Zamieszczone przez t271828
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ketivvpiramida napisał/a:
to zależy jak klapę otworzysz
wciąż pozostanie liftbackiem z demontowana tylna półką (taki celowy urok Superba)
Domyślnie otwiera się tylko sama blacha Więc jest to SEDANO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Wczoraj miałem okazję przyjrzeć się OIII Kombi i nie tylko :szeroki_usmiech Dla mnie OIII Kombi wygląda na serio baardzo atrakcyjnie...cała linia na żywo wygląda super
[ Dodano: Pią 05 Kwi, 13 07:22 ]
ps. swoje 4litery usadawiałem w kilku autach w tym w 3 różnych octaviach (wersje z czarna ibeżową tapicerką + skóra)....siedziałem też w G7 no i tu NIESTETY musze stwierdzić, ze w G7 poczułem się baardzo dobrze ops: :P a najlepiej przypasowało mi wnetrze i pozycja za kierownicą audi A5sportback :wink:
Komentarz
-
-
BADYL, ale koza wysoka :!:
chyba, że złudzenie przez fotkę...
btw
ale czarną O3 Combi RS TSI/DSG na spasie biorę w ciemnokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pascaljedna taka uwaga nasunęła mi się na myśl odnośnie pomyłek rapida z oIII. Mijam codziennie rapida w drodze do pracy i z daleka widać ze to jest mniejszy samochód. Nie wiem jak to sie moze mylić.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ostatnio zabrałem żonę do salonu żeby pokazać jej w końcu jakie auto zamówiłem. Żonka obejrzała auto, ogólnie mina raczej zadowolona. Pytam jak wrażenia i czy jej się podoba. A ona na to że auto przecież jest podobne do naszego poprzedniego... czyli do OI :shock: :Bojesie: I nie wie czym tu się tak podniecać :Bojesie: Ręce mi opadły
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketivvZamieszczone przez kurczak1985obejrzeć O3... i co Żona zrobiła? Zaczęła oglądać rapidaTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dontakOstatnio zabrałem żonę do salonu żeby pokazać jej w końcu jakie auto zamówiłem. Żonka obejrzała auto, ogólnie mina raczej zadowolona. Pytam jak wrażenia i czy jej się podoba. A ona na to że auto przecież jest podobne do naszego poprzedniego... czyli do OI :shock: :Bojesie: I nie wie czym tu się tak podniecać :Bojesie: Ręce mi opadły
Ja wziąłem swoją przed zamówieniem, wchodzimy do salonu, opowiadam jej jakie to auto (wg mnie oczywiście, koledzy) zajebiste i cud mniut a ona..... rzuciła okiem albo i nie i od razu do stojącego obok i35 ...... dżizys, a myślałem, że ma kobieta idealną jest.
Ale za to córka podziela taty zdanie także zakładam, że moja :szeroki_usmiech :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanoschociaż te napisy z tyłu mogli ładniejsze zrobić :P
Zamieszczone przez kabanosTeraz tylko poczekać, aż się odpowiednio zestarzeją :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_A bo sie kobit nie bierze "na salony" :szeroki_usmiech , tylko wozi najwyżej potem furaczem. W przypływie uczuć (czyt. alkoholu we krwi) daje sie im "karnąc" z imprezy swoim cudem do domu i tyle
Ja wziąłem swoją przed zamówieniem, wchodzimy do salonu, opowiadam jej jakie to auto (wg mnie oczywiście, koledzy) zajebiste i cud mniut a ona..... rzuciła okiem albo i nie i od razu do stojącego obok i35 ...... dżizys, a myślałem, że ma kobieta idealną jest.
Ale za to córka podziela taty zdanie także zakładam, że moja :szeroki_usmiech :wink:
Trza w Off Topicu założyć temat: "żona na Twoich zakupach samochodu w salonie". No naprawdę....
Moja poszła ze mną do salonu Skody. Zobaczyła Octavię liftback i stwierdziła, że oszalałem chcąc kupić takie coś. I nic jej się nie podobało !!! :|
Zrezygnowany już chcę wychodzić i nagle: O ! Zobacz ten samochód jest ładny, nie chcesz takiego ?
Nosz kurna przecież to Octavia... tylko, że Kombi.... :lol:
Komentarz
-
-
Rok z Bagien. Dla Ciebie roznica pomiedzy tymi autami byla liftback/kombi, a tak na prawde dla Twojej zony roznica pewnie byla w kolorze :diabelski_usmiechJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwRok z Bagien. Dla Ciebie roznica pomiedzy tymi autami byla liftback/kombi, a tak na prawde dla Twojej zony roznica pewnie byla w kolorze :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez tomekjmopl
Komentarz
-
Komentarz