Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • parasite
    L&K
    • 2011
    • 1368

Pierwsze tankowanie z rabatem przebiegło bez problemów. Dostałem od razu 8gr rabatu i nawet z rabatem cena nie była najniższa w okolicy, ale te 4gr mnie nie zbawi, a może uda się wyciągnąć większy rabacki

heh już widzę te miny ludzi wyklinających mnie jak mieszam trzema kartami przy płaceniu. Dobrze, że z reguły tanku wcześnie rano.
    AGR 112KM, 232Nm
    Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• peter174
      Ambiente
      • 2006
      • 189
      • Seat
      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

nie ma limitu czasowego na aktywacje akrty ... pierwsze tankowanie i karta juz jest aktywowana
      >>>Klub Seat Ibiza Polska<<<

Komentarz

• momo05
        Rider
        • 2008
        • 395

DOŚĆ MAM OCZEKIWANIA NA TĄ KARTĘ RABATOWĄ MIESIĄCE TO TRWA ŻENADA :twisted:
        .................................................. ..............
        O SERCE SZKODNIKA dba
        Perfect Serwis DobryGrześWawa

Komentarz

• peter174
          Ambiente
          • 2006
          • 189
          • Seat
          • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

zenadą to jest pisanie wielkimi literami na forum :idea:

Komentarz

• ahmed799
            RS
            • 2009
            • 6871
            • Ford

W tym miesiącu zatankowane 230 l Pb .Zniżka 8 gr

филип
            Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• momo05
              Rider
              • 2008
              • 395

peter174 ŻENADĄ JEST TAKIE ZAŁATWIANIE SPRAWY I TAKI OKRES OCZEKIWANIA
              O SERCE SZKODNIKA dba

Komentarz

• eroberto1
                Rider
                • 2010
                • 350

momo05, Wyluzuj, jak by akcji wogóle nie było itak byś tankował auto więc się nie gorączkuj :diabelski_usmiech
                2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

• momo05
                  Rider
                  • 2008
                  • 395

luzuje od kwietnia ale spoko chodzi mi o masakryczny czas oczekiwania
                  O SERCE SZKODNIKA dba

Komentarz

• EFENDI
                    Drive
                    • 2010
                    • 97

Zamieszczone przez momo05
                    luzuje od kwietnia ale spoko chodzi mi o masakryczny czas oczekiwania
                    .

Ja takze dosc dlugo juz czekam i mimo wszsytko moge użyc slowa brak profesjonalizmu. Ale kto tam z Orlenem wygrał w grze o profesjonalizm?Podobno poszły do realizacji okolo czerwca/lipca. Wiec 3 mies to chyba dostateczny czas.
                    A wiec prosciej jesli moze zapytam forumowiczów: Czy jest ktoś kto otrzymał ową kartę a z różnych podów nieużywa, leży mu? Chciałby przeniesc do niej prawo wlasnosci na kogoś innego? Byłbym zainteresowany
                    OI Combi 1.6 LPG BFQ

Komentarz

• peter174
                      Ambiente
                      • 2006
                      • 189
                      • Seat
                      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

momo05, książka skarg i zażaleń znajduje sie na najbliższej stacji Orlen ... proponuje udać się tam i wyląc Swoje żale ... moze to przyspieszy realizację kart przez Orlen :idea:

PS dziwię sie ze admin tego forum toleruje pisanie wielkimi literami

Komentarz

• momo05
                        Rider
                        • 2008
                        • 395

no właśnie składałem bezpośrednio w poniedziałek jak mi radzisz u człowieka bezpośrednio z forum seata okazuje się że wszystko kuleje i nie do końca działa prawidłowo nie winie nikogo ale widocznie nie do końca prawidłowo jest to prowadzone a mianowicie wysłane maile rzekomo bezpośrednio wysłane nie dotarły wypełnienie na podanym linku zgłoszenia z kodem podobno nie dotarło itd itd ale po kontakcie z człowiekiem po podesłaniu dowodu wpłaty gdzie wszystko i dane i inne rzeczy były obiecał że się tym zajmie jako piorytet mam nadzieje bo zgłoszenie było w kwietniu wpłata itd a tu niby nic nie ma ale może wreszcie będzie ja ze swej strony dopełniłem wszelkich formalności wiec liczyłem na to samo szkoda że kolega poradnik zamiast pomagać na tym forum potrafi tylko pisac uszczypliwe uwagi ale fajnie że choć to potrafi dzięki mu wielkie za to
                        O SERCE SZKODNIKA dba

