1/4 mili w Warszawie - sezon 2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sesik
    RS
    • 2006
    • 2165

hotrain, dzięki, rozumiem twoje zniknięcie i tak jestem pełen podziwu, że trafiłeś na bemowo

Jak ktoś jakieś fotki czy filmiki to proszę na maila
    Best ET = 13.666
    Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
    PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
    http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• McGan
      RS
      • 2010
      • 3573
      • Superb III (3V3)

Ja fotki / filmiki tez poprosze, chetnie zobacze!
      Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
      Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• Tony065
        RS
        • 2009
        • 2487
        • Octavia I (1U2)
        • ARX 1.8 20VT 150 KM

Sesik, parę fotek mam ja i kolega z dziećmi. swoją drogą kto to był, bo twarz jakaś znajoma... McGan, co z Tobą, kakaś awaria?
        Black Pearl, Elegance & RS LOOK
        @ by Tune-up Gdańsk
        TDI VP++ i jeszcze rośnie
        Antek

Komentarz

• mirek_p11
          RS
          • 2010
          • 6630
          • Volkswagen
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
          Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
          Fotki

Komentarz

• McGan
            RS
            • 2010
            • 3573
            • Superb III (3V3)

Tony065, gdzie tam, autko śmiga, tylko praca panie... (tak też w niedzielę :/)
            Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
            Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• arturo_freestyl
              Rider
              • 2010
              • 704

Zamieszczone przez sesik
              arturo_freestyl, ja w eliminacjach 13.7-13.8, w finale straciłem moc na 5 biegu i wypadło 13.9 :szeroki_usmiech

piramida, bodaj najlepiej 14,7 :szeroki_usmiech
              widze ze piramida 14,88 best - mała poprawa od ostatniego setupu...

a była jeszcze jedna octa w street fwd - 14,7s robiła - ktos od nas?jaka moc?
              Octavia FWD 370KM/460Nm + NX
              ET 14,607 - Bemowo 2011
              ET 13,482 - Ryki 2012
              ET 13,014 - Ełk 2013
              ET 12,939 - Ryki 2015
              0-200km/h - 13,2s
              2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili

Komentarz

• Le-Ce
                L&K
                • 2010
                • 1313
                • Octavia I (1U2)
                • AUM 1.8 20VT 150 KM

relacja całkowitego ignoranta

Bemowo :!:

Pierduły jak pisał sew1981
                Czyli relacja całkowitego ignoranta w tej materii :diabelski_usmiech

Nie powiem, iż nigdy nie kibicowałem wszelkiej maści sportowcom i to nie zależnie od
                dyscypliny jaką reprezentowali.
                Ba!
                Nawet sam odawałem się i poniekąd oddaję różnym dyscyplinom "sportowym". :wink:
                Już od szczenięcych lat pasjonował mnie "Sport-y" a jakże motorowy, bo jak się sztachnęło takim „dizlem”, to dym uszami leciał, oraz bańki nosem i charczał czasem człek,
                niczym bolidy na Bemowie.
                Dla młodszego pokolenia info:
                Fajury Sport, mieszanina słomy, siana, liści wiśni i końskiego gówna.

Jednakże pierwszy raz miałem się udać na tą imprezę, więc trudno się dziwić, że niemal całą noc poprzedzającą wyścigi na ¼ mili, pieprzyło mi się we łbie jak cygance w tobołku.
                Miszcz środkowej europy, prostej, lewych i prawych zakrętów, w swej
                ( co prawda, durnej głowie) klasie, bidul i parchów, z czasami przejazdów powalającymi
                konkurencję i bezkonkurencyjnym czasem reakcji na starcie, godnym mistrzów F1.

Wymuszone przez rodzinę okoliczności sprawiły, że pojawiłem się na lotnisku kiele 15
                i już na wstępie, nocne koszmary, okazały się tylko złudzeniem i produktem wybujałej fantazji.
                Bowiem mijane po drodze wehikuły, te zglebione – targające niemal bebechami po betonie – beznamiętnie mijałem, olewając jednocześnie.

Adela-jda okazała się bowiem jedynym autem godnym mej bezgranicznej miłości.

