Zamieszczone przez aniol
U Mickula w garażu
Zwiń
X
-
U Mickula w garażu
Cześć,
Postanowiłem odłączyć się tematu "Efekty czasu spędzonego w garażu" i założyć swój własny, który postaram się aktualizować na pewno raz w tygodniu. Przez mój garaż przetaczają się różne samochody - czy to osób z grona znajomych czy osób, które usłyszały o mnie przez pocztę pantoflową (nie ogłaszam się i póki co nie chcę się nigdzie ogłaszać). Pierwszą stronę tematu będę zawsze aktualizował jednym zdjęciem auta, które wyjechało z mojego garażu.
Szczegółowe zdjęcia moich prac znajdują się pod następującym adresem:
Note: This blog post outlines upcoming changes to Google Currents for Workspace users. For information on the previous deprecation of Googl...
Nissan Almera - pełna korekta lakieru, detailing wnętrza, zabezpieczenie woskiem Natty's Red
Audi A8 - pełna korekta lakieru, zabezpieczenie auta powłoką kwarcową 4Nano LP3D
Honda Accord - pełna korekta lakieru, zabezpieczenie auta powłoką kwarcową Gyeon Prime
Skoda Octavia - pełna korekta lakieru, zabezpieczenia auta woskiem Natty's Red
Opel Rekord - pełna korekta lakieru, zabezpieczenie woskiem Natty's Red
Toyota Yaris - przygotowanie do sprzedaży - odświeżenie lakieru, zabezpieczenie auta woskiem Natty's Red
Peugeot 206 (współpraca z kolegą Andoran) - pełna korekta lakieru, detailing wnętrza, zabezpieczenie auta woskiem Natty's Red
Ford Focus Mk3 - odświeżenie lakieru, zabezpieczenie woskiem Collinite 476
Subaru Legacy - pełna korekta lakieru, zabezpieczenie auta powłoką kwarcową 4Nano LP3D
Skoda Octavia - detailing wnętrza, impregnacja skór
Skoda Octavia O2FL - dekontaminacja nadwozia, nałożenie niewidzialnej wycieraczki, delikatne odświeżenie lakieru, nałożenie trwałego wosku syntetycznego, czyszczenie felg.
Skoda Superb - detailing wnętrza, dekontaminacja nadwozia, czyszczenie felg, nałożenie wosku naturalnego Zymol Carbon poprzedzonego aplikacją cleanera Zymol HDC.
BMW E91 - przygotowanie do sprzedaży - detailing wnętrza, korekta lakieru, zabezpieczenie lakieru woskiem Natty's Red
Skoda Octavia O3RS - usunięcie zabezpieczenia fabrycznego, zabezpieczenie auta powłoką kwarcową Gtechniq C1 + EXO v2.
Skoda Superb - usunięcie zabezpieczenia fabrycznego, zabezpieczenia auta powłoką Gyeon MOHS.
BMW 116i E87 - wieloetapowa korekta lakieru, zabezpieczenie auta powłoką Gtechniq C1 + Exo v2.
-
-
Zamieszczone przez kapiZamieszczone przez MickulChciałem pokazać efekt, ale niestety zaczęło padać...
Zamieszczone przez Arti_r1
Widzę że jeszcze masz czas na robienie fot i zaglądania na forum hehU mnie to czasu brak :P
Zamieszczone przez Arti_r1Tyy, a może jaką hale wynajmiemy? I będziemy tam auta ogarniać :P Ja mam do października pozapisywanych ludzi, więc hale da się zapelnić :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11Zamieszczone przez MickulJak mosz tam coś na frynie albo kajś to jo zawsze chętnie.
[ Dodano: Czw 10 Lip, 14 22:14 ]
Zamieszczone przez 2.0-16v MichałMickul, Arti_r1, pieruny jak coś to ja mam hale
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11Chłpaki jadą tajnym szyfrem co by konkurencja nie zrozumiała
na nocno szychta? jo tam wola wpadać za dnia polotać
2.0-16v Michał jak jest wkońcu z Kotlarnią? idzie wjeżdżać czy dalej zamknięta dla terenówek i quadów?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1Zamieszczone przez MickulSlonsko godka je gryfna :P
Komentarz
-
Komentarz