Komentarz

• Jaroslav92525
                          Rider
                          • 2009
                          • 365
                          • Octavia II (1Z3)
                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Pisałem już w tym wątku o potencjalnych korzyściach (jakość paliwa) związanych z używaniem tej karty na stacjach Orlen-u. A ja dzisiaj poczyniłem spostrzeżenie: przejeżdżając (ok.19) w Łodzi koło stacji Orlen (ul. Obywatelska) zobaczyłem cysternę z której przetaczano LPG do zbiorników na stacji. Specjalnie wjechałem na stację, zaparkowałem i poszedłem sobie obejrzeć tą cysternę (niczym jakiś detektyw :-)... Liczyłem na to że że cysterna będzie posiadała jakieś emblematy Orlenu, napisy etc... a tu... LIPA... Wygląda na to że transportem LPG na stacje Orlenu zajmują się również (a może tylko ?) jakieś prywatne firmy.. Oczywiście wygląda to mniej wiarygodnie jeśli chodzi o jakość paliwa gdy w łańcuchu producent----->stacja paliw pojawia się ogniwo spoza koncernu... A tak naprawdę to nawet nie ma pewności że to Orlen jest producentem LPG sprzedawanego na ich stacjach... Szkoda. Muszę natomiast przyznać że LPG pochodzące z mojego poprzedniego tankowania (stacja Bliska - Al. J.P.II) sprawuje się ZNAKOMICIE - dopiero po 350 km zapaliła się rezerwa co oznacza jeszcze jakieś 50 km do przejechania, czyli razem ok. 400km/40.5 litrach LPG, jazda tylko po mieście !)). Więc być może i te zewnętrzne firmy transportowe trzymają jakość (czyli nie oszukują) bo nie opłaca się stracić tak pewnego klienta jak Orlen ? Nie wiem, teraz z ciekawości kupię LPG na tej stacji obsługiwanej przez opisaną cysternę "no name". O rezultatach napiszę. Cena LPG na tej stacji: 2.64 zł/litr
                          Pozdrawiam,
                          Jaroslav92525

-----------------------
                          VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)

Komentarz

• peter174
                            Ambiente
                            • 2006
                            • 189
                            • Seat
                            • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

momo05, no cóz nie jestes jedynym oczekujacym i nie wszystko toczy się tylko wokół Twojej osoby ... jezeli masz narzekac to proponuje abys zrezygnował z karty ... kase sie Ci zwróci i po problemie ... decyzja nalezy do Ciebie

Komentarz

• Dig Dug
                              L&K
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 1306
                              • Seat

momo05, spokojnie. Ja też czekałem prawie pół roku na kartę, już żona zaczęła mi mówić, że mnie wy......... bo ciągle kuleje opinia, że jak coś się załatwia przez neta (zakupy itp) to na 80% nas ktoś orżnie.
                              Teraz mam karte i tankuje. Więc cierpliwości.

Ogrom zamówień jest oczywisty, serio to ja się nie dziwię, że Orlen tak opieszale robi karty. Wyrobienie karty Vitaj trwa jakieś 5 minut, więc jak przychodzi zamówienie wyrobienia 100 kart i są one na stacji (puste) to trzeba cały dzień klikać i patrzeć non stop w monitor wyrabiając karty. Stąd koleś zrobi 20-30 kart i ma dość, a wyrabianie się slimaczy bo to kart nie ma itp.
                              Kolejną sprawą, jest że gośc z Orlenu wyrobi z listy co którąś osobę i rozpieprza terminy + ciężko jest ogarnąć kto z której listy dostał karte, a kto nie. W między czasie toczy się życie, pasuje posiedzieć z rodziną wieczorem, a tu jest 200 kart do rozesłania (wszystko musisz oblizać i podpisać) do tego musisz poznaczyć na róznych listach do kogo idzie, a nowi napływają.

Ja bym się pewnie tego nie podjął. Wielkie uznanie dla kolegów z klubuseata.

PS. A to, że powinni zamknąć sprawę wszystkich do teraz wyrobionych list, to inna sprawa, bo piętzy to tylko problemy i kłopoty.
                              Była O1 jest F2.

