a ile Ty chcesz tej zaliczki ? :roll:
[Car Audio] montaz kabli od aku...
Zwiń
X
-
[Car Audio] montaz kabli od aku...
Chcialbym pociagnac sobie kabelki od akumulatora do bagaznika.
W stepnie wiem ze trzeba szukac przejscia z pod maski od strony kierowcy w nogach ,ale dalej sie glowie bo nie wiem jak :roll: . Jak juz przeciagne je do kabiny, to dalej sobie poradze
Klad ktos te kabelki samemu ? jesli tak , to moze by ktos opisal gdzie co i jak ,jakies foto story :wink: itp.
-
-
Zamieszczone przez djczaszdejmujesz wszystkie osłony plsatikowe i pozdieciu osłon powienno wyłonic ci sie wiązka