Jak ma DMC do 3,5t to nie.
Relacja z zajeżdzania Skody Octavii
Zwiń
X
-
IrekLubinPL, zaskoczyłeś mnie tak jak wielu innych kolegów śledziłem Twój wątek od pierwszej wiadomości będzie mi bardzo brakowało Twoich relacji ale rozumiem Cię życzę Ci wszystkiego dobrego w nowej pracy i mam nadzieje że nie zapomnisz o nas od czasu do czasu będziesz zaglądał do nas i zdawał relację z zajeżdżania Sprinterapozdrawiam Cię brachu
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IrekLubinPL30.04 jeszcze raz wpadnę się pożegnać i to chyba na tyle co chciałem Wam dziś powiedzieć
tomikt, trzeba było gonić, zatrzymać.... i przekazać kierowcy że ma w spadku temat do kontynuowania na OCP :wink:SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
JAK FENIKS Z POPIOŁÓW...
Nie nie tak chciałem zaczynaćsiemanko wszystkim
Long timeWłaśnie wróciłem z kółeczka po Polsce, które zawsze jest po wyjeździe do Szkocji. Na początku przepraszam że długo mnie nie było, kupa roboty i tyle, co bedę ściemniał, a jak było wolne to nie myślałem o kompie. Na początek wyjaśnię, nie pojawiłem się dlatego że wróciłem w szeregi "starej" firmy. Nie mam na co wracać
"MOJA" Skodzinka, można by powiedzieć "nie żyje". Pomijam fakt że pare tygodni po moim odejściu trafili jelenia przodem, i zdrowo ją zmasakrowali, chciałem o tym napisać jak tylko się dowiedziałem ale czas... Tym razem jakiś "świerzak" wpakował się VW T4 w tył, i Skoda bardziej przypomina Astrę niż sedana do jakiego jej było bliżej. Co działo się w między czasie moge tylko się domyślać, to był jedyny samochód w całej flocie który był traktowany jak własny. Czytałem że ktoś widział "naszą" Skodę na autostradzie, jeśli była w moim kolorze i nie szło jej dogonić to musiał być Tomek
on ma CB i zdrowo pociska
Co do przeglądów i gwarancji... przemilczę ten temat. Osobiście miałem wykonać serwis na 150 kkm, najpierw przeholowaliśmy o 2 tysie a potem się pożegnaliśmy. I tak pewnie zakończyło się serwisowanie pojazdu.
No dobra a teraz chwilę co u mnieLatam Sprinterkiem Maxem 316, 2.2 l , 160 km, długi jak cholera, wysoki też jak cholera i pakowny jak cholera
Jak zaczynałem licznik pokazywał niecałe 46100km bez kilkudziesięciu. Teraz jest 90956 km, autko w leasingu, z bardzo ciekawą "umową serwisową". Rata leasu jest trochę wyższa, ale za to nie ma żadnych kosztów serwisowych. Wszelkie przeglądy i naprawy są FREE
części, też gratis
Płacisz tylko za to co sam uszkodziłeś. Byłem na przeglądzie na 80 kkm facet brał auto ode mnie i wystawił mi kwita na 1600 zł, olej filtry płyny i całe te procedury serwisowe. Po przeglądzie, proszę o podpis w tym miejscu.... Dziękuję, życzę przyjemnej bezawaryjnej eksploatacji i zapraszamy do korzystania z naszych usług, należy się 0 zł
Natomiast co do mojej pracy, teraz wożę paczki Polska <-> Szkocja, a konkretnie do Edynburga. Tam jest siedziba firmy i tam znajdują się inne autka które dostarczają to co przywiozę do adresatów w całej Szkocji. Rozwożą i zbierają, a moim zadaniem jest dostarczyć to do adresatów w Polsce. Rozwieźć i pozbierać to co do Szkocji... i tak w kółko MaciejaBywam w wielu miastach Polski, w niektórych nawet częściej niż kiedyś
W niektórych nie bywałem nigdy a teraz są dla mnie "zmorą"
, np taki Mielec
Jak uda mi się wkleić to podam plik z mapą na piątek i sobotę czyli to co właśnie skończyłem
Zaglądnę jeszcze, idę się ogarnąć i jadę nad jeziorko na krótki relaks, 16.07 znów Szkocja. Jak chcecie to mogę cosik Wam popisać jeszczeale to później
!! R2R i inni z którymi wymieniałem się numerami kom, zmieniałem aparat tel i musiałem wymienić kartę sim na micro, nie zdążyłem skopiować kontaktów!!
To co?? do następnego nie? Póżniej wkleję foto mojego nowego "maleństwa"
uuuu rozszerzenie .psd jest niedozwolonepóźniej coś pokombinuję
...Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
[__][__] == ( () () () ) == [__][__]
Komentarz
-
-
Miło że znów się odezwałeś brakowało nam Twoich relacji pozdrawiam i życze szerokości
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
dato, ha ha bo ja dbam o siebie
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
-
IrekLubinPL szkoda, że Skoda poszła się ....bać. Relacje z zajeżdżania Sprintera też pewnie będą ciekawe, ale nie będą już pomocne dla fanów "kuraków"... Ale pisz, bo idzie Ci to zacnie :diabelski_usmiech A - o ile to nie tajemnica - czemu rozstałeś się z poprzednią firmą...? Finanse, czy - jakby nie patrzeć - morderczy tryb pracy...? :wink:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz