Zamieszczone przez grzesk
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez notsureZamieszczone przez grzesk- Pakiet amazing dla Ambiotion za 2400 zł (Klimatyzacja automatyczna CLIMATRONIC, Czujniki parkowania z przodu i z tyłu, Tempomat, Tylne światła w technologii LED, Lusterko wsteczne z czujnikiem wilgotności, Radio Bolero)
Komentarz
-
-
Ten pakiet za 3900 do Elegance wyglada fajnie. Wtedy te xeny z ledami p+t maja juz normalna cena :idea:
Automatycznie ściemniające się lusterko wsteczne z czujnikiem wilgotności A to co ma wilgotnosc pasazerow we wnetrzu badac ?? Bo light assistant z czujnikiem deszczu tez jest :twisted:
Tak wiec jesli by kiedys byl 2.0TDI 4x4 to bedzie kosztowal z DSG 115tys, a 108tys 1.8TSI.
No i odwieczne pytanie - drogo czy tanio ?? Proponuje spojrzec w cenniki O2 w 2005 roku i pogadamy :twisted:
Dla przypomnienia 2.0TDI DSG 99 300pln, obecnie 100 050pln :idea:
Silnikow TSI ani innych sensownych nie bylo wtedy, stad taka popularnosc diesli, a potem 1.6 LPG
W S2FL 4x4 ma byc z tym mocniejszym dieslem 170KM, a nie 140KM jak bylo do tej pory. Moze Yeti tez tak zestawia :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftW S2FL 4x4 ma byc z tym mocniejszym dieslem 170KM, a nie 140KM jak bylo do tej pory.
Octavia III z napędem 4x4 to chyba rodzaj reklamy, wabika, a nie realna oferta. Sprzedawcy otrzymali enigmatyczne zalecenia, że od 30 któregoś tygodnia, być może, pojawią się w cennikach. Zamówień złożyć nie można. A jeśli będzie na jesień można takie zamówienie złożyć, to jego realizacja może trwać nawet pół roku.
Ergo najwcześniej do odbioru gdzieś za rok.... :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BogolIle czeka się na dostawę auto do dealera od rozpoczęcie/zakończenia produkcji ? Ile trwa transport ?
Chciałem przewidzieć kiedy moja O3 trafi na salon, produkcja zaczyna się 5 czerwca
2. Produkcja: 16 tydzien 2013 (15-19.04.13)
3. Auto u dilera: 10.05.13 - z papierow wynikalo, ze okolo 2.05.13 dotarlo do polski i mialo zalatwiane cło itp
calosc 7-8 tygodni
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BogolIle czeka się na dostawę auto do dealera od rozpoczęcie/zakończenia produkcji ? Ile trwa transport ?
Chciałem przewidzieć kiedy moja O3 trafi na salon, produkcja zaczyna się 5 czerwca
Odbiór auta 14.05.2013
Także około 3 tygodnie czekania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ContraWażne pytanie, czy jest wolnobieg w tym DSG 4x4 170KM? Czy jest to stare dsg jak w S2 przed FL ?
Zapytam mojego zaprzyjaźnionego sprzedawcy, przy okazji składania zamówienia.
Jak będę coś wiedział to dam znać.
Komentarz
-
-
2.0tsikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSIMiałem okazje pojezdzic OIII 1,8 TSI , bałem sie spalania a tu sie okazalo ze szybka jazda, 3 osoby, klima, i miałem 8,4 l
Co do wrazen z przyspieszania, wyprzedzana - REWELACJA !
Jedyny minus - CENA
Poniezej RS IIIo3 1.8 tsi dsg Elegance kolor niebieski "milicyjny" niemetalik
Komentarz
-
Komentarz