sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • abbe
    Classic
    • 2011
    • 10

zasłonki

witam
    jeśli folia nie chroni przed słońcem to ta zasłonka na pewno tego nie polepszy, zastosuj ciemniejszą folię
    pozdrawiam

Komentarz

• skemenhs
      Ambiente
      • 2010
      • 194
      • BMW

Zamieszczone przez adaś
      skemenhs,

Do mnie zasłonki nadal nie dotarły

Przelew zrobiłem ponad tydzień temu.
      adaś - poślij do mnie maila z twiomi danymi i z zamówieniem . Przelew znalazłem ale brak mi danych wysyłki na mailu - [email protected]
      Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• adaś
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2006
        • 876
        • Volkswagen

skemenhs,

Ok, wysyłam jeszcze raz maila, chociaż zrobiłem to już 12 kwietnia :evil:
        Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
        a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
        Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
        O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)

Komentarz

• arturas03
          L&K
          • 2009
          • 1298
          • Toyota
          • AGN 1.8 20V 125 KM
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A ja już mam Dzięki.
          Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
          Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• _tm_
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 2333
            • Superb III (3V3)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
            • CDAA 1.8 TSI 160 KM
            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Do mnie nowe zasłonki dotarły w zeszłym tygodniu, ale dopiero w weekend miałem czas, żeby je przymierzyć. Najpierw trochę historii . Zasłonki zamówiłem w październiku 2010. Przyszły szybko, ale okazało się, że z dopasowaniem nie do końca jest fajnie, bo na środku tylnej szyby jest szpara, a zasłonki w tylnych drzwiach marszczą się, bo są za duże. Jedynie zasłonki w bocznych szybach bagażnika były w miarę ok (ale nie idealne). Jak większość czytających ten wątek zapewne pamięta przez dłuższy czas firma miały problemy z wyprodukowaniem poprawionych zasłonek, więc skorzystałem z propozycji podesłania tylko zasłonek na tylną klapę z nadzieją, że będzie lepiej. Taki sposób załatwienia reklamacji był dla mnie satysfakcjonujący, ponieważ zasłonki boczne bagażnika były ok, a zasłonki w oknach drzwi, mimo że się marszczyły to nie było to bardzo widoczne. Jedyny problem był z tylną klapą. Paczkę z poprawionymi zasłonkami na tył dostałem równie szybko. W paczce były dwa komplety zasłonek, więc dopasowałem dwie zasłonki tak, że wg mnie jest prawie idealnie. Zadowolny ze sposobu załatwienia sprawy stwierdziłem, że wszystko jest ok, firma na miarę swoich możliwości postarała się rozwiązać problem i ja nie mam już żadnych roszczeń reklamacyjnych . W zeszłym tygodniu przeczytałem, że firma zaczyna wysyłkę poprawionych zasłonek wszystkim, którzy zgłosili reklamację. Byłem jednak pewien, że mnie to nie dotyczy, ponieważ sprawę reklamacji załatwiliśmy wcześniej i wcale nie oczekiwałem, że firma znowu poniesie koszt, żeby dostarczyć mi kolejny zestaw zasłonek. Jakież było moje zdziwienie kiedy kurier dostarczył mi w zeszłą środę paczkę . Stosunek do klienta - REWELACJA.
            Ale żeby nie było zbyt dobrze to jest dalszy ciąg tej historii. Jak już dostałem paczkę to stwierdziłem, że jest fajnie - pewnie poprawili te niedociągnięcia, które u mnie wystepują i teraz będę miał idealne zasłonki. W weekend znalazłem chwilę czasu, rozpakowałem paczkę i co się okazało - zasłonki są jeszcze gorsze niż te, które mam obecnie. Zasłonki na tylnej klapie mają większe szpary po bokach i ogólnie są jakieś takie trochę mniejsze, więc nie trzymają się idealnie, a zasłonki do tylnych drzwi to już w ogóle nie pasują. Moje obecne są trochę za duże, więc po wciśnięciu ich siatka robi się luźna i się marszczy, ale te nowe są sporo za małe. Nic się co prawda nie marszczy, ale ledwo się w drzwiach trzymają, jak się z jednej strony dociągnie je do krawędzi drzwi to z drugiej w szparę można palec włożyć, a jedna z zasłonek jest złamana. Zasłonek na boczne szyby w bagażniku w ogóle nie było, ale pamietam że była mowa, że z nimi nic się więcej nie da zrobić, więc ok.

