O3 w wersji kombi jest ekstra - chodzi o wygląd. Liftback nie jest brzydki, ale przy kombi staje się dla mnie "brzydszym rodzeństwem" :diabelski_usmiech I tak, jak nie będę zazdrościł innym posiadania O3 w liftbacku (mając O2FL), to widząc O3 w kombi będę się chyba ślinił z zazdrości... :lol:
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
-
-
o gustach się nie dyskutuje niemniej jednak jak juz wcześniej wspomnialem liftback bardzo mi przypasował, ale wersja kombi? Nie mam pytań...juz wiem, że gdy dojdzie do zmiany "SMOCZKA" będzie nim z pewnością "nowy" w postaci OIII Kombi.
Komentarz
-
-
Widzę że tutaj towarzystwo zmienia auta jak skarpetki, co post to deklaracja o zakupie nowej O3 :wink:
P.S. kombi jest o tyle fajne że można zamówić 4x4 i w takim 1.8tsi wymienić silnik na 2.0tsi, zakuć i 400PS gotowe :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
za innych się nie wypowiadam, ale ja zadeklarowałem zakup "nowej" OIII KombiZamieszczone przez piramidaWidzę że tutaj towarzystwo zmienia auta jak skarpetki, co post to deklaracja o zakupie nowej O3
załóżmy, że wypuszczą kombiaka pod koniec tego roku to najwcześniej te "nowe" OIII wpadnie w moje ręce w 2017 :twisted: :P
Komentarz
-
-
to tak jak ja, zanim pospłacam różne leasingi, kredyty to jeszcze ze 3 lata upłynie :lol: a do tego czasu w swojej padlinie jeszcze ze dwa razy silnik wymienięZamieszczone przez BADYLza innych się nie wypowiadam, ale ja zadeklarowałem zakup "nowej" OIII KombiZamieszczone przez piramidaWidzę że tutaj towarzystwo zmienia auta jak skarpetki, co post to deklaracja o zakupie nowej O3
załóżmy, że wypuszczą kombiaka pod koniec tego roku to najwcześniej te "nowe" OIII wpadnie w moje ręce w 2017 :twisted: :P
alacz
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
jak to mówią...są rzeczy ważne i ważniejszeZamieszczone przez piramidato tak jak ja, zanim pospłacam różne leasingi, kredyty to jeszcze ze 3 lata upłynie a do tego czasu w swojej padlinie jeszcze ze dwa razy silnik wymienię
co nie zmainia faktu, że dla mnie nowa OIII Kombi jest rewelacyjna
Komentarz
-
-
Z tym wyciszeniem/potanianiem, to chyba ogolnie jakis kryzysowy rok w calym VAG-u i proba ciecia kosztow na czym sie da. Czytajac niemieckie forum Golfa jest sporo opinii, ze G6 byl nieznacznie cichszy w stosunku do 7-ki, a takze nieco pogorszono jakosc materialow(z tylu) i podobno "dodano" stopniowanie ich jakosci w zaleznosci od wersji...
Komentarz
-
-
Ale dla kogo taniej?
Dla klienta to nie bardzo... bo zniknelo to co robilo robote w przypadku 6-ki. Czyli super pakiety "990", ktore z kazdej wersji - za niecaly 1000 zl robily ponadprzecietnie wyposazony samochod.
Chociaz w sumie to nie wiadomo... moze jeszcze wroca do tego jak efekt nowosci sie wyczerpie.
Komentarz
-
-
Też muszę przyznać, że kombi mi bardziej pasuje. Muszę sie w końcu przejechać i zobaczyć tą O3 live
Komentarz
-
-
no to pewnie załamałeś co niektórych.. :diabelski_usmiechZamieszczone przez kowal 2002A ja dzisiaj całkiem przy okazji trafiłem na OIII ustawioną obok Rapida ( oba auta czarne ) i muszę szczerze przyznać, że z przodu Rapid wygląda lepiej od OIII. Jest taki jakby bardziej "dopracowany", bardziej "pełny", a OIII jakaś taka "niedorobiona". Obok nich zaparkowana była moja OIIFL i generalnie nie ma porównania ( oczywiście na korzyść OIIFL :twisted: ).O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
no to niezła cena.. , będzie jak w przypadku O2 , żeby ja doposażyć do golfa to parę ładnych groszy wyjdzie.Zamieszczone przez andriu21tgukuk, ja za xenon skrętny+ led 2970 czy jakoś tak dopłacałem wiec ma sie to lepiej niż 4200 W skodzie..wg.mnie 3 tysia za xenon można dać ale 4 i wyżej to tak w tej klasie trochę zdzieranie z bezdomnego..
nie widzi mi się O3 , choć faktycznie w kombi ładniejsza dużo , z boku jakby audi... w dalszym ciągu jakoś wąsko wygląda..
czy ma ktoś zdjęcia GVII kombi pod ręką ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
andriu21tg... a to nie nowosc
, swego czasu (dosyc dawno) konfigurowalem Golfa VI i ze wspomnianym pakietem 990 wychodzil mi taniej niz Octa z tym samym wyposazeniem.
Boli mnie tylko, ze rezygnujac z O3 na rzecz GVII gramy dokladnie tak jak to VAG sobie ulozyl w glowce potaniajac OIII. Az mnie korci zeby ich zdziwic i dac szanse konkurencji :diabelski_usmiech
G7 kombi... po pierwszych mieszanych uczuciach, obecnie uwazam ze jest ladniejszy niz Hatch... troche ciekawszy.

Komentarz
-
-
ukuk no ten kombi GVII tez majtek nie ściąga... .
ale z tego co widać to bagażnik ma jak O3 , a więc zniknęła jedyna technologiczna przewaga octavii..
teraz poczekajmy na ceny..
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Ja,ja naturlich...selbstverstandlich :diabelski_usmiechZamieszczone przez navigator..a jednak ten fałwej nie jest taki goopi, nichts wahr?..... :szeroki_usmiechZamieszczone przez mirek_p11tylko brak mu jednego 1.8 tsi i już odpadaTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-

i już odpada
Komentarz