sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maly745
    Elegance
    • 2014
    • 773
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

wykorzystałem 1 kod
    -OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 2 kody
    Skoda Octavia II FL
    Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/

Komentarz

• howard
      Rider
      • 2014
      • 255

Jestem po montażu zasłonek. O2 liftback w/g mnie 3 zatrzepy spokojnie dają radę i nie ma problemu, gdyby były 4 czy 5 zatrzepów pewnie stabilnej by się trzymały ale na 10 pewnie jeszcze stabilnej :-) tak naprawdę na 3 bez problemu nie ma żadnego dyskomfortu użytkowania wieć nawet na 3 polecam B-)
      Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)

Komentarz

• Maly745
        Elegance
        • 2014
        • 773
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez howard
        Jestem po montażu zasłonek. O2 liftback w/g mnie 3 zatrzepy spokojnie dają radę i nie ma problemu, gdyby były 4 czy 5 zatrzepów pewnie stabilnej by się trzymały ale na 10 pewnie jeszcze stabilnej :-) tak naprawdę na 3 bez problemu nie ma żadnego dyskomfortu użytkowania wieć nawet na 3 polecam B-)
        Jak wyżej również jestem po montażu, na 3 wystarczy nie ma potrzeby więcej dokładać. Kolejny dobry zakup polecam.
        Skoda Octavia II FL

Komentarz

• bob_best
          Rider
          • 2013
          • 744
          • Octavia III (5E3)
          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

w kilku miejscach widziałem, że ktoś pisał o zaginaniu/doginaniu blaszek mocujących. W obrazkowej instrukcji nic o tym nie widzę (chyba, że jestem ślepy :lol czy trzeba to zrobić??

Pytam, bo jeszcze nie udało mi się założyć swoich - dwumiesięczne dziecko potrafi być mocno absorbujące :diabelski_usmiech
          Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam

Komentarz

• Maly745
            Elegance
            • 2014
            • 773
            • Octavia II (1Z3)
            • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ja po założeniu przygiąłem i jest super.
            Skoda Octavia II FL

Komentarz

• pzeb
              Drive
              • 2013
              • 74
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

To ja miałem więcej szczęścia i dostałem w przesyłce 8 szt. blaszek.

Komentarz

• Maly745
                Elegance
                • 2014
                • 773
                • Octavia II (1Z3)
                • BSE 1.6 MPI 102 KM

Również dostałem 8szt ale zamontowałem na 3 na stronę tak jak w instrukcji, 2 na zapas zostawiłem
                Skoda Octavia II FL

Komentarz

• G33
                  Classic
                  • 2014
                  • 30

Zamieszczone przez Maly745
                  Również dostałem 8szt ale zamontowałem na 3 na stronę tak jak w instrukcji, 2 na zapas zostawiłem
                  możesz zrobić zdjęcie tego zaczepu? Chodzi mi o wygląd, ksztalt uchwytu.

Komentarz

• howard
                    Rider
                    • 2014
                    • 255

ja montowałem po 3 i nie zaginałem i super się trzymają :-)
                    Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)

Komentarz

• macherstudio
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 2378
                      • Mitshibishi
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Dlaczego do Passata B5 FL - sedan - NIE MA TYLNEJ szyby ?
                      www.prostetorodo.pl

Komentarz

• G33
                        Classic
                        • 2014
                        • 30

wykorzystałem 1 kod:
                        -OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 3 kody
                        Przyszły. Miły kontakt. Solidne. Polecam. Błyskawiczna wysyłka.

Komentarz

• browar88
                          Classic
                          • 2013
                          • 3

Właśnie kupiłem zasłonki z kodem rabatowym do OIII kombi.
                          Dziękuję i pozdrawiam.
                          Marcin

Komentarz

• skemenhs
                            Ambiente
                            • 2010
                            • 194
                            • BMW

Zamieszczone przez macherstudio
                            Dlaczego do Passata B5 FL - sedan - NIE MA TYLNEJ szyby ?
                            Nie ma i nie będzie. Mamy ok. 100 szt. na stanie i nie przypuszczam abyśmy po sprzedaniu tej ilości dalej ten model produkowali.