Szukałem OCP-ków i znajdując wielce zdziwiony :shock:
                zostałem, mizerną frekwencją, tym bardziej, iż powinna ona być największa na końcówce
                zmagań.

Być może wcześniej było ich więcej, ale listy nie widziałem a chciałem takową podpisać.
                :diabelski_usmiech

Twórca temata WIELKI B też jakoś nie rzucił mi się w wyblakłe już z wiekiem, oczęta.
                Widocznie służba ojczyźnie postawiła przed nim jakieś wielkie wyzwanie, tudzież ochrony
                końcówki trasy, co by ciapki się nie pogubiły i nie poszły po zagonach. :diabelski_usmiech
                Nie mniej należy przyjąć,
                że brak słusznej poniekąd postury, wyżej wymienionego w czasie wręczania nagród
                pozostanie karygodnym, bo w mym mniemaniu, uświetnił by tą miłą dla nagradzanego
                i nas koledzy uroczystość. :twisted:
                W mej opinni, owy brak tak szacownego przedstawiciela, tego specyficznego kółka,
                jakim niewątpliwie pozostaje OCP, jest czynem wysoce nagannym i nobliwi userzy cafe 66
                powinni wyciągnąć, surowe i dotkliwe konsekwencje, choćby w postaci peperoni
                i to po kawałku na gębę, jak nie dwóch. :szeroki_usmiech

Wiadomym pozostaje, że na 1 Maja malowano trawę na zielono i właśnie na trawiastym
                parkingu poszukiwałem zielonych Fel naszego kolegi, by ocenić kompozycję i dobór farbki
                na murawie. :diabelski_usmiech
                I też kicha.
                Zawiodłem się bardzo, iż nie danym mi było uściścisnąć dłoni, właścicielowi
                przesympatycznej facjaty z grodu Kraka, bo tak odbieram zajebiste zdjęcie z niebieską
                kaniołką na glacy zamieszczone w wątku z naszymi wizerunkami. :szeroki_usmiech
                Myślę, że co się odwlecze to nie uciecze.
                Natomiast serdeczny nastąpił z odwiecznym (za mojego istnienia na forum) jego rywalem
                w temacie "mocy przybywaj"
                Przyznam szczerze, że za wizję „rury i stringów” wiele się nie spodziewałem.
                Co prawda blat nastąpił przy łyku coli aczkolwiek po przemyśleniach śmię sesik twierdzić,
                że to winno być 4x4.

Powrócę jednak do zmagań klasowych, bo będąc zielony jak wiosenna sałata patrzyłem
                lekko zdziwiony, na cuda tuningu, trącającego o śmieszność, dla przeciętnych zjadaczy chleba.
                Zrozumiałym, bowiem pozostaje widok toczydeł, których wygląd nie różni ich od tego,
                co widać na ulicach a różnice tkwią w ilościach brykietów wrzuconych do kozy dającej
                ognia, że fajerki podskakują. :diabelski_usmiech

Tylko patrzeć jak co niektórzy będą poszukiwać resorów od Kamaza, by na dupie udźwignąć dużą butlę po acetylenie, bo małe po gaśnicach już targają ze sobą. :wink:

Nie powiem, zaskoczeniem była rodzima pierdoletka, szczytowe osiągnięcie epoki Gierka.
                Gdyby czołowy raid men PRL wiedział, że to może tak popierdalać, to śmignął by do
                Monte Carlo pograć w karty. Swoją drogą to łykała konkurętów z palcem w dupie.
                Toć to, żywa reklama ruchu Palikota i uwolnienia konopi, bowiem jeździć czymś takim a
                i owszem można ale na haju w dodatku w butach żużlowca by przy skręcie w lewo,
                łapać odpowiedni przechył, hamowanie pozostawiam Panów wyobraźni, bo skręt w
                prawo, to tak jakby wpadł w kuter do mielenia mięsa u masarza.

Jednakowoż, zaskoczenie me było permanentne, kiedy na plac boju sunęły wynalazki,
                oblepione nalepkami z orczykiem i kółkami od taczki z fifką w dupie. :shock: :shock:

Toć wypisz wymaluj, chłopskie wyścigi po żniwach, wozami drabiniastymi,
                jeszcze na żelaznych obręczach. :diabelski_usmiech
                Cóż Borynów nie brakowało.

Tym czasem dla igrzysk zaprezentował się odrzutowy „turbo-urwoł, który pierdną trzy razy, zniknął i gówno go nie widzieli. Aplauz gawiedzi skąpanej w chmurze dymu, była chyba dla śmiałka jedyną pociechą - której zresztą nie słyszał - za poniesione niemałe wydatki na paliwo.
                Gwoli ścisłości, to większe wrażenie zrobił by na mnie np. start eskadry Mig-ów 29,
                czego mogę tylko zazdrościć achmed799-owi.

Końcem impry były wyścigi ścigaczy „pogrzebaczy” i organo-dajów.
                Bzykało to, to śmigając na zatracenie swe i ewentualnie wydatki bliskich,
                bo po zamachu Rudego zasiłek raczej skromnawy.

Na uwagę zasługiwał pitstop naszego zawodnika, pełen profesji w swych poczynaniach jak
                i pełna gracji i młodzieńczego uroku rzeczniczka tej formacji, pomagająca wydatnie w
                odchudzeniu kierownika znanej wszem TeReSki. :szeroki_usmiech
                Mam wielką nadzieję, że towarzyszący ekipie serwis foto, zamieści stosowną relację.

Może i kiedyś będę się ścigał, jednak prędzej do kibla, by się czasem nie posrać
                z bezinteresownej zazdrości.
                Gdyby jednak, coś znowu w życiu, mi się popieprzyło, to tylko Brabusem AMG
                i koniecznie rychtowanym do zawodów przez DGW.
                Jednakże, mało prawdopodobna jest wersja druga.
                Pozostaje więc pierwsza i kochanka Adela, bo czasem trza będzie dojechać.

I tak więc, tym podsumowaniem narażam,swą wątpliwą już reputację w ADM-ie,
                Jak i u wszelkiej maści fanów i sympatyków SSS

sesik
                Żywię nadzieję, że sezon będzie udany i dożyję trzech OCP-ków na pudle,

choć ze względów zasadniczych, podziwiać będę tylko na zdjęciu i relacji na forum
                a sam temat umrze śmiercią naturalną
                Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• piramida
                  RS
                  • 2009
                  • 12222
                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez arturo_freestyl
                  Zamieszczone przez sesik
                  arturo_freestyl, ja w eliminacjach 13.7-13.8, w finale straciłem moc na 5 biegu i wypadło 13.9 :szeroki_usmiech

Octa która zrobiła 14.7 to octa1 290 konna benzyna a odnośnie mojego czasu to nawet mnie nie wqrwiaj :szeroki_usmiech

le-ce ale masz pisane, bedzie jeszcze okazja przybić piątkę :diabelski_usmiech
                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• TomekRs
                    RS
                    • 2011
                    • 1670

le-ce poeta :szeroki_usmiech

Komentarz

• Mihau
                      RS
                      • 2009
                      • 7460
                      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Le-Ce
                        L&K
                        • 2010
                        • 1313
                        • Octavia I (1U2)
                        • AUM 1.8 20VT 150 KM

oktawiars1

ta poeta, tylko głowa już nie ta
                        Moja ADELA

Komentarz

• WIELKIBONGO
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 1594
                          • Superb II (3T4)

Le-Ce, tekst rzeczywiście porywający

Twórca temata WIELKI B też jakoś nie rzucił mi się w wyblakłe już z wiekiem, oczęta.
                          Widocznie służba ojczyźnie postawiła przed nim jakieś wielkie wyzwanie, tudzież ochrony
                          końcówki trasy, co by ciapki się nie pogubiły i nie poszły po zagonach.
                          Nie mniej należy przyjąć,
                          że brak słusznej poniekąd postury, wyżej wymienionego w czasie wręczania nagród
                          pozostanie karygodnym, bo w mym mniemaniu, uświetnił by tą miłą dla nagradzanego
                          i nas koledzy uroczystość.
                          W mej opinni, owy brak tak szacownego przedstawiciela, tego specyficznego kółka,
                          jakim niewątpliwie pozostaje OCP, jest czynem wysoce nagannym i nobliwi userzy cafe 66
                          powinni wyciągnąć, surowe i dotkliwe konsekwencje, choćby w postaci peperoni
                          i to po kawałku na gębę, jak nie dwóch.