Podsumowując:
            * podejście do klienta - BARDZO DOBRE
            * jakość - sporo do poprawienia

Ciekawi mnie tylko jedno - powtarzalność procesu produkcyjnego. Czy wszystkie zasłonki są takie same i do żadnej Octavii nie będą pasowały dobrze, czy jest to kwestia pewnej losowości i jednym trafiają się dobre a innym złe.
            S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
            Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
            -------------------------------------------------------------------------
            O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
            O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
            O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• kanguros
              Classic
              • 2010
              • 32

A jak tak sie ostatnio z kumplem zastanawialem, czy nie lepiej bylo zamowic w Skodzie oryginalne oslonki (koszt jakies 700 zl, tyle kumpel placil) i na ich podstawie wygiac druty.
              Sorki jesli to pytanie juz bylo postawione wczesniej.

Komentarz

• skemenhs
                Ambiente
                • 2010
                • 194
                • BMW

Zamieszczone przez _tm_
                Do mnie nowe zasłonki dotarły w zeszłym tygodniu, ale dopiero w weekend miałem czas, żeby je przymierzyć. Najpierw trochę historii . Zasłonki zamówiłem w październiku 2010. Przyszły szybko, ale okazało się, że z dopasowaniem nie do końca jest fajnie, bo na środku tylnej szyby jest szpara, a zasłonki w tylnych drzwiach marszczą się, bo są za duże. Jedynie zasłonki w bocznych szybach bagażnika były w miarę ok (ale nie idealne). Jak większość czytających ten wątek zapewne pamięta przez dłuższy czas firma miały problemy z wyprodukowaniem poprawionych zasłonek, więc skorzystałem z propozycji podesłania tylko zasłonek na tylną klapę z nadzieją, że będzie lepiej. Taki sposób załatwienia reklamacji był dla mnie satysfakcjonujący, ponieważ zasłonki boczne bagażnika były ok, a zasłonki w oknach drzwi, mimo że się marszczyły to nie było to bardzo widoczne. Jedyny problem był z tylną klapą. Paczkę z poprawionymi zasłonkami na tył dostałem równie szybko. W paczce były dwa komplety zasłonek, więc dopasowałem dwie zasłonki tak, że wg mnie jest prawie idealnie. Zadowolny ze sposobu załatwienia sprawy stwierdziłem, że wszystko jest ok, firma na miarę swoich możliwości postarała się rozwiązać problem i ja nie mam już żadnych roszczeń reklamacyjnych . W zeszłym tygodniu przeczytałem, że firma zaczyna wysyłkę poprawionych zasłonek wszystkim, którzy zgłosili reklamację. Byłem jednak pewien, że mnie to nie dotyczy, ponieważ sprawę reklamacji załatwiliśmy wcześniej i wcale nie oczekiwałem, że firma znowu poniesie koszt, żeby dostarczyć mi kolejny zestaw zasłonek. Jakież było moje zdziwienie kiedy kurier dostarczył mi w zeszłą środę paczkę . Stosunek do klienta - REWELACJA.
                Ale żeby nie było zbyt dobrze to jest dalszy ciąg tej historii. Jak już dostałem paczkę to stwierdziłem, że jest fajnie - pewnie poprawili te niedociągnięcia, które u mnie wystepują i teraz będę miał idealne zasłonki. W weekend znalazłem chwilę czasu, rozpakowałem paczkę i co się okazało - zasłonki są jeszcze gorsze niż te, które mam obecnie. Zasłonki na tylnej klapie mają większe szpary po bokach i ogólnie są jakieś takie trochę mniejsze, więc nie trzymają się idealnie, a zasłonki do tylnych drzwi to już w ogóle nie pasują. Moje obecne są trochę za duże, więc po wciśnięciu ich siatka robi się luźna i się marszczy, ale te nowe są sporo za małe. Nic się co prawda nie marszczy, ale ledwo się w drzwiach trzymają, jak się z jednej strony dociągnie je do krawędzi drzwi to z drugiej w szparę można palec włożyć, a jedna z zasłonek jest złamana. Zasłonek na boczne szyby w bagażniku w ogóle nie było, ale pamietam że była mowa, że z nimi nic się więcej nie da zrobić, więc ok.

Podsumowując:
                * podejście do klienta - BARDZO DOBRE
                * jakość - sporo do poprawienia

Ciekawi mnie tylko jedno - powtarzalność procesu produkcyjnego. Czy wszystkie zasłonki są takie same i do żadnej Octavii nie będą pasowały dobrze, czy jest to kwestia pewnej losowości i jednym trafiają się dobre a innym złe.
                A wiec tak. Proces powtarzalności mniej więcej jest zachowany (różnice od 3-4 mm. Drut jest elastyczny i się odkształca) ale muszę dodać ,że wina też leży trochę po stronie plastików pojazdu. Sprawdzaliśmy zasłonki na ok. 5 pojazdach i za każdym razem z innym rezultatem. Poślij mi fotki twoich zasłonek na mojego maila.

Tak a propos są to jedyne zasłonk z , którymi mamy taki problem. I nie wiem dlaczego. Bo o1 kombi wychodzi perfekcyjnie.
                Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• locaj85
                  Rider
                  • 2009
                  • 482

witam,
                  22 kwitnia wysłalęm Ci zapytanie na priv odnośnie złamanej zasłonki, do dziś nie otrzymałem odpowiedzi, podobnie prosiłem też o dodatkowe uchwyty ( szczególnei do montażu boczków bagażnika, proszę o informację

Komentarz

• adaś
                    Elegance
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 876
                    • Volkswagen

Wczoraj dotarły do mnie zasłonki, dzisiaj udało mi się je zamontować. Poniżej fotki.
                    Generalnie nie było większych problemów z montażem. Spasowanie przodu jest b. dobre, w przestrzeni bagażowej jest ok ale nie idealnie. Boczne zasłonki w przestrzni bagażowej wchodzą 'na wcisk', ale przydałby się tam chociaż jeden uchwyt, żeby je zabezpieczyć przed wypadaniem na dziurach. U mnie lewa strona siedziała trochę luźno i przymocowałem ją klinikiem własnej konstrukcji inaczej niechybnie by wypadała.

Jakość wykonania zasłonek oceniam b. wysoko, zobaczymy jak zdadzą egzamin długoterminowo (np. jak będzie z płowieniem materiału).
                    Załączone pliki
                    Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;

Komentarz

• skemenhs
                      Ambiente
                      • 2010
                      • 194
                      • BMW

Zamieszczone przez adaś
                      Wczoraj dotarły do mnie zasłonki, dzisiaj udało mi się je zamontować. Poniżej fotki.
                      Generalnie nie było większych problemów z montażem. Spasowanie przodu jest b. dobre, w przestrzeni bagażowej jest ok ale nie idealnie. Klapa od środka wygląda niezbyt ciekawie, ale jako że tapicerka jest tam ciemnia, to nie widać tego z zewnątrz. Boczne zasłonki w przestrzni bagażowej wchodzą 'na wcisk', ale przydałby się tam chociaż jeden uchwyt, żeby nie wypadały. U mnie lewa strona siedziała trochę luźno i przymocowałem ją klinikiem własnej konstrukcji inaczej na naszych kochanych dziurach niechybnie by wypadała.

Jakość wykonania zasłonek oceniam b. wysoko, zobaczymy jak zdadzą egzamin długoterminowo.
                      Masz ,źle założone tylne zasłonki. Paski powinny być u góry . Obróć je o 90 stopni wg . instrukcji poniżej.

Komentarz

• adaś
                        Elegance
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 876
                        • Volkswagen

skemenhs,

Dzięki! Już poprawiłem i faktycznie jest dużo lepiej. Trzeba było obrócić je o 90 stopni i zamienić miejscami.
                        Teraz jest gitara

Komentarz

• skalar
                          Rider
                          • 2010
                          • 575

czy jest może zasłonka do OI na tylną szybe????

Komentarz

• uniks
                            Classic
                            • 2011
                            • 39

Skusiłem się i ja
                            przelew zrobiony, mail wysłany czekam na zasłonki.
                            Skoda Octavia II Elegance 1.6FSI (BLF)
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47274

Komentarz

• CIS73
                              Rider
                              • 2008
                              • 522

skemenhs, kasa przelana na konto, mail też wysłany i czekam
                              pozdro
                              CISOWÓZ http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=40594
                              CISOWÓZ ZWEI http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=50866

Komentarz

• g_rego_r
                                Rider
                                • 2008
                                • 496

Kaska i mail wysłane zostało oczekiwanie :szeroki_usmiech

Komentarz

• Śniady
                                  Drive
                                  • 2005
                                  • 46
                                  • Octavia I (1U2)
                                  • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

jak ktoś się zastanawia czy warto, czy to nie lipne itd., to nie ma co, towar wart swojej ceny, u mnie poszło szybko bez zwłoki i pełna profeska
                                  OUTLANDER BSY TDI