[ Dodano: Nie 25 Sty, 15 18:15 ]
                            Dla przypomnienia

Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają. Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
                            Tylko po 5 kuponów rabatowych dla każdego produktu.

OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 3 kody
                            OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 2 kody
                            OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 3 kody

OCTAVIA 1 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5FATOSQS //zostały 4 kodY
                            OCTAVIA 2 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 3J7KX0BA //zostały 4 kody
                            OCTAVIA 3 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY CCO2LH18 //zostały 4 kody

SUPERB 1 w cenie 167 zł z wysyłką - KOD RABATOWY HYDKW755
                            SUPERB 2 w cenie 169 zł z wysyłką - KOD RABATOWY TNZ9PU67
                            SUPERB 2 z klapą w cenie 231 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5RUZBJO9
                            SUPERB 2 KOMBI w cenie 274 zł z wysyłką - KOD RABATOWY A4TXU8W4

ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
                            ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1

TOURAN DO 2010 ----- 1E1GM2DA //zostały 4 kody
                            TOURAN OD 2010 ----- EPCS2SVH

Tylko 5 działających rabatów z każdego.
                            Tak więc jeżeli ktoś wykorzystuje raz kupon rabatowy niech powiadamia na forum.
                            Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu

Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek za pobraniem .
                            Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• Mastermindq
                              Ambiente
                              • 2014
                              • 209
                              • Octavia III (5E3)
                              • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Wykorzystałem kod do Octavia III Liftback - zostały 2 kody.

Komentarz

• wróg
                                Ambiente
                                • 2013
                                • 204
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wykorzystałem kod do OCTAVIA 2 Kombi - zostały 3 kody (mam nadzieję że pasują do FL-ki :roll: )

Jakoś nie trafiłem wcześniej na ten temat, a szukałem odpowiednich zasłonek już jakiś czas. Eksperymentowałem ze zwijanymi z Norauto, ale szkoda gadać....
                                Po otrzymaniu i zamontowaniu podzielę się opinią
                                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                                Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
                                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• ruwado
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 14888
                                  • Octavia IV (NX3)

Wykorzystałem kod do Octavia III Liftback - został 1 kod.
                                  pozdrawiam - Darek

Komentarz

• Nurek
                                    Ambiente
                                    • 2014
                                    • 146
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Wykorzystałem kod do OCTAVIA 2 Kombi - zostały 2 kody
                                    Garbus jest zawsze uśmiechnięty

Komentarz

• skemenhs
                                      Ambiente
                                      • 2010
                                      • 194
                                      • BMW

Aktualizacja

Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają. Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
                                      Tylko po 5 kuponów rabatowych dla każdego produktu.

OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 3 kody
                                      OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 1 kod
                                      OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 1 kod

OCTAVIA 1 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5FATOSQS //zostały 5 kodów
                                      OCTAVIA 2 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 3J7KX0BA //zostały 2 kodów
                                      OCTAVIA 3 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY CCO2LH18 //zostały 4 kodów

SUPERB 1 w cenie 167 zł z wysyłką - KOD RABATOWY HYDKW755
                                      SUPERB 2 w cenie 169 zł z wysyłką - KOD RABATOWY TNZ9PU67
                                      SUPERB 2 z klapą w cenie 231 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5RUZBJO9
                                      SUPERB 2 KOMBI w cenie 274 zł z wysyłką - KOD RABATOWY A4TXU8W4

ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
                                      ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1

TOURAN DO 2010 ----- 1E1GM2DA //zostały 4 kody
                                      TOURAN OD 2010 ----- EPCS2SVH

Tylko 5 działających rabatów z każdego.
                                      Tak więc jeżeli ktoś wykorzystuje raz kupon rabatowy niech powiadamia na forum.
                                      Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu

Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek za pobraniem .
                                      Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• AdamB
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 8033
                                        • Octavia IV (NX3)
                                        • DKZA 2.0 TSI 190 KM

skemenhs, będziesz miał do Yarisa II FL na tylne drzwi??
                                        Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• skemenhs
                                          Ambiente
                                          • 2010
                                          • 194
                                          • BMW

Do yarisa nie zamierzam produkować. Do starszej wersji zrobiliśmy i sprzedaliśmy 1 komplet.

