Jestem po montażu zasłonek. O2 liftback w/g mnie 3 zatrzepy spokojnie dają radę i nie ma problemu, gdyby były 4 czy 5 zatrzepów pewnie stabilnej by się trzymały ale na 10 pewnie jeszcze stabilnej :-) tak naprawdę na 3 bez problemu nie ma żadnego dyskomfortu użytkowania wieć nawet na 3 polecam B-)
Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Jestem po montażu zasłonek. O2 liftback w/g mnie 3 zatrzepy spokojnie dają radę i nie ma problemu, gdyby były 4 czy 5 zatrzepów pewnie stabilnej by się trzymały ale na 10 pewnie jeszcze stabilnej :-) tak naprawdę na 3 bez problemu nie ma żadnego dyskomfortu użytkowania wieć nawet na 3 polecam B-)
Jak wyżej również jestem po montażu, na 3 wystarczy nie ma potrzeby więcej dokładać. Kolejny dobry zakup polecam.
w kilku miejscach widziałem, że ktoś pisał o zaginaniu/doginaniu blaszek mocujących. W obrazkowej instrukcji nic o tym nie widzę (chyba, że jestem ślepy :lol czy trzeba to zrobić??
Pytam, bo jeszcze nie udało mi się założyć swoich - dwumiesięczne dziecko potrafi być mocno absorbujące :diabelski_usmiech
Dlaczego do Passata B5 FL - sedan - NIE MA TYLNEJ szyby ?
Nie ma i nie będzie. Mamy ok. 100 szt. na stanie i nie przypuszczam abyśmy po sprzedaniu tej ilości dalej ten model produkowali.
[ Dodano: Nie 25 Sty, 15 18:15 ]
Dla przypomnienia
Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają. Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
Tylko po 5 kuponów rabatowych dla każdego produktu.
OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 3 kody
OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 2 kody
OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 3 kody
OCTAVIA 1 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5FATOSQS //zostały 4 kodY
OCTAVIA 2 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 3J7KX0BA //zostały 4 kody
OCTAVIA 3 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY CCO2LH18 //zostały 4 kody
SUPERB 1 w cenie 167 zł z wysyłką - KOD RABATOWY HYDKW755
SUPERB 2 w cenie 169 zł z wysyłką - KOD RABATOWY TNZ9PU67
SUPERB 2 z klapą w cenie 231 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5RUZBJO9
SUPERB 2 KOMBI w cenie 274 zł z wysyłką - KOD RABATOWY A4TXU8W4
ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1
TOURAN DO 2010 ----- 1E1GM2DA //zostały 4 kody
TOURAN OD 2010 ----- EPCS2SVH
Tylko 5 działających rabatów z każdego.
Tak więc jeżeli ktoś wykorzystuje raz kupon rabatowy niech powiadamia na forum.
Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu
Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek za pobraniem .
Wykorzystałem kod do OCTAVIA 2 Kombi - zostały 3 kody (mam nadzieję że pasują do FL-ki :roll: )
Jakoś nie trafiłem wcześniej na ten temat, a szukałem odpowiednich zasłonek już jakiś czas. Eksperymentowałem ze zwijanymi z Norauto, ale szkoda gadać....
Po otrzymaniu i zamontowaniu podzielę się opinią
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ważna tylko do 31.01.2015. Po tym terminie kupony wygasają. Po wykorzystaniu 5 kuponów kupony wygasają.
Tylko po 5 kuponów rabatowych dla każdego produktu.
OCTAVIA 1 LIftback w cenie 159 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 6JSN217S //zostały 3 kody
OCTAVIA 2 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY YCU80JXZ //zostały 1 kod
OCTAVIA 3 LIftback w cenie 174 zł z wysyłką - KOD RABATOWY MGT8RSVY //zostały 1 kod
OCTAVIA 1 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5FATOSQS //zostały 5 kodów
OCTAVIA 2 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 3J7KX0BA //zostały 2 kodów
OCTAVIA 3 Kombi w cenie 267 zł z wysyłką - KOD RABATOWY CCO2LH18 //zostały 4 kodów
SUPERB 1 w cenie 167 zł z wysyłką - KOD RABATOWY HYDKW755
SUPERB 2 w cenie 169 zł z wysyłką - KOD RABATOWY TNZ9PU67
SUPERB 2 z klapą w cenie 231 zł z wysyłką - KOD RABATOWY 5RUZBJO9
SUPERB 2 KOMBI w cenie 274 zł z wysyłką - KOD RABATOWY A4TXU8W4
ZAFIRA A ----- RSYP2D5J
ZAFIRA B ----- WN7IJ3G1
TOURAN DO 2010 ----- 1E1GM2DA //zostały 4 kody
TOURAN OD 2010 ----- EPCS2SVH
Tylko 5 działających rabatów z każdego.
Tak więc jeżeli ktoś wykorzystuje raz kupon rabatowy niech powiadamia na forum.
Oczywiście zakup za pośrednictwem naszej strony www.autozaslonki.com . W koszyku znajdziecie miejsce na wklepanie rabatu
Ceny obowiązują z wysyłką przy wpłacie na konto. Nie dotyczy wysyłek za pobraniem .
skemenhs, dzięki - zasłonki do oczekiwanej O III + dodatkowe zaczepy dotarły. Jak zawsze wszystko ekspresowo i bez uchybień. To już mój drugi zakup. Wszystkim polecam tę Firmę.
O1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
O3 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
Fabia 1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
SuperB 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Roomster (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 100 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to:
Electronica Punto Com S.C
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
u mnie wreszcie udało się zamontować zasłonki - dla mnie 3 zaczepy na stronę są wystarczające, trzeba je jedynie dogiąć żeby dobrze trzymały. Ogólnie bardzo fajnie to wyszło, jedynie drobna uwaga - u mnie w rogu małej szybki jest niewielka szpara (po obu stronach) - nie przeszkadza to w sumie, ale może te 0,5cm można wydłużyć zasłonki?
Na chwilę obecną w pełni polecam, zobaczymy jak będzie dalej
Witam,
jakiś czas temu kupiłem zasłonki do Octavii II FL Kombi
Wszystko ładnie tylko te dwie zasłonki na tylnych bocznych szybkach w przestrzeni bagażnikowej są słabo dopasowane i po kilku kilometrach od poprawienia przechylają się nad roletę. W jaki sposób mogę je doprowadzić do pełnej funkcjonalności?
Komentarz