Komentarz

• peter174
                                Ambiente
                                • 2006
                                • 189
                                • Seat
                                • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Dig Dug, zapisy sa wstrzymane ... aktulnie sa wyrabiane tzw zaległosci

Komentarz

• momo05
                                  Rider
                                  • 2008
                                  • 395

kolega cobreti zajmujący się wyrabianiem kart miał mi wyjaśnić co się dzieje z moimi kartami miałem sie przypomnieć za tydzień i właśnie się przypomniałem ale niestety zero odp w tej sprawie

[ Dodano: Pon 03 Paź, 11 20:40 ]
                                  HURA cobreti załatwił sprawę i wyjaśnił z kartami moje mają być w czwarte wysłane do mnie wiec w poniedziałek wtorek będę cieszyć sie i ja wielkie dzięki dla cobretiego z forum seata za osobisty wkład i zainteresownie jak i w wyjaśnienie sprawy kart wielkie dięki
                                  O SERCE SZKODNIKA dba

Komentarz

• kontakt.pl
                                    Drive
                                    • 2008
                                    • 62
                                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

z forum klubu seat "we Wrzesniu zatankowalismy 117 236 litrow" tak dalej i może będzie szansa na zwiększenie rabatu

Komentarz

• Dig Dug
                                      L&K
                                      S_OCP Member
                                      • 2005
                                      • 1306
                                      • Seat

momo05, No widzisz w przyrodzie nic nie ginie.

Ja mam chętnego kolege na karte, ale czekam na uruchomienie kolejnej tury zapisów. Póki co tankuje na mojej karcie, ale ze 2 razy mu odmówili rabatu (rejestracja) - zależnie od zmiany.

kontakt.pl, Widać, że mimo przyrostu kart, ilość zwiekszyła się o 5 tys litrów. Wniosek z tego taki, że poza sezonem wakacyjnym (poprzednio 112 tys było za sierpień) tankujemy mniej. I teraz dojdzie kolejne pare tys km. Więc bedziemy mieli mocne przekroczenie 100 tys. Ciekawe czy jeszcze coś ugramy. Tak do 10 gr byłoby super, nawet prościej liczyć
                                      Była O1 jest F2.

Komentarz

• kontakt.pl
                                        Drive
                                        • 2008
                                        • 62
                                        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

z tego co jest na forum seata to jest już 4200 kart wyrobionych, więc teoretycznie wynik powinien być z każdym miesiącem większy,

Zamieszczone przez Dig Dug
                                        Tak do 10 gr byłoby super, nawet prościej liczyć
                                        zobaczymy, każda dodatkowa zniżka się przyda oby jak największa

Komentarz

• jamatusz
                                          Drive
                                          • 2007
                                          • 63

Czy ktos moze zna procedure zmiany auta przypisanego do karty. Jedno - na ktore byla karta odjechalo. W to miejsce przybylo drugie. Co zrobic, by karta byla skuteczna na nowe?
                                          Chetnie pozbede sie letnich kol - 17

Komentarz

• ahmed799
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 6871
                                            • Ford

jamatusz, a po co zmieniać!!?? ja tankuje dwa auta na jedna karte i nikt w to nie wnika

филип
                                            Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• Dig Dug
                                              L&K
                                              S_OCP Member
                                              • 2005
                                              • 1306
                                              • Seat

Dzisiaj tankowałem i goście na Orlenie dziwili się, że jest 8 gr. Mówili, że najwięcej co się spotkali, to kierowcy Tirów mający 6 gr. Ciekawe czy do nas stosowane są te same kryteria (punkty wzrostu) co do innych Firm, czy jest to płynne i zależne kto z kim gada i o jakiej akurat ilości mówi. Hmm .... :|

PS. Wczoraj cena na Orlenie spadła z 5,17 do 5,09 minus zniżka to wychodzi Pb-95 po 5,01 zł
                                              Była O1 jest F2.

Komentarz

• kontakt.pl
                                                Drive
                                                • 2008
                                                • 62
                                                • CZDA 1.4 TSI 150 KM

maksymalny rabat w biznestank jest 8 gr, wszystko powyżej tej kwoty jest negocjowane z Orlenem indywidualnie

Komentarz

• Andrzej Z.
                                                  Rider
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 710
                                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                                  • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Az sie nie moge doczekac swojej karty :wink:
                                                  zeby ja wreszcie wydrukowali
                                                  CDS-AutoSpa

AXR TDI+
                                                  Perfect Service by DobryGrześWawa
                                                  ET-14,352

Komentarz

• dodo77
                                                    Ambiente
                                                    • 2011
                                                    • 161
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Witam, co trzeba zrobic żeby taką kartę otrzymać???

[ Dodano: Sob 08 Paź, 11 15:06 ]
                                                    Panowie jest szansa na odpowiedz :wink:
                                                    Moja Skoda

Komentarz

Pracuję...