macie jakieś namiary na sprawdzoną firmę z okolic Rudy Śląskiej?
z góry dziękuję :-)
z góry dziękuję :-)

- ale mam inne pytanie, czy kotś demontował tapicerkę z tylnego parcia - tak do gąbek - bo tylko to zostało mi do wyprania i będzie jak nowa
- proszę o info. może jakieś FOTO STORY
- polecam - nie wiem jak to się sprawdza w tapicerce welurowej - moja jest z OI 1999 SLX - szara
robilem to 1 raz mimo instrukcji doswaidczonego czysciciela
ale do rzeczy, fakt faktem, ze nie wszystko da sie odkurzaczem wyczyscic, recznie spoko, ale zostaje niestety mozliwosc ze jest takie brudne, ze w momencie doczyszczenia jednego elementu brud sie rozetrze, dlatego zrobilem to w pralce ... nie jest to tak pracochlonne: wyciagnac fotel, zdjac plastiki, odczepic metalowe zaciski (do tego nie zastapione sa szczypce przedluzone waski) i do pralki - 45 min i gotowe potem suszenie na sloneczku i tego samego dnia fotel w aucie
, tyl latwiej, ale nie wiem jak zdjac z oparcia tylnego wiec szukam ale nie widze nigdzie tego
- generalnie odkurzacz mojego zabrudzenia nie doczyscil - autem jezdzil WILCZOR wiec wszystko bylo czarne
, ale pralka zrobila magie
- polecam mozna znalesc foto story do tego
, ale nie jest to trudne
Wysiłek niesamowity ale efekt również !! Odkurzacz nie dotrze wszędzie, a ręka i owszem 
Nic mi na wierzch nie wyszło. Ani mi ani żdnemu innemu klientowi któremu kumpel prał tapicerkę. Gąbki do tego celu się nie używa tylko mikrofbry i to nie jednej a .... kilkunastu !!! Ja mówie o usłudze car-detailingu, a nie zwykłym praniu tapicerki na odwal i na sztukę 
Komentarz