Komentarz

• rims.net.pl
                                    Ambiente
                                    • 2010
                                    • 214

Zamieszczone przez skalar
                                    podłączam sie do pytania bo tez zainteresowany jestem.
                                    No i za jakie pieniądze interesuje mnie cały komplet - po 2 boczne tylne drzwi i klapa bagaznika
                                    Leasing bez BIK
                                    http://www.doradcaleasingpolski.pl tel. 693 784 723

Moja czeszka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37149

Komentarz

• monachus
                                      Classic
                                      • 2011
                                      • 7

skemenhs... mam pytanie czy do superb 1 to macie zasłonki .. pozdrawiam

Komentarz

• Evil
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 721

Zamieszczone przez rims.net.pl
                                        Zamieszczone przez skalar
                                        podłączam sie do pytania bo tez zainteresowany jestem.
                                        bagaznika
                                        Ja również zainteresowany jestem. Mam już boczne i sobie chwalę. Tylna szyba by dopełniła całość.

O2 1,9 BXE+ 143KM/312Nm

Komentarz

• rucinski
                                          Classic
                                          • 2011
                                          • 26

Jaka jest szansa na zasłonki do golfa v variant?

Komentarz

• dziadekk
                                            Rider
                                            • 2011
                                            • 355
                                            • Octavia II (1Z3)
                                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

No właśnie, tylko na boczne a na tylną szybę do lfhb, będzie odppadac ze względu na pochyloną szybę?

Komentarz

• skemenhs
                                              Ambiente
                                              • 2010
                                              • 194
                                              • BMW

Zamieszczone przez monachus
                                              skemenhs... mam pytanie czy do superb 1 to macie zasłonki .. pozdrawiam
                                              Od wtorku w ofercie

Zmodyfikowany cennik dla Klubu OCP z dnia 13.05.2011 (podwyżka ze względu na rosnące koszty produkcji)

O1 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki
                                              O1 Sedan (hatchback) 170 zł + Koszt wysyłki
                                              O2 Sedan (hatchback) 170 zł + Koszt wysyłki
                                              SuperB 2 Limuzyna 175 zł + Koszt wysyłki
                                              SuperB 1 Limuzyna 175 zł + Koszt wysyłki (w procesie produkcji)
                                              SuperB 2 KOMBI 175 zł + Koszt wysyłki

Podzielone zestawy wychodzą drożęj

Okienka boczne przestrzeni bagażowej: 125 zł + Koszt wysyłki
                                              Zasłonki tylnej klapay 135 zł + Koszt wysyłki
                                              Cena wysyłki 30 zł . Kurier GLS
                                              Komplet składający się z okienek bocznych przestrzeni bagażowej i tylnej klapy do O1/O2 Kombi 225 zł + Wysyłamy kurierem GLS.
                                              Komplet składający się z drzwi bocznych i okienek bocznych przestrzeni bagażowej do O1/O2 Kombi 225 zł + Wysyłamy kurierem GLS

Koszt wysyłki to 30 zł. Zbyt duże gabaryty paczki aby z tym włóczyć się po urzędach pocztowych

Procedura zakupu.

Dane do przelewu to:
                                              Electronica Punto Com S.C
                                              Nazwa Banku :ING BANK SLASKI
                                              Numer Konta :35 1050 1490 1000 0023 0819 6985
                                              W tytule przelewu należy wpisać nazwę użytkownika z forum.
                                              Po przelaniu pieniędzy należy przesłać emaila z pełnym adresem i numerem telefonu na następujący email - [email protected] wpisując również nazwę użytkownika i rodzaj zakupionych zasłonek i podanie czy ma być paragon fiskalny czy faktura. Jeżeli faktura VAT to proszę o dane do faktury

Komentarz

• arci9
                                                RS
                                                • 2004
                                                • 2007

skemenhs, popraw sobie, "SuperB 1 KOMBI 175 zł + Koszt wysyłki " na Superb 2 KOMBI

Komentarz

• pawelkutno
                                                  Classic
                                                  • 2009
                                                  • 12

Mam pytanie czy są w ofercie zasłonki na tylną szybę do Skoda O2 HB przed liftingiem?
                                                  Paweł

Komentarz

• skemenhs
                                                    Ambiente
                                                    • 2010
                                                    • 194
                                                    • BMW

Zamieszczone przez pawelkutno
                                                    Mam pytanie czy są w ofercie zasłonki na tylną szybę do Skoda O2 HB przed liftingiem?
                                                    Nie ma

Komentarz

Pracuję...