misiek^wro, jak masz naped w bramie, tzn jakie radio? Ew. jaki pilot?
Nowy Logan...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
wyglada o niebo lepiej niż poprzednik i jakims cudem ten ich 1.6 będzie pod maska bo spelnia normy emisji spalin a 1.6 mpi w skodzie juz nie. jak dadzą gaz za pół darmo to troche ich na drogach sie pojawiBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Mi (przynajmniej wstępnie) bardzo podobają się przetłoczenia blach i dość masywna tablica rozdzielcza. Jeśli jakość spasowania będzie lepsza niż w Lodgy, to moze być to dość ciekawa propozycja - szczególnie, jeśli zachowa ceny pierwszego Logana...
Mówię Wam: to będzie bardzo mocny konkurent dla Rapida
Zwłaszcza z uwagi na fakt, że do silnika 1.6i będzie można bezproblemowo założyć tanie LPG
Komentarz
-
Logan sam w sobie podobał mi sie od zawsze (nawet ten pierwszy Logan). Do dziś nie wiem czego od sylwetki tego modelu chcieli wszyscy malkontenci. Nowy Logan też mi sie w sumie podoba, ale ... no właśnie jest wieeeelkie ALE. Wsiadając do jakiejkolwiek Daci wyrzuca i odrzuca mnie od niej jej wnętrze. Sposób wykonania i użyte materiały sa po porstu nieprzystające do dzisiejszych standardów !! Może ktoś kto absolutnie nie interesuje sie motoryzacją, a blaszana puszka która przez innych nazwywana jest samochodem, jest dla niego tylko transporterem z A do B, nie zwróci na to uwagi, ale jak dla mnie jest to nie do zaakceptowania.Czarny Elegance
Komentarz
-
Mi pierwszy Logan zaczął sie podobać, jak zobaczyłem w 2004 w AMiS roku jego wizualizacje, na których wyglądał jak... VW Vento :szeroki_usmiech Niestety, po obejrzeniu go "na żywo" mój entuzjazm dla sylwetki osłabł. Po wejściu do wnętrza... entuzjazm odszedł zupełnie :?
Z drugiej strony: obecne Sandero w tej "terenowej" wersji podoba mi się niespodziewanie bardzo
Choć nie aż tak, zebym rozważał wydanie na niego ponad 40kzł :lol:
Komentarz
-
w środku na pewno będzie bida z nędzą, jak w loganie mk1 i każdej zresztą dacii. Do skody będzie mu daleko pod tym względem. Ale fakt,że jako tanie wozidło od punktu a do b może być idealny, jak ktoś na środek przymknie oko.
Komentarz
-
Naprawdę wygląda dobrze i zewnątrz i środek.
Na fotce pewnie środek z wersji lux ze stołkami z trzymaniem bocznym.
Nawet jest navi. 8)
Ciekawe jak wygląda środek w bieda edyszyn :twisted:
Komentarz
-
sew1981, jak narazie patrząc na zdjecia wcale nie jestem pewien, że wnętrze Rapida będzie "szlachetniejsze" niż w Loganie2. Co więcej: prasa motoryzacyjna podkreśla, że kokpit i boczki Rapida są wykonane z twardego plastiku - tak samo jak w Loganie. Może się więc okazać, że (jeśli "spasowanie" będzie lepsze niż w dotychczasowych Daciach) to będzie zdecydowanie(!) lepszy wóz niż Logan1... No chyba że wnętrze będzie równie tragiczne jak w Lodgy... wtedy byłaby lipa :?
Komentarz
-
Agamek12, jeśli to prawdą okaże się to co piszesz o wykończeniu Rapida, to nie wiem jak oni chcą to upchnąć krzycząc nie mniej niż 45tyś zł. za gołą nówkę, bo od takich cen ma się zaczynać najtańsza wersja.Artur
Komentarz
-
r2r, każda gazeta motoryzacyjna, która widziała Rapida na żywo podkreśla, że kokpit i boczki są z twardego, ale jednak dobrze spasowanego plastiku...
W sumie to ja w Matizie też miałem identycznie zrobioną deskę i "tapicerkę" drzwi i nic mi nie piszczało/trzaskało
Komentarz
-
-
brzmi to dość zabawnie z ust kogoś, kto jeździ skodąZamieszczone przez winni77Jest niezłe, tylko jeszcze niech to logo zmienią :idea:
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
Ja wolę Rapida. Ale nowa Dacia Logan jest jak na taką cenę to hit. Dla Polaków. Jest to niezły (duży) samochód. Co mnie bardziej martwi, że niedługo nawet za takie pieniądze w naszym tuskolandzie - będzie dla coraz większej liczby Polaków za drogi.
