misiek^wro, jak masz naped w bramie, tzn jakie radio? Ew. jaki pilot?
Nowy Logan...
Zwiń
X
-
Mi (przynajmniej wstępnie) bardzo podobają się przetłoczenia blach i dość masywna tablica rozdzielcza. Jeśli jakość spasowania będzie lepsza niż w Lodgy, to moze być to dość ciekawa propozycja - szczególnie, jeśli zachowa ceny pierwszego Logana...
Mówię Wam: to będzie bardzo mocny konkurent dla Rapida Zwłaszcza z uwagi na fakt, że do silnika 1.6i będzie można bezproblemowo założyć tanie LPG
Komentarz
-
-
Logan sam w sobie podobał mi sie od zawsze (nawet ten pierwszy Logan). Do dziś nie wiem czego od sylwetki tego modelu chcieli wszyscy malkontenci. Nowy Logan też mi sie w sumie podoba, ale ... no właśnie jest wieeeelkie ALE. Wsiadając do jakiejkolwiek Daci wyrzuca i odrzuca mnie od niej jej wnętrze. Sposób wykonania i użyte materiały sa po porstu nieprzystające do dzisiejszych standardów !! Może ktoś kto absolutnie nie interesuje sie motoryzacją, a blaszana puszka która przez innych nazwywana jest samochodem, jest dla niego tylko transporterem z A do B, nie zwróci na to uwagi, ale jak dla mnie jest to nie do zaakceptowania.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Mi pierwszy Logan zaczął sie podobać, jak zobaczyłem w 2004 w AMiS roku jego wizualizacje, na których wyglądał jak... VW Vento :szeroki_usmiech Niestety, po obejrzeniu go "na żywo" mój entuzjazm dla sylwetki osłabł. Po wejściu do wnętrza... entuzjazm odszedł zupełnie :?
Z drugiej strony: obecne Sandero w tej "terenowej" wersji podoba mi się niespodziewanie bardzo Choć nie aż tak, zebym rozważał wydanie na niego ponad 40kzł :lol:
Komentarz
-
-
sew1981, jak narazie patrząc na zdjecia wcale nie jestem pewien, że wnętrze Rapida będzie "szlachetniejsze" niż w Loganie2. Co więcej: prasa motoryzacyjna podkreśla, że kokpit i boczki Rapida są wykonane z twardego plastiku - tak samo jak w Loganie. Może się więc okazać, że (jeśli "spasowanie" będzie lepsze niż w dotychczasowych Daciach) to będzie zdecydowanie(!) lepszy wóz niż Logan1... No chyba że wnętrze będzie równie tragiczne jak w Lodgy... wtedy byłaby lipa :?
Komentarz
-
-
Ja wolę Rapida. Ale nowa Dacia Logan jest jak na taką cenę to hit. Dla Polaków. Jest to niezły (duży) samochód. Co mnie bardziej martwi, że niedługo nawet za takie pieniądze w naszym tuskolandzie - będzie dla coraz większej liczby Polaków za drogi.
A swoja droga - smutne - Czesi obronili swoją marke, Rumuni tez, a my....pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekZamieszczone przez winni77Jest niezłe, tylko jeszcze niech to logo zmienią :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Yarekbrzmi to dość zabawnie z ust kogoś, kto jeździ skodą
Skoda , to jedna z najstarszych marek motoryzacyjnych świata (powstała w pierwszych latach 20 wieku) !! Z olbrzymim bagażem doświadczeń w konstruowaniu samochodów zarówno osobowych jak i ciężarowych.
Obecnie Skoda to bardzo ceniona marka w wielu krajach (nie tylko w Polsce) zachodnich, która osiąga niesamowite sukcesy i prowadzi w rankingach sprzedaży ( np. w Norwegii czy Polsce). Co więc jest śmiesznego w słowach kolegi Winni77 ??
Porównaj sobie datę załozenia marek Dacia i Skoda oraz rys historyczny obu marek, a takze paletę produktów i ... przestanie Cię smieszyć powyższa wypowiedz.
Pomijam juz fakt że Dacia NIGDY nie produkowała auta własnej konskrukcji. Wszystkie auta tej marki były licencyjnymi autami Renault (8 i 12), lub oparte były na autach innych marek - Dacia Nova czyli Peugeot 309 po zmianach.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Yarekbrzmi to dość zabawnie z ust kogoś, kto jeździ skodą
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez t271828Bo logo skody jest jednym z najczesciej wysmiewanych elementow tego auta.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez t271828Bo logo skody jest jednym z najczesciej wysmiewanych elementow tego auta.
Komentarz
-
Komentarz