jak tak dalej pojdzie, to nastepne auto bedzie g7 z 4x4
problem jest tylko taki, że nie ma silnika 1.8 tsi
Ten silnik dla wielu, m.in. dla mnie, to przeważający argument w stronę O3, a nie G7 i spólki. Jedynie w A3 można się na niego załapać, ale tam on kosztuje o wiele, wiele drożej Co się tyczy kwestii wizualnych to IMHO można autku dodać wystarczająco indywidualności prostymi zabiegami. Chodzi mi m.in o dokupienie opcjonalnych akcesoriów, jak ktoś lubi zrobienie czarnego dachu, wymiana standardowych bardzo słabo wyglądających felg... w wyniku wygląd nie gorszy od G7.
p.s. ja się najbardziej rozczarowałem w RS'ie, praktycznie nie proponuje nic od tego co mogę mieć w O3 1.8, więc po co płacić prawie 20k więcej?
Zamieszczone przez wozhd
Ten silnik dla wielu, m.in. dla mnie, to przeważający argument w stronę O3, a nie G7 i spólki. Jedynie w A3 można się na niego załapać, ale tam on kosztuje o wiele, wiele drożej
1.8tsi jest w też w najnowszym Seacie Leonie FR (od 86 tys.), który z wyglądu gniecie konkurencję. W przyszłym roku skończą się cyrki z zawirowaniami na linii producent-importer, wejdzie oficjalnie VW i będzie można bez obaw kupować Seata
Otoz to, ale tym 2.0 220km z gti, tez bym nie pogardzil :yay:
coś, gdzieś, kiedyś czytałem że ma być Golf GTI kombi i to może być rozwiązanie naszych problemów
Alternatywa to Focus ST, tylko deska troszku kosmiczna i znacznie mniej miejsca w środku, ale 250 KM :diabelski_usmiech
Dla mnie na dzisiaj warte uwagi są 2 auta : Superb i A6, teraz zrobli takie popiepszenie z poplątaniem w C i za takie pieniądze, że lepiej 2 - 3 latka z wypasem niż nowego z golasem.
" Na liście wyposażenia dodatkowego pojawią się reflektory ksenonowe, co ciekawe, z nieco ograniczoną jasnością, przez co nie muszą być wyposażone w układ poziomowania i spryskiwacze "
Zapomniałem dodac ze chodzi bardzo "popularny" model jakim jest RAPID ..... teraz to na pewno kolejki sie ustawią......
Jeżeli to prawda z tą atrapą wydechu po prawej stronie w nowej RS to piękna kicha, jak można tak zjebać akcję :!:
Serio się zastanawiam nad kolejną wersją RS ale jak tak dalej pójdzie to pierdole to :evil:
" Na liście wyposażenia dodatkowego pojawią się reflektory ksenonowe, co ciekawe, z nieco ograniczoną jasnością, przez co nie muszą być wyposażone w układ poziomowania i spryskiwacze "
Zapomniałem dodac ze chodzi bardzo "popularny" model jakim jest RAPID ..... teraz to na pewno kolejki sie ustawią......
Tylko jest jeden mały problem :lol:
Jeżeli to ksenony to sa to lampy o źródle światła wyładowczym :lol:
a jeżeli tak to zgodnie z polskim prawem auto MUSI byc wyposażone w układ samopoziomowania i oczyszczania lamp (wycieraczki bądź spryski) 8)
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Jeżeli to ksenony to sa to lampy o źródle światła wyładowczym :lol:
a jeżeli tak to zgodnie z polskim prawem auto MUSI byc wyposażone w układ samopoziomowania i oczyszczania lamp (wycieraczki bądź spryski) 8)
A to nie jest tak interpretując te przepisy, że oczyszczanie lamp i układ samopoziomowania musi być wtedy jak światła mijania mają jasność 2000 lm i więcej?
Wg. Skody te światła niby mają mieć maksymalnie 2000 lm.
Mnie zaś ciekawi jak takie światła sprawdzają się w życiu i jak wypadają w porównaniu ze standardowymi halogenami. Krótko czy te światła będą lepsze niż zwykłe halogeny Rapida?
PS. Może te rozważania przenieśmy do tematu Rapida... ?
Komentarz