ale niestety muszę Cię zmartwić, to nie służba ojczyźnie mnie pozbawiła tej frajdy

powód był bardziej prozaiczny

o 10 rano zmarł mi ojciec
                          pozdrawiam i liczę na zwolnienie od żadań pepperoni
                          NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                          PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                          BYŁA TEŻ CEGA
                          A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                          MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• sesik
                            RS
                            • 2006
                            • 2165

Le-Ce, dla takich felietonów z miłą chęcią mogę Cię zabierać na każde zawody na które będę jechał

Proponuję zmianę nazwę topicu na "1/4 mili sezon 2012", i tu wrzucać relację i info o imprezach na których pojawiają się ocepki
                            Best ET = 13.666
                            PerfectService by DGW

Komentarz

• Le-Ce
                              L&K
                              • 2010
                              • 1313
                              • Octavia I (1U2)
                              • AUM 1.8 20VT 150 KM

WIELKIB

Cóż :!:
                              Przykre zdarzenie, jednakże każdego ono wcześniej czy później dotyka.
                              Tym razem kanapowi liderzy naszej partyji uwzględnią okoliczność
                              Co nie znaczy, iż następnym razem wyśliźniesz się jak węgorz. :twisted:

sesik

Ta, para dobrana jak Asterix i Obelisk
                              Szkoda, że nie mam Yorka
                              a zapodając czapeczki
                              z świecącymi różkami
                              zakupione na czerwcowych wiankach
                              oraz ze dwie markietanki
                              jak z awataru skfarka
                              żaden przeciwnik
                              nas nie zmoże,
                              w pierw padnie,
                              ze śmiechu.

Zaznaczam, że do roboty
                              mnie nie zagnasz,
                              bo leń jestem,
                              patentowy :!:

Czy wiesz, za tem Waść co czynisz, :?:
                              składając publicznie takie oświadczenie woli
                              i to w dodatku nie przymuszonej :diabelski_usmiech

bo nie wiem, czy mam zaproszenie przyjąć
                              Moja ADELA

Komentarz

• McGan
                                RS
                                • 2010
                                • 3573
                                • Superb III (3V3)

Le-Ce, "miszczunio"

Komentarz

• sesik
                                  RS
                                  • 2006
                                  • 2165

WIELKIBONGO, moje kondolencje

Zamieszczone przez Le-Ce

To się szykuj na 26-27 maja na pielgrzymkę do częstochowy
                                  Best ET = 13.666
                                  PerfectService by DGW

Komentarz

• Tony065
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 2487
                                    • Octavia I (1U2)
                                    • ARX 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez Le-Ce
                                    ...
                                    Ta, para dobrana jak Asterix i Obelisk
                                    Szkoda, że nie mam Yorka
                                    ...
                                    Le-Ce, kiedy mi moja Pani zaszczyt uczyni i dostąpię możności okazania Waszych facjat jako żywo, to i York się tędy znajdzie Byleby, pieron jeden, za autami nie ganiał...
                                    @ by Tune-up Gdańsk
                                    Antek

Komentarz

• Guguś
                                      L&K
                                      S_OCP Member
                                      • 2008
                                      • 1212

Zamieszczone przez Tony065
                                      i zaszczyt uczyni i dostąpię możności okazania Waszych facjat jako żywo, to i York się tędy znajdzie Byleby, pieron jeden, za autami nie ganiał...
                                      Ty się bardziej martw aby nikt Ci go nie zeżarł jak pizzy zabraknie :szeroki_usmiech

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• Le-Ce
                                        L&K
                                        • 2010
                                        • 1313
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • AUM 1.8 20VT 150 KM

Człowieku :!:

Nie wiesz co czynisz.
                                        Paulini wrota pozamykają,
                                        bo diabła wiedziesz, jak Szwed,
                                        do grodu Najjaśniejszej Panienki. :diabelski_usmiech

