dzięki za tak szczegółowy opis
Jakie radio do O2
Zwiń
X
-
jeśli już ktoś chce coś fajnego do O2 to sugerowałbym coś takiego: http://www.zenec.com/index.php?id=137&L=1With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6jeśli już ktoś chce coś fajnego do O2 to sugerowałbym coś takiego: http://www.zenec.com/index.php?id=137&L=1
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplZamieszczone przez Nexus6jeśli już ktoś chce coś fajnego do O2 to sugerowałbym coś takiego: http://www.zenec.com/index.php?id=137&L=1With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
No i klops :evil:
Podłączyłem przekręcam stacyjkę - radio nie działa! Wkładam płytę łyka ją i oddaje ale zero innych akcji? Czy jest jakaś specjalana procedura odpalania radia o której nie wiem?
Wstałem dziś o 6 żeby to gówno zamontować a tu takie kwiatki! Pliss pomóźcieFocus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Ale wyświetla coś na wyświetlaczu? Teoretycznie przy pierwszym podłaczeniu powinno zapytać się o kod. O ile pamiętam to kupiłeś używkę; czy przy zakupie była sprawdzana, czy nie?Focus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomasz_WSnie wystawiłem komentarza więc myślę że mogę oddać
Według moich informacji po podłączeniu radio powinno zapytać o kod ( chyba że było już zakodowane w danym samochodzie, to uruchamia się bez kodu ). Widzę, że masz wersję Ambiente, więc z pewnością instalacja radiowa jest pełna ( tj. na pewno jest szyna CAN ). Możliwe, że jeśli w samochodzie wogóle nie było fabrycznego radia to trzeba je najpierw zakodować do szyny CAN w kompie samochodu ( bo o ile pamiętam bez podpięcia CAN do radia ono wogóle nie rusza...) ale to może niech się wypowie, ktoś kto miał podobną sytuację...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez Tomasz_WSnie wystawiłem komentarza więc myślę że mogę oddać
Według moich informacji po podłączeniu radio powinno zapytać o kod ( chyba że było już zakodowane w danym samochodzie, to uruchamia się bez kodu ). Widzę, że masz wersję Ambiente, więc z pewnością instalacja radiowa jest pełna ( tj. na pewno jest szyna CAN ). Możliwe, że jeśli w samochodzie wogóle nie było fabrycznego radia to trzeba je najpierw zakodować do szyny CAN w kompie samochodu ( bo o ile pamiętam bez podpięcia CAN do radia ono wogóle nie rusza...) ale to może niech się wypowie, ktoś kto miał podobną sytuację...
Auto fabrycznie było bez radia może producent specjalnie wprowdza taką blokadę?Focus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoTomasz_WS, moim zdaniem od razu reklamować. Wszystkie radia VW group działają na biurko po podpięciu tylko +12V (wiem, bo mam ze 3 podpięte na biurku).Focus II FL 1.6tdci
Komentarz
-
-
Tomasz_WS, jak zgłosisz przez centrum sporów to też to pójdzie do sprzedawcy, a po prostu cały spór między tobą a sprzedawcą będzie pod nadzorem allegro i będzie przechowana cała historia waszych maili. Ot cała wymiana maili miedzy wami będzie po prostu widoczna w jednej z zakładek allegro. Dzięki temu łatwiej tez odzyskać kasę z ubezpieczenia allegro, gdyby sprzedawca się wypiął na Ciebie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomasz_WSOk. Sprzedawca odda mi kasę. Dziś kupiłem radio od jednego z kolegów z Forum ale żąda kodu. Jechac do serwisu czy znacie jakiś inny magiczny sposób na rozkodowanie?
sprawdza czy nie kradzione i jak sie usmiechniesz to ci kod z mlada boleslav sciagna w 24h toboczeMateo
chip'ed
Komentarz
-
Komentarz