zpluta, coś za coś nie ma złotego środka niestety :roll:
lookash_, za tą cenę myślę że warto to zrobić samemu :wink:
lookash_, za tą cenę myślę że warto to zrobić samemu :wink:
Z drugiej strony jeśli ktoś chce kupić porządne kosmetyki to musi przeznaczyć na to sporo kasy, ale uważam, że efekt jaki da stosowanie tych kosmetyków jest wart swojej ceny

) wiadomo że zadbany samochód to frajda dla oczu ale i koszta. Ale z drugiej strony czas i pieniadze włożne w taki samochó zwróca sie z nawiązka podczas jego bezproblemowej eksploatacji i przy jego odsprzedaży (zapewne kupiec znjadzie sie od reki pomimo nawet wyższej ceny).
) Lubię swoje autko i chcę aby było ładne ale wszystko w ramach rozsądku. Nikt mi też nie zagwarantuje, że potencjalny kupiec będzie umiał docenić to, że użyłem takiego czy innego wosku i mam na lakierze taki a nie inny współczynnik załamania światła. Wszystko będzie zależało od tego jak sam podchodzi do tych spraw.

Moje zdanie jest takie.... dbajmy o swoje samochodziki tak jak każdy z nas potrafi

wiec moge ci cos zaproponować. Niesety szampon i wosk NIE wystarczą
No chyba, że zrezygnujesz z efektu o jakim piszesz - niestety ale nie ma nic za darmo 8) 
Jest mieciutka i czujesz co myjesz. MOim zdaniem duzo lepsza niz kazda jedna gabka.
wiec moge ci cos zaproponować. Niesety szampon i wosk NIE wystarczą
No chyba, że zrezygnujesz z efektu o jakim piszesz - niestety ale nie ma nic za darmo 8) 
Jest mieciutka i czujesz co myjesz. MOim zdaniem duzo lepsza niz kazda jedna gabka.
ops: ale efekt i tak był.
To samo mówi moja żona po portaktowaniu jej 13 latniego auta tymi kosmetykami (a ona ma raczej małe pojęcie w tych sprawach). Po prostu te kosmetyki świetnie zabezpieczaja lakier i odpychaja bród i wodę
Komentarz