Zamieszczone przez Mickul
U Mickula w garażu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MickulCzytałem o tym Snow Extreme - powinno wytrzymac :P
Efekt kropelkowania na dachu zniknął zupełnie. Myślałem, że to kwestia brudu ale "opluskanie" na szybko karcherem nie pomogło. Tak samo dolna połowa drzwi i maska. Jedynie gdzie jeszcze się coś trzyma to górna połowa drzwi i błotniki.
Warstwa była nałożona pod koniec lipca - 3 miesiące to troszeczkę mało :|
Komentarz
-
-
Toledo padło ofiarą testu. Na szybie 4Nano Premium Vision vs Gtechniq G1, na masce Fusso vs jałowy vs Natty's Red, na bagażniku Fusso vs Concorso. Zobaczymy jak to wyjdzie. Obstawiam, że Natty's odpadnie już w przyszłym tygodniu. :diabelski_usmiech Jak mi się uda to jeszcze Zymola Carbona wcisnę na bagażnik.
Ktoś ma jeszcze pomysł na jakiś test? :> Możliwe, że na dach pójdzie długoterminowy test - Base 2 + Base 1 z Liquid Elements vs Gtechniq C1.Problem w tym, że muszę zdobyć trochę Gtechniqa. Staraoctavia, odlejesz mi odpłatnie dosłownie 3-5ml? :P
Chciałem wstawić filmik, ale niestety coś jest nie tak i nie chce się włączyć z poziomu telefonu... Nagram jutro nowy.
Komentarz
-
-
A podpadł nam Tug widoczny na zdjęciu w zielonej butelce. Ok. 30 złotych za litr. W porównaniu do Tenzi (40zł za litr) wypada blado. Samo Tenzi jak dla mnie wypada blado w porównaniu z IronX (ok. 60zł za pół litra - tym samym jest dla mnie za drogi). Pozostało tylko wypróbować ADBL Vampire, który kosztuje 40zł za pół litra. :P
[ Dodano: Wto 21 Paź, 14 23:42 ]
Zapomnialem jeszcze o ironoffie od nanolexa - ciekawy o tyle ze z jednej strony skuteczny ale z drugiej - nie smierdzi
[ Dodano: Sro 22 Paź, 14 00:19 ]
Ktoś ma jeszcze pomysł na jakiś test?DetailerShop.pl Poznań - Profesjonalne kosmetyki samochodowe
https://www.facebook.com/DetailingShopPoznan
http://allegro.pl/my_page.php?uid=36933472
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DetailerShopP-ńADBL Vampire jest calkiem ok ale jego glowna zaleta jest po prostu cena. W porownaniu z IronX ciagle wypada blado. W porownaniu do GYEON Iron ( I love it 8) ) nawet bardziej niz blado.
Zamieszczone przez DetailerShopP-ńJa chetnie obejrzal bym jak po pewnym czasie radza sobie powloki do tworzyw zewn. Przed chwila pisalem o CarPro, Gyonie i Nanolexie, wiec moze DLUX vs Trim? I Trim Rejuvenator dla przeciwwagi?
[ Dodano: Sro 22 Paź, 14 18:49 ]
Zamieszczone przez gusiak11Zamieszczone przez staraoctaviaconcorso i nattysemale to juz OT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulMacie jakiś sprawdzony podkład pod czerwonego? Bo ja zawsze SRP stosowałem i moim zdaniem nie lubili sięDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Dzięki Marcin za relację. Pytanie do kolegów bardziej po fachu - czy taka mgiełka na szybie to normalne czy jest to błąd aplikacji i poprawić Marcinowi niewidzialną wycieraczkę?
A dzisiaj zamiast odpoczywać po 5 dniach pełnych wrażeń to zająłem się Superbem Pstrykacza.
Po krotce - Markowi bardziej zależało na wnętrzu niż na lakierze, ale przyłożyłem się i do tego i do tego. Środek wyprany odkurzaczem ekstrakcyjnym z pomocą VP Heavy Duty, plastiki wyszczotkowane za pomocą SG Red Devil i Nielsena Cyclone. Auto wyglingowane,
odsmolone,
a felgi zdeironizowane. Tutaj TUG sprawdził się na medal - wyprowadził cały brud za pierwszym razem. :shock:
W czasie, kiedy kolega prał tapicerkę i osiągał takie efekty...:
Ja zająłem się karoserią. Miałem zamiar nałożyć Fusso, ale niestety zostawiłem go w innym miejscu i nie będę miał tam dostępu do jutra. :evil: Ogólnie byłem zły i nie wiedziałem co robić, ale w ostatniej chwili przypomniałem sobie, że mam jeszcze zaplombowane, nowe kosmetyki. No to jedziem:
Tak. Na auto nałożony został pierwszy raz u mnie w garażu Zymol Carbon. Po ujrzeniu na żywo wetlooka i ogólnie odbicia na niewypolerowanym lakierze byłem w wielkim szoku :shock: I uznałem, że zbieram na pełną puszkę (mam tester 56ml).
A wnętrze wyszło nam tak. Plastiki i dywaniki zabezpieczone Natural Lookiem.
Komentarz
-
Komentarz