinno być więcej niż te 3. Dopłacanie za kilka blaszek 1cmx2,5cm zagiętych 16zł uważam, że to za drogo. Ale to moja opinia.
Od 18.08.2013 r. nie podnieśliśmy cen za zasłonki wręcz je obniżyliśmy bo je sami produkujemy. Jednak co do blaszek gdyż ich nie produkujemy a cenę dyktuje nam producent,
Komentarz