Komentarz

• ruwado
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 14888
                                            • Octavia IV (NX3)

skemenhs, dzięki - zasłonki do oczekiwanej O III + dodatkowe zaczepy dotarły. Jak zawsze wszystko ekspresowo i bez uchybień. To już mój drugi zakup. Wszystkim polecam tę Firmę.
                                            pozdrawiam - Darek

Komentarz

• skemenhs
                                              Ambiente
                                              • 2010
                                              • 194
                                              • BMW

Witam.
                                              Dziękuje za udział w promocji. Myślę że jesteście zadowoleni.
                                              Dla przypomnienia cennik ważny od dn.01.02.2013 (Czyli taki sam jak wczesniej)

Zmodyfikowany cennik z 18.08.2013

O1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                              O3 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 1 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                              SuperB 2 Kombi (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
                                              Roomster (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki

O1 Sedan (hatchback) 180 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki
                                              O3 Sedan (hatchback) 190 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
                                              SuperB 2 Limuzyna 190 zł + Koszt wysyłki
                                              SuperB 1 Limuzyna 190 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 2 Hatchback 190 + Koszt wysyłki
                                              Fabia 1 Hatchback 190 + Koszt
                                              Rapid Liftaback Sedan 190 zł + Koszt wysyłki

Istnieje możliwość zakupu pojedynczych zasłonek. Oto cennik.

O1 Kombi (same drzwi)180 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                              O3 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                              Fabia 1 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                              Fabia 2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                              SuperB 2 Kombi (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki
                                              Roomster (same drzwi 180 zł) + Koszt wysyłki

O1 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                              O3 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 1 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
                                              SuperB 2 Kombi (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki
                                              Roomster (okienka przestrzeni bagażowej) 135 zł+ Koszt wysyłki

O1 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                              O3 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 1 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                              SuperB 2 Kombi (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki
                                              Roomster (zasłonki tylnej klapy) 140 zł + Koszt wysyłki

Zestawy bez tylnej klapy:

O1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                              O3 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
                                              Fabia 1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                              Fabia 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                              SuperB 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
                                              Roomster (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki

Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
                                              Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
                                              Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 100 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
                                              W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374

Procedura zakupu.

Dane do przelewu to:
                                              Electronica Punto Com S.C
                                              Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
                                              Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
                                              W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.

Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.

Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.

W razie czego pisać na priva lub na emaila [email protected]

Komentarz

• bob_best
                                                Rider
                                                • 2013
                                                • 744
                                                • Octavia III (5E3)
                                                • CHPA 1.4 TSI 140 KM

u mnie wreszcie udało się zamontować zasłonki - dla mnie 3 zaczepy na stronę są wystarczające, trzeba je jedynie dogiąć żeby dobrze trzymały. Ogólnie bardzo fajnie to wyszło, jedynie drobna uwaga - u mnie w rogu małej szybki jest niewielka szpara (po obu stronach) - nie przeszkadza to w sumie, ale może te 0,5cm można wydłużyć zasłonki?

Na chwilę obecną w pełni polecam, zobaczymy jak będzie dalej
                                                Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam

Komentarz

• greg505
                                                  L&K
                                                  • 2013
                                                  • 1239

Zamowione w niedziele, dzis zamontowane

Black magic

Komentarz

• grzybekxl
                                                    Classic
                                                    • 2012
                                                    • 12

Witam,
                                                    jakiś czas temu kupiłem zasłonki do Octavii II FL Kombi
                                                    Wszystko ładnie tylko te dwie zasłonki na tylnych bocznych szybkach w przestrzeni bagażnikowej są słabo dopasowane i po kilku kilometrach od poprawienia przechylają się nad roletę. W jaki sposób mogę je doprowadzić do pełnej funkcjonalności?

Komentarz

Pracuję...