Zanosi się na obronę :?:

Trzeciego pudła po butach,
                                        czy też atak na większe, :?:
                                        po kapeluszu. :szeroki_usmiech

Zapowiadam, :!:
                                        iż mocy mi nie przybędzie,
                                        po czarodziejskim płynie,
                                        z etykietą kośćca,
                                        na flakonie. :diabelski_usmiech

Gruzawik,
                                        by siem przydał,
                                        choćby czerwony. :wink:
                                        Zapakowany ekipą,
                                        a jakże, wzmocnioną, :twisted:
                                        co by z fasonem,
                                        zajechać. :wink:

Południe,
                                        może być
                                        w natarciu,
                                        ma bliżej. :diabelski_usmiech
                                        Moja ADELA

Komentarz

• arturo_freestyl
                                          Rider
                                          • 2010
                                          • 704

Zamieszczone przez piramida
                                          Zamieszczone przez sesik

Octa która zrobiła 14.7 to octa1 290 konna benzyna a odnośnie mojego czasu to nawet mnie nie wqrwiaj :szeroki_usmiech

le-ce ale masz pisane, bedzie jeszcze okazja przybić piątkę :diabelski_usmiech
                                          czyli moja koza łoi 290konne turbo i 274konne tdi

[ Dodano: Wto 24 Kwi, 12 18:28 ]
                                          Zamieszczone przez sesik
                                          WIELKIBONGO, moje kondolencje

Zamieszczone przez Le-Ce

To się szykuj na 26-27 maja na pielgrzymkę do częstochowy

bede bo mam blisko
                                          Octavia FWD 370KM/460Nm + NX
                                          ET 14,607 - Bemowo 2011
                                          ET 13,482 - Ryki 2012
                                          ET 13,014 - Ełk 2013
                                          ET 12,939 - Ryki 2015
                                          0-200km/h - 13,2s
                                          2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili

Komentarz

• Tony065
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 2487
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • ARX 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez Guguś
                                            Ty się bardziej martw aby nikt Ci go nie zeżarł jak pizzy zabraknie :szeroki_usmiech
                                            Spoko :wink: Za szybki jest, ten syn córki psa, żeby go tak po prostu na rożen nadziać i szaszłyk zrobić. A i od nadmiaru futra może conieco w podnibienie łaskotać, więc zdaje się, żywot uchowa.
                                            EOT, gratki dla Sesika za miejsce na pudle i wytrwałość w diecie / tyle co śniadanie i 1 batona zaliczył / :P
                                            @ by Tune-up Gdańsk
                                            Antek

Komentarz

• sesik
                                              RS
                                              • 2006
                                              • 2165

czyli moja koza łoi 290konne turbo i 274konne tdi
                                              Które 274 konne tdi łoi bo jakoś sobie nie przypominam :diabelski_usmiech

Zamieszczone przez Tony065
                                              EOT, gratki dla Sesika za miejsce na pudle i wytrwałość w diecie / tyle co śniadanie i 1 batona zaliczył / :P
                                              Jakie śniadanie ? Ten batonik to było śniadanie :|
                                              Best ET = 13.666
                                              PerfectService by DGW

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

artur to zależy które 274 konne tdi bo jak niebieskie to nie bardzo, niebieskie zawsze były szybsze :wink:
                                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• sesik
                                                  RS
                                                  • 2006
                                                  • 2165

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UTxZotejV9M&feature=player_embedded[/youtube]

Takie tam z bemowa :diabelski_usmiech
                                                  Best ET = 13.666
                                                  PerfectService by DGW

Komentarz

• misiekwaw
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2004
                                                    • 7715
                                                    • Ford

Zamieszczone przez sesik
                                                    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UTxZotejV9M&feature=player_embedded[/youtube]

Takie tam z bemowa :diabelski_usmiech
                                                    eeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :!: :!: :!: to TDI jest zepsute :!: :!: :!: gdzie jest dym :?: :!: :?: :!:

:szeroki_usmiech
                                                    Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
                                                    http://www.disi-tune.pl
                                                    Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
                                                    Był WRX
                                                    Była Octa

Komentarz

Pracuję...