To będę jednym z pierwszych.
O1 TDI. Wysilony (~150/340) , ze znacznym przebiegiem.
Norma 505.00 (chyba) co podejdzie z Fuchs'a?
+ filtry (olej, oba powietrza)
Dodatkowo
1.4HDi śmigający na krótkich trasach (do 20 km) i sporo po mieście - co proponujesz?
czy filtry do tego cuda też masz?
Jakie ceny, czy odbiór osobisty wchodzi w grę? Możesz na PW jeśli tak wolisz.
Pozdrawiam
Edit
+ tarcze hamulcowe do O1 - 280mm z EBC
??
Najlepsze oleje MILLERS, AMSOIL, LM, FUCHS, filtry MANN !!
Zwiń
X
-
Witam,
Moi drodzy za namową kilku osób postanowiłem przedstawić profesjonalna ofertę dla każdego wymagającego użytkownika użytkownika.
Mam do zaoferowania doskonałe produkty Fuchs-a
Oleje silnikowe, przekładniowe, smary oraz dodatki i płyny chłodnicze.
Większość produktów Fuchs-a ma zastosowanie na liniach montażowych m.in VW dlatego nie są to produkty które walczą na rynku ceną ale zobligowane są do trzymania najbardziej rygorystycznych wymagań konstrukcyjnych co czesto niesie ze sobą utrzymanie pewnego pułapu cenowego.
Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom w tym wątku na wszelkie zapytania związane z Fuchsem czy układami filtracyjnymi MANN oraz układami hamulcowymi EBC odpowiem w tym wątku.
Mam w ofercie szeroki wachlarz produktów Fuchs-a tak że nie będę wymieniał wszystkich pozycji.
W razie jakichkolwiek pytań napiszę wszystko.
Oleje mam bezpośrednio od producenta świeże i pełna informacją co do daty i numeru partii produkcyjnej.
Co ważne oleje nie leżakuję w temp. poniżej 7st.C lub w ostrym słoncu co odbija się później na trwałość oleju.
Nie rozlewam oleju wszystko mam fabrycznie zaplombowane.
Filtry MANN nie wiem czy ktoś wie wysyła się na pierwszy montaż do fabryk takich producentów jak VW, Seat, MG, Opel, Lotus, Suzuki, Fiat, Honda itp.
Wyszukiwarka filtrów MANN:
Entdecken Sie im MANN-FILTER Katalog 6.800 Premiumfilter für Ihre Bedürfnisse. Mit allen Infos online und gedruckt. Jetzt den richtigen Filter finden!
Trzecią pozycją jaką moge Wam zaproponować to zestawy hamulcowe EBC jednej z najlepszych firm na świecie o niesłabnącej renomie.
Mam dostęp do całego asortymentu EBC.
Profesjonalna obsługa wymaga również profesjonalnego podejścia do klienta i jego samochodu więc tutaj w przypadku sprostaniu najwyższych wymagań moich klientów w cenie oleju daję badania laboratoryjne które moge przeprowadzić dla mojego wymagajacego klienta korzystając z laboratorium.
W razie zainteresowania wszystko napiszę w tym wątku.
Oczywiście na wszystko wystawiam fakturę czy jak kto woli paragon wedle uznania.
Zapraszam wszystkich !
Odpowiem na wszelkie pytania dotyczace z profesjonalnym doborem oleju, filtra czy czesci hamulcowej.
Pozdrawiam serdecznie
Piotrek
gg. 2205900
mail: [email protected]
Oczywiście w razie potrzeby proszę dzwonić 692 452 522
Zapraszam na swoje forum olejowe i sklep:
www.ZmienOlej.pl
Zostaw komentarz:
-
-
proszę o PW jak zacznie istniec lista,tez bym sie pisał na jedną sztuke do o1Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: