mnie tez ten kolor sie podoba ale nie wiem czy mialbym ojca..... ostatnio jak zamawialem II i mowilem ze moze czerwony to prochy na cisnienie musial wziasc......
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
mnie tez ten kolor sie podoba ale nie wiem czy mialbym ojca..... ostatnio jak zamawialem II i mowilem ze moze czerwony to prochy na cisnienie musial wziasc......
to juz latwiej zone wymienic...
czerwony do rs'a pasuje, bo to troszke niegrzeczne autko. a stosowanie przy tym kolorze chromow to w ogole mi sie nie widzi...
te czerwone zaciski hamulcow na tyle to standard w rs? bo szczerze mowiac nie zwrocilem jakos na to uwagi wczesniej.
W ramach bezsennosci ogladalem strone Audi i tak sie zastanawiam, dlaczego w Skodzie doplata do chromowanego obramowania szyb w kombi kosztuje 1000 zł...a w Audi takie same listewki w kombi kosztuja 780 zł...???!!!???
W programie testowali O3 2.0 TDI Elegance.
Po sprawdzeniu mamy:
O3 2.0 TDI Elegance to koszt ok. 22 000 £
G7 2.0 TDI GT (czyli nasz Highline) to koszt. ok. 24 000 £
To ceny z oficjalnych cenników (skrzynia manualna).
Także jak widać mamy 2 000 £ różnicy.
W programie testowali O3 2.0 TDI Elegance.
Po sprawdzeniu mamy:
O3 2.0 TDI Elegance to koszt ok. 22 000 £
G7 2.0 TDI GT (czyli nasz Highline) to koszt. ok. 24 000 £
To ceny z oficjalnych cenników (skrzynia manualna).
Także jak widać mamy 2 000 £ różnicy.
Ciekaw jestem tez bardzo nowego Superba. Pewnie jednak zamieszczone fotki kompletnie beda odbiegac od tego, co pokaze finalnie Skoda
Generalnie Superb w obecnej wycenie jest na prawde atrakcyjny. Po rabatach za 130k PLN mozna miec np. 2.0 TSI (200 KM) L&K z absolutnie pelnym wyposazniem jakie jest dostepne. Doposazona Octavia III po rabatach moze kosztowac kilka procent wiecej (wersja kombi).
Kupilem Motor - artykul o O3 beznadziejny. Nawet fotek za bardzo nie ma :-(
Skusilo mnie to, ze moj typ O3 to wlasnie kombi, czerwone z chromowanymi listwami wokol okien, srebrnymi relingami i przyciemnianymi szybami... a tam dwa zdjecia :-(
W Auto Zeitung byla miesiac temu fotka Superba III - poprzednio jak dawali fotki O3 przed wejsciem do produkcji to sie praktycznie ich pseudozdjecia potwierdzily prawie na 100%. Niestety u nich Superb III liftback nie mial juz chromu dookola calych szyb, ale tylko dolna linie okien jak O3 obecnie.
SKODA-NEUHEITEN: Superb, Octavia, Fabia, Citigo, Rapid - Wir zeigen Ihnen die Skoda-Neuheiten bis 2015. Alle Bilder und Infos finden Sie auf www.autozeitung.de
SKODA-NEUHEITEN: Superb, Octavia, Fabia, Citigo, Rapid - Wir zeigen Ihnen die Skoda-Neuheiten bis 2015. Alle Bilder und Infos finden Sie auf www.autozeitung.de
A moze te z okladki Auto Swiata powyzej?
nie, ten dawali w 2012 obrazek,
to o co mi chodzilo to raczej toto - zamiescili to niedawno - miesiac temu. Wyglada podobnie do O3.
Komentarz