ładniejsza strona Rapida.....
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BADYLdobrze zauważyłem, że jest nowy cennik octavi? do wyboru 4x4 w dieslu i benzynie...z tego benzyna droższa od diesla o 3kpozdr
Zamieszczone przez OrsonTSIhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FZ3ooTxPHhQ#at=14
Cho nie ukrywam O3 bym wolał mieć ale wszystko się okaże za jakiś czas
Ciekawe jak w rzeczywistości wielki jest ten bagażnik w tej wersji Rapida
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzeskZamieszczone przez BADYLdobrze zauważyłem, że jest nowy cennik octavi? do wyboru 4x4 w dieslu i benzynie...z tego benzyna droższa od diesla o 3kpozdr
Zamieszczone przez OrsonTSIhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FZ3ooTxPHhQ#at=14
Ciekawe jak w rzeczywistości wieli jest ten bagażnik
mnie sie tez podoba, zobaczymy jak na "zywca" bedzie sie prezentował
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSIZamieszczone przez grzeskZamieszczone przez BADYLdobrze zauważyłem, że jest nowy cennik octavi? do wyboru 4x4 w dieslu i benzynie...z tego benzyna droższa od diesla o 3kpozdr
Ciekawe jak w rzeczywistości wieli jest ten bagażnik
mnie sie tez podoba, zobaczymy jak na "zywca" bedzie sie prezentował
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSI
polecam przesledzic dokladnie przepisy i umiejetnie je interpretowac........ trzeba miec też "kreatywną ksiegową" i wszystko jest na legalu...... spać mozna spokojnie !
P.S. pozdrowic to moge was Niewierne Tomaszeo3 1.8 tsi dsg Elegance kolor niebieski "milicyjny" niemetalik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabno i w tym zestawieniu DSG jest 6 biegowe
Lubię ten filmik:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Widać jak samochodzik płynnie jedzie i fajnie przyspiesza.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJaki jest racjonalny powod szyber dachu w O3 kombi ??
Skoda przesadziła z nowościami i nie jest w stanie zrealizować zamówień.
Nie jest sztuką wprowadzić kilkadziesiąt pozycji do cennika i się tym chwalić, sztuką jest podołać zadaniu, jak ktoś sobie już coś z tego cennika wybierze.
Vide Japończycy. Kilka poziomów wyposażenia plus lakier metalik.
Ja właśnie boleśnie przekonałem się o tym przy Superbie, nie zostanie wyprodukowany do końca września (w zasadzie to w ogóle brak daty jego produkcji), bo zamówiłem......................................alu felgi Laurel.
Jakby były Tryfidy, to może by był na początku października - zamówienie początek czerwca.
Szkoda gadać.... wracam do pomysłu z O III Combi, 1.8 Tsi, 4x4, DSG6. Chyba............. :roll: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Wczoraj (a może już dzisiaj?) widziałem w Katowicach srebrną O3 w podstawowej wersji jako TAXI.
Ubiegł mnie skurczybyk, miałem być przecież pierwszy :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechArtur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonbędziesz żałowałLepiej nawróć się póki czas synu marnotrawny. To jest "prawie" takie samo auto
Take it easy.
Wydaje mi się, że rezon pił do mnie.
A my "znamy" się nie tylko z OCP i nie jedno zdanie wymieniliśmy, również po privie. :wink:
Krzysztofie wszak sam namawiałeś na mocną i elastyczną benzynkę. :diabelski_usmiech
A serio. Zamówienie zmieniłem będzie O III Combi 1.8 Tsi, DSG6, 4x4.
Jak mam czekać nie wiadomo ile na Superba (moje zamówienie z początku czerwca ma status: "bez wskazania daty produkcji"), to wolę jednak na O III.
Dla mnie będzie to jednak lepsze rozwiązanie.
Poza tym starszych (tych co pisali o mocnej i elastycznej benzynce) trzeba słuchać.!! :lol:
pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z BagienBiDi01, Take it easy.Don't worry, be happy :lol:
BiDi01, jak nie Ciebie cytowałem to coś taki wyrywny - jest czasami właściwy bieg w dyskusji N go oznaczają
A poważnie Rok z Bagien to ładna konfiguracja, tylko to OOOOO za miast S :cry: Zazdroszczę połączenia TSI 4x4 i DSGops: , no i jeszcze 30kucyków więcej przy mniejszej masie - w S nie jest to możliwe. Objechałem teraz Chorwację - w porównaniu do Outka duży plus w komforcie i możliwościach
niestety 1,5l/100km więcej przy porównywalnej jeździe, obciążeniu itd. - ale to i tak 0,5 mniej niż szacunki przed zakupem - diesel się nie opłaca przy tych cenach. Ilość pobranego oleju - niezauważalna, a w TDI musiałem zawsze dolać 1,5l po powrocie. raport ze spalania w podpisie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez Rok z BagienZamówienie zmieniłem będzie O III Combi 1.8 Tsi, DSG6, 4x4.
Te 0,7 s. różnicy do 100 zniweluje napęd.
A ileż my mamy tego suchego asfaltu ? W sumie 3-4 miesiące ?
Jak to łatwo się zapomina o śniegu z końca kwietnia...
A z resztą ja (ja!!!) mam te wyścigi gdzieś. Mnie nie o to chodzi. Chodzi o 4 łapy.
RS jest niższy - a muszę do domu jakoś dojechać - i twardszy. Łódź to nie W-wa, czy Śląsk. Tu chwilami naprawdę jest kiepsko.
RS wygląda b. fajnie,te 2.0 Tsi, które można zrobić na....250 ??KM...więcej ?...
to taka zabawka na lato w Polsce.
Gdybym mieszkał w GB, Francji (już nie mówię o basenie morza śródziemnego) to bym się nie zastanawiał i brał RSa.
Brałbym go też, gdyby RS miał 4x4....
A tak będzie O III z 4x4, choć nie wiem, jak długo będę na niego czekał.
pzdr
Komentarz
-
Komentarz