PAOLO ESCO :hammer :hammer :hammer :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Prezenty od Skody... :-)
Zwiń
X
-
Prezenty od Skody... :-)
Ahoj :-)
Skoda przyslala mi w tym roku juz dwa razy kupony ze znizka na zakup samochodu - albo przedluzona gwarancja o kolejne dwa lata, albo dodatkowy upust, albo za darmo alufelgi do Superba - milo.
Nie wiem - moze im sie cos pomylilo... ale dzis mi przyslali ksiazke :-) Polska na weekend z wyd. Pascal z O3 kombi na okladce.
To sie nazywa dbalosc o klienta... a wlasciwie w moim przypadku exklienta jak na razie :-)
-
-
Zamieszczone przez marlej108Skoda przyslala mi w tym roku juz dwa razy kupony ze znizka na zakup samochodu
tylko to strasznie śliski papier :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońmi to k...a nikt nic nie przyśle :evil:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
sluchajcie jak to jest z tymi kuponami? Kupuje teraz fabie dla lubej i przydalby sie jakis kupon. Macie cos? Ja dostawalem tylko na rapida i octavie. Te kupony sa przypisane do osoby czy moze go wykorzystac ktos inny w tym przypadku moja luba ?Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Przed moja obecna O1 Tour kupiona jako trzylatek , kupiłem z rodzicami dwie nowe Fabie II teraz na adres przychodzą dwie przesyłki z reklamami ze SKODY , dostaje tez maile ...nawet raz były jaja bo wypełniłem ankietę w której mozna było wygrac O3 na weekend i po jakims czasie matka dostała telefon ze Skody ze wygrała tą O3 na ten weekend ...wszyscy sie w domu napalili i potem dostalismy telefon ze to pomyłka :lol: ...parodia...
Komentarz
-
-
ja dostałem w prezencie O3 HBw skali 1:50
szła chyba 3 m-c i przyszła w rozwalanym plastiku bo poczta się z nią nie obchodziła spokojnie siedzi na szafie
Foty ze Spotu http://forum.octaviaclub.pl/album_cat.php?cat_id=33
Komentarz
-
-
matrix_pl, chyba chcą Cię skusić na wymiane auta mnie przysłali narazie breloczek do nowego auta
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
skoro takie zainteresowanie moją O3 to mała sesyjkaFoty ze Spotu http://forum.octaviaclub.pl/album_cat.php?cat_id=33
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108To sie nazywa dbalosc o klienta...
Ja też dostałem znizki na zakup nowej Skody, Przewodnik Pascal'a i breloczek, skrobaczkę do szyb i qrwa zaproszenie na warsztaty na temat ergonomicznego rozmieszczania bagażu w samochodzie... :haha: myślałem że jebnę na łupież jak mi to gość przez telefon mówił! Warsztaty, wykład na temat przewożenia walizek, nie no qrwa nie mogę...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
Komentarz