A swoja droga - smutne - Czesi obronili swoją marke, Rumuni tez, a my....pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Może :P może też się przyzwyczaiłem do kury a i te nowe logo mi się podoba, ale tego kulfona Dacii jakoś nie mogę przełknąć. Zmniejszyć to o 50% i od razu będzie lepiejZamieszczone przez Yarekbrzmi to dość zabawnie z ust kogoś, kto jeździ skodąZamieszczone przez winni77Jest niezłe, tylko jeszcze niech to logo zmienią :idea:
Komentarz
-
albo kuraka powiększyć o 50 %Zamieszczone przez winni77Zmniejszyć to o 50% i od razu będzie lepie
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
A tego akurat nie bardzo rozumiem ?? dlaczego to brzmi dla ciebie tak zabawnie ??Zamieszczone przez Yarekbrzmi to dość zabawnie z ust kogoś, kto jeździ skodą
Skoda , to jedna z najstarszych marek motoryzacyjnych świata (powstała w pierwszych latach 20 wieku) !! Z olbrzymim bagażem doświadczeń w konstruowaniu samochodów zarówno osobowych jak i ciężarowych.
Obecnie Skoda to bardzo ceniona marka w wielu krajach (nie tylko w Polsce) zachodnich, która osiąga niesamowite sukcesy i prowadzi w rankingach sprzedaży ( np. w Norwegii czy Polsce). Co więc jest śmiesznego w słowach kolegi Winni77 ??
Porównaj sobie datę załozenia marek Dacia i Skoda oraz rys historyczny obu marek, a takze paletę produktów i ... przestanie Cię smieszyć powyższa wypowiedz.
Pomijam juz fakt że Dacia NIGDY nie produkowała auta własnej konskrukcji. Wszystkie auta tej marki były licencyjnymi autami Renault (8 i 12), lub oparte były na autach innych marek - Dacia Nova czyli Peugeot 309 po zmianach.Czarny Elegance
Komentarz
-
Big, tylko Yarek okrasił swoje stwierdzenie emitikoną " :wink: "
Trzeba jednak powiedzieć, że przynajmniej Dacia rozwija się prowadząc nadal mariaż z Renault, a my motoryzacyjnie nie mamy NIC (oprócz autobusów) :roll:
Komentarz
-
winni77, cóż Ty chcesz chłopie - otwieracz do butelek jak malowany - praktyczna rzeczZamieszczone przez winni77Może :P może też się przyzwyczaiłem do kury a i te nowe logo mi się podoba, ale tego kulfona Dacii jakoś nie mogę przełknąć. Zmniejszyć to o 50% i od razu będzie lepiej
Komentarz
-
Bo logo skody jest jednym z najczesciej wysmiewanych elementow tego auta. Innymi slowy - nie czyn blizniemu co tobie niemileZamieszczone przez BigA tego akurat nie bardzo rozumiem ?? dlaczego to brzmi dla ciebie tak zabawnie ??Zamieszczone przez Yarekbrzmi to dość zabawnie z ust kogoś, kto jeździ skodą
Komentarz
-
Tylko w Polsce (w której 2 modele Skody prowadza w rankingach sprzedażyZamieszczone przez t271828Bo logo skody jest jednym z najczesciej wysmiewanych elementow tego auta.
) i tylko przez internetowych troli i pryszczatych gimbusów. No ale jeśli takie "osobistości" bierzemy za wykładnię wizerunku marki to ....
ad:
Czarny Elegance
Komentarz
-
Tylko w Polsce (w której 2 modele Skody prowadza w rankingach sprzedaży ) i tylko przez internetowych troli i pryszczatych gimbusów. No ale jeśli takie "osobistości" bierzemy za wykładnię wizerunku marki to ....
No to wlasnie o to chodzi zeby nie stawiac sie w rzedzie z tymi trollami i nie wysmiewac znaczkow innych marekZamieszczone przez BigTylko w Polsce (w której 2 modele Skody prowadza w rankingach sprzedażyZamieszczone przez t271828Bo logo skody jest jednym z najczesciej wysmiewanych elementow tego auta.
) i tylko przez internetowych troli i pryszczatych gimbusów. No ale jeśli takie "osobistości" bierzemy za wykładnię wizerunku marki to
Komentarz
-
Ale kto je wyśmiewa? :roll: bo rozumiem że pijesz do mnie?No to wlasnie o to chodzi zeby nie stawiac sie w rzedzie z tymi trollami i nie wysmiewac znaczkow innych marek
Komentarz

Komentarz