Jak farmaceuta to rabat ok 10% - moze 12% jak zalatwisz wycieczke do Afryki od Pfizera.
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Nie wiem jak w skodzie obecnie, w salonach innych marek to się praktykuje ale akurat o aptekarzach to nie słyszałem. Bez chwalenia się gdzie pracujesz dostaniesz no o3 przynajmniej 14 %, a jak z jakmś finansowaniem od nich to pewnie wiecej.o3 1.8 tsi dsg Elegance kolor niebieski "milicyjny" niemetalik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronPierwsza propozycja salonu to oszałamiające 3%...o3 1.8 tsi dsg Elegance kolor niebieski "milicyjny" niemetalik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronHmm w salonie powiedzieli mi, że nie ma już rabatów na grupy zawodowe oprócz... księży...
Nie wierze! :-)
Serio???
To moze trzeba przyjsc na czarno z kawalkiem tektury w kolnierzyku ;-)
ps. a ksiadz to nie powinien Dacia jezdzic...? i to uzywana...?
[ Dodano: Czw 11 Lip, 13 20:21 ]
Zamieszczone przez mac_aaronPierwsza propozycja salonu to oszałamiające 3%...
Ja jechalem dwa razy do Krakowa po samochod z drugiego konca Polski.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronZamieszczone przez marlej108polecam salon Interauto w Krakowie na Kocmyrzowskiej (o ile zapamiatelem dobrze ulice) oraz w Wieliczce.
Ja jechalem dwa razy do Krakowa po samochod z drugiego konca Polski.
http://interauto_skoda.otomoto.pl/sk...C29805580.html
a jak mi przypomnisz na priv to jutro rano moge Ci wyslac namiary do jeszcze jednego sprzedawcy z Wieliczki, ktory prawde mowiac potrafi czasem przebic Krakow o czym juz ktos tu wspominal...
ps. swoja droga - to moja niesmiala rada - nie ograniczaj sie moze tylko do Skody ale zobacz tez u innych producentow co mozesz dostac za swoja kase.
ps.2 i na koniec - zwykle ceny sa najgorsze w czasie wakacji, a od konca sierpnia lub we wrzesniu Skoda daje lepsze promocje - sledze te cenniki od 2008 r. - moze warto poczekac dwa miesiace...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez OctavianosDziś przyjechała do mnie O3 Combi RS TDI i prawy wydech to atrapa...
Czyli jednak dobrze w ETCE było pokazane.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez OctavianosDziś przyjechała do mnie O3 Combi RS TDI i prawy wydech to atrapa...
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
A tak na serio to chyba nie macie większych zmartwien w życiu...
Komentarz
-
-
No i nowy RS kosztuje tyle co stary.
Konkurencja od lat kosztuje tyle samo i co... kazdy kupuje cos innego. W tej generacji Audi, w nastepnej Skode, a potem Volvo. Jakie to proste :roll: Nie kazdy musi byc fanem tworu X czy Y. On przychodzi i stwierdza o to poprosze, dostanie 6% rabatu i jest zadowolony. A taki ocepik jak nie dostanie 16% to marudzi ze drogo, ze VATu odliczyc nie mozna i takie tam :diabelski_usmiech
149 150 - 16% =125 286 "po rabacie ustawowym" 96 470 do zaplaty za ostro doposazonego RSa :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KulfonPZamieszczone przez MihauZamieszczone przez OctavianosDziś przyjechała do mnie O3 Combi RS TDI i prawy wydech to atrapa...
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
A tak na serio to chyba nie macie większych zmartwien w życiu...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez KulfonPZamieszczone przez MihauZamieszczone przez OctavianosDziś przyjechała do mnie O3 Combi RS TDI i prawy wydech to atrapa...
A tak na serio to chyba nie macie większych zmartwien w życiu...
Komentarz
-
Komentarz