hizoku, jak masz aparat to spróbuj zrobić zdjęcie w trybie makro. Powinno się udać wtedy uchwycić to.
Skrobaczka
Zwiń
X
-
Muszę przyznać, że u mnie też pojawiły się drobne ryski, ale zobaczyłem je dopiero jak umyłem szyby z środka i zewnątrz i patrzyłem pod słońcę
Zresztą chuj z nimi, niecały rok temu wymieniłem szybę i nie wiem czy mi źle założyli czy co, ale już mam w 3 miejscach pękniętą :evil:
Tak jak mówicie człowiek będzie chuchał dmuchał, a tu jeden kamień i po szybie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ciesloPotwierdzam, że Murska rysuje szyby. To moja ostatnia skrobaczka, od następnej szyby będzie odmrażacz w płynie. Czy nie niszczy on lakieru?
Komentarz
-
-
Ja nie mam Murski choć też z mosiądzu (kupiona w OBI) Mega zadowolony po 2 zimach.
Brak rysek na szybieMam jedną zasadę, przed czyszczeniem przeciągam paluchami po "ostrzu" by oczyścić z ewentualnego brudu i wyczuć czy nie ma zadziorów oraz oczyszczam szybę z lodu tylko tam gdzie pracują wycieraczki (szyba czysta od drobinek piasku)
Komentarz
-
-
Potwierdzam, że Murska rysuje szyby. To moja ostatnia skrobaczka, od następnej szyby będzie odmrażacz w płynie. Czy nie niszczy on lakieru?W sumie rano było około 10 st. (16 lipiec 2012
Ja mam tą osłonę. Jak będziesz chciał to na następny spot (pewnie wrzesień
przywiozę, pokaże.
Komentarz
-
-
Kupiłem ta murske bo wszyscy tak chwalili, faktycznie w zime rewelacja bo sciagala lod jak maslo, ale teraz mam tak zapierdzielona rysami szybe ze masakrakrechy po 10 - 15 cm i pelno mniejszych, pod slonce widac golym okiem, wkurza mnei to na maksa bo sa tak wielkie ze nie da sie na nie nie patrzec w trakcie jazdy :P od nastepnej zimy na przednia tylko odmrażacz .....
Komentarz
-
-
Ja podczas zimy miałem zwykła i teraz na wiosnę i lato nie zauważyłem żadnych rys na szybie,więc sprawdziła sięwww.bro-car.pl - Części samochodowe.
Komentarz
-
Komentarz