Pozwolę sobie odświeżyć temat. Pytanie do tych, którzy już zakupili zasłonki: czy skutecznie zasłaniają one przed światłem? Aktualnie mam szyby przyciemnione folią, przepuszczają ok. 30% światła. Problem w tym, że słońce i tak skutecznie razi juniora. Poprzedniego lata mialem zamontowane zasłonki z królem lwem ale dziadostwo odpadało, obracało sie itd. Czy montując zasłonki z tego wątku (+ mając przyciemnione szyby) junior nie będzie w końcu rażony przez słońce (jakkolwiek to brzmi)? Pytam bo koszt niemały, w zasadzie porównywalny z oklejeniem tylnich bocznych szyb, ale zasłonki zawsze można zdjąć w pochmurne dni.
A ja się nadal zastanawiam czy iść w zasłonki czy przyciemniać
AJ i przyciemniłem i zamontowałem zasłonki głownie aby w lato owady nie wlatywały a dodatkowo jak sie uchyli okno to bezpośredni strumień powietrza nie leci na młodego z tyłu, brałem tylko na tylne drzwi.
O1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
O2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
O3 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki DOSTĘPNE
Fabia 1 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Fabia 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Fabia 3 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki (W procesie produkcji)
SuperB 2 Kombi (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Roomster (zestaw bez zasłonek tylnej klapy)245 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 25 zł . Kurier UPS .
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 120 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych.
W razie pytań telefon dzwonić pod numer 600743374
Procedura zakupu.
Dane do przelewu to: ELEVENDI s.c
Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury.
Uwaga !!! Jeżeli ktoś chce dodatkowy komplet zaczepów to koszt 16 zł . Od 18.8.2013 nie podnosiliśmy cen i jak na razie nie będziemy podnosić. Niestety dodatkowe zaczepy sprzedajemy, Nie dodajemy w prezencie.
Zastanawia mnie dlaczego tylko oryginalne maja tylna klapę w całości. Jakoś mnie nie przekonuje przedziałek na tylnej szybie. Ktoś ma może napisać czy to przeszkadza przy cofaniu np?
Komentarz