sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KonKor
    Drive
    • 2008
    • 90

Ja również wysłałem kaskę i czekam na przesyłkę

Pozdr,
    Konrad

Komentarz

• skemenhs
      Ambiente
      • 2010
      • 194
      • BMW

Zamieszczone przez winni77
      Zamieszczone przez skemenhs
      Zbyt duże gabaryty paczki aby z tym włóczyć się po urzędach pocztowych
      Możesz podać dokładne gabaryty pełnego zestawu do O2 kombi? Dzięki.
      Zapakowane jest w karton 120 x60
      Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• locaj85
        Rider
        • 2009
        • 482

ja również przelałem i czekam na rychłą realizację

Komentarz

• Pavvlik
          Drive
          • 2009
          • 76

UWAGA !!!
          Chwilowo niedostępne zasłonki do O1kombi
          1. Jak będą dostępne zasłonki do 01 kombi to proszę o napisanie o tym na forum.
          2. Czy wszystkie zasłonki do 01 kombi są prawidłowo dopasowane (bez prześwitów) ?
          Jeżeli już ktoś posiada zasłonki do 01 kombi , proszę o podzielenie się wrażeniami

Komentarz

• skemenhs
            Ambiente
            • 2010
            • 194
            • BMW

Zamieszczone przez Pavvlik
            UWAGA !!!
            Chwilowo niedostępne zasłonki do O1kombi
            1. Jak będą dostępne zasłonki do 01 kombi to proszę o napisanie o tym na forum.
            2. Czy wszystkie zasłonki do 01 kombi są prawidłowo dopasowane (bez prześwitów) ?
            Jeżeli już ktoś posiada zasłonki do 01 kombi , proszę o podzielenie się wrażeniami
            1. Jak tylko będą dostępne do O1 to zawiadomimy
            2. Prześwity gdzieniegdzie będą bo tapicerka jest z plastiku i ma łączenia. Na to nie poradzisz.

Zobacz jak wyglądaja oryginały do fabii (fotka zaczerpnięta z forum fabii) - link : http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/vie...ght=zas%B3onki

Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• sezamek1
              Drive
              • 2010
              • 70

Witam

Skemenhs chciałbym zamówić zasłonki do Skody Octavii O2 Sedan (hatchback).
              Czy te zasłonki są dostępne?
              Czy jest opcja otrzymania 4 uchwytów na jedną szybę?
              Znajomy kupił od Was zasłonki do O2 Sedan i z praktyki powiedział mi, iż lepiej byłoby z 4 uchwytami na szybę. Jak na górze byłyby 2 uchwyty lepiej by przylegała.

pozdrawiam
              sezamek1

Komentarz

• skemenhs
                Ambiente
                • 2010
                • 194
                • BMW

Zamieszczone przez sezamek1
                Witam

Znajomy kupił od Was zasłonki do O2 Sedan i z praktyki powiedział mi, iż lepiej byłoby z 4 uchwytami na szybę. Jak na górze byłyby 2 uchwyty lepiej by przylegała.

pozdrawiam
                sezamek1
                Zasłonki są dostępne. Niestety uchwytów mamy deficyt. Tak że narazie wysłać ci więcej nie możemy (w tej chwili) . Mamy zamówione 2000 uchwytów ale czekamy.

Komentarz

• sezamek1
                  Drive
                  • 2010
                  • 70

Witam

Dziękuję za szybką odpowiedz.
                  Kiedy spodziewacie się dostawy zamówionych 2000 uchwytów?
                  Chciałbym zamówić zasłonki, ale z conajmniej 4 uchwytami na jedną szybę.

pozdrawiam
                  sezamek1

Komentarz

• locaj85
                    Rider
                    • 2009
                    • 482

Zamieszczone przez sezamek1
                    Witam

pozdrawiam
                    sezamek1
                    Zasłonki są dostępne. Niestety uchwytów mamy deficyt. Tak że narazie wysłać ci więcej nie możemy (w tej chwili) . Mamy zamówione 2000 uchwytów ale czekamy.

a kiedy się spodziewasz dostawy?

kiedy można oczekiwać wysyłki kompletu do O2( przelew poszedł)?

czy jest sens zakładania większej ilości uchwytów?? jeśli tak, to czy mógłbyś dołożyć do wysyłki i w jakim koszcie?

Komentarz

• piotrek_os
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8162
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jezeli chodzi juz o te dodatkowe uchwyty...to mysle, ze ci co juz kupili wczesniej takowe powinni jeszcze dostac. Wysłane nawet listem zwykłym w kopercie bombelkowej
                      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• skemenhs
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 194
                        • BMW

Tak jak napisałem w poście powyżej zasłonki obszyte odbieram w czwartek a więc wysyłki O2 Kombi będą realizowane w piątek w kolejności zamówień.

Co do zaczepów nie jest to kwestia ceny lecz po prostu ich brak a poza tym testowaliśmy na tej właśnie ilości i wiemy, że jest ok. Na allegro mamy te same zasłonki w cenie 310 zł z tą samą ilością zaczepów.

Komentarz

• locaj85
                          Rider
                          • 2009
                          • 482

Witam, zasłonki przed godzinką dojechały.

Sprawiają wrażenie na prawdę porządnych, wykonanie lepsze niż sie spodziewałem

za godzinkę idę zamontować i dam znać jak wyszło.

Komentarz

• kanguros
                            Classic
                            • 2010
                            • 32

locaj85 jak dasz rade to wrzuc jakies foty po zamontowaniu

Komentarz

• macherstudio
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2008
                              • 2378
                              • Mitshibishi
                              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

locaj85, koniecznie również czekam i zastanawiam się
                              www.prostetorodo.pl

Komentarz

• locaj85
                                Rider
                                • 2009
                                • 482

Z fotkami mały problem bo akurat nie mam aparatu, ale zrobiłem namiastkę telefonem.

boki:

tył:

ze spuszczoną szybą:

Generalnie efekt bardzo fajny- mogłyby jedynie odrobinę bardziej przyciemniać.
                                Teraz pozostaje okleić słupki boczne jakąś folią i będzie

Mam mam mały problem z jednym boczkiem bagażnika - przy zamykaniu drzwi wypadał, o ile dobrze go zamontowałem...
                                Boczki bagażnika zamontowałem na wcisk ( słaby ten wcisk ), ale jako że został mi jeden uchwyt, to wykorzystałem go jako klin do jednego ( wepchnąłem zaczep na słowo honoru, ponieważ nie są przystosowane do montażu w tym miejscu,po montażu boczek nie wypadł przy zamykaniu drzwi)

Kolejne pytanie do producenta:
                                Jak jest łączony drut?? Jedna z zasłonek na drzwi tylne "łamie się" w miejscu łączenia drutu, w innych tego nie zauważyłem... czy tak powinno być?

Sama ilość uchwytów jest wystarczająca- tak mi się przynajmniej wydaje
                                W woreczku dostałem 3 rodzaje uchwytów:
                                -3 uchwyty "kątowe" ( 2 wykorzystałem do klapy bagażnika, a pozostały 1 jako wspomniany wcześniej klin do boczku bagażnika,
                                -4 uchwyty "zaokrąglone krótkie",
                                -2 uchwyty "zaokrąglone długie".

Krótkie zamontowałem w górnej części drzwi oraz na boku od strony zawiasów, długie z kolei, po przeciwnej stronie, tj. od tyłu samochodu.

Zauważyłem, że pochodzą z rożnych partii produkcji. Różniły się powłoką lakierniczą, krótkie były OK- lakierowane jakby młotkowo, z "długich" schodziła farba, ale to szczegół.

Proszę o opinię czy czegoś nie pomyliłem.

Komentarz

• macherstudio
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2008
                                  • 2378
                                  • Mitshibishi
                                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

locaj85, Pięknie ...... jak jeszcze wrzuciłbyś widok tylnej klapy od środka patrząc to byłoby super poszło PW
                                  www.prostetorodo.pl

Komentarz

• locaj85
                                    Rider
                                    • 2009
                                    • 482

nie am problemu dokładne zdjęcia na pewno wrzucę, niestety dzisiaj nei mam dostępu do prawdziwego aparatu fotograficznego

Komentarz

• sezamek1
                                      Drive
                                      • 2010
                                      • 70

Witam

Skemenhs

Przelew poszedł, email także. Czekam na paczkę - Skoda Octavia O2 Sedan

pozdo
                                      sezamek1

Komentarz

• locaj85
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 482

c.d

uchwyty kątowe były jednak 3 nie 4

potrzebuję jeszcze jednego uchwytu,żeby boczek bagażnika nie wypadał, bez jakiegokolwiek podparcia wypadają po obu stronach, czy to w szybszym zakręcie , czy po trzaśnięciu drzwiami, bardzo proszę o dosłanie kilku zaczepów po dostawie.

Tylna klapa ma lekkie prześwity po bokach, na razie mi to nie przeszkadza, ale można by to jeszcze o 1-2 mm rozszerzyć, jak porobię zdjęcia pokaże o co chodzi.

przyjemniej się na autko patrzy +10KM jak nic :twisted:

Komentarz

• blackrs
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 4826
                                          • Superb II combi (3T5)
                                          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

a może by tak pomysleć i zrobić na przednie boczne szyby da się z tym tak jeździć jak z widocznością przez te zaslonki. z produkcją nie powinno być problemu bo beda mniejsze niz tyle okna a jak wszystkie byly by zasloniete to jeszcze fajniej. dacie rade ja był bym chetny jak cos. lepiej niż folia bo jak policja zatrzyma to można zdjąc i już tak samo z badaniami
                                          BYŁA o1 rs
                                          BYŁA o2 1.6
                                          JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• abbe
                                            Classic
                                            • 2011
                                            • 10

skemenhs przelew poszedł, poproszę o pomniejszony komplet do OII combi bez tylnej klapy
                                            pozdrawiam

Komentarz

• KonKor
                                              Drive
                                              • 2008
                                              • 90

Witam,
                                              Zasłonki dotarły do mnie, ale mam małą prośbę. Czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak chłopu na miedzy jak tymi uchwytami mam zamontować zasłonki? Jest straszna pogoda i jak na razie nie mam ochoty z tym walczyć bo jestem chory, a samochód pod chmurką...

Ta "intrukcja" niestety nie nadaje się do niczego, bo zdjęcie jest kompletnie niewyraźne.

A jeszcze jedno - czy zasłonki boczne okien bagażnika w Kombi mają się trzymać na słowo? Przeciez one po włożeniu na szybę latają luźno.

Bardzo proszę żeby ktoś napisał coś więcej o montażu bo tym akurat jestem zawiedziony. A jeszcze jakby jakieś foto....

Pozdrawiam!!

EDIT: ok, poradziłem sobie. Tylko niestety zasłonki boczne bagażnika praktycznie się nie trzymają. Jakie macie patenty żeby to utrzymać w miejscu? No i żeby nie stukały w trakcie jazdy...

Komentarz

• antasso
                                                Drive
                                                • 2009
                                                • 73
                                                • Volkswagen

Witam, dokładne fotki komentarze można prosić...O2 FL Kombi
                                                Passat b8 2.0 TDI

Komentarz

• KonKor
                                                  Drive
                                                  • 2008
                                                  • 90

Witam ponownie.

Po weekendowych bojach z zasłonkami mogę powiedzieć że je wkońcu zamontowałem tak jak trzeba. I tu mała uwaga - może się okazać że u każdego będzie trzeba inaczej montować bo one nie są idealnie takie same. Ja na przykład na drzwiach z tyłu montowałem używając trzech zaczepów (po jednym na każdej krawędzi, oprócz dolnej). Ktoś wyżej pisał że dwa na górze i jeden z boku od strony zawiasów - wtedy u mnie zasłonka wypada w stronę kabiny tam gdzie nie ma zaczepu. Z zasłonkami w bagażniku już nie walczyłem i o dziwo - trzymają się bez żadnego uchwytu. Zasłonka tylnej klapy - mimo dzielenia na pół wygląda super i trzyma się idealnie.

Wszystkie zasłonki mają lekkie prześwity przy krawędziach, ale widoczne tylko ze środka auta. Z zewnątrz efekt jest naprawdę OK. Z daleka auto wygląda jakby miało przyciemnione szyby.

Podsumowując - jestem zadowolony.

Komentarz

• sezamek1
                                                    Drive
                                                    • 2010
                                                    • 70

Witam!

KonKor napisz proszę ile dni minęło od chwili wpłaty kasy za zasłonki do chwili ich otrzymania?

Komentarz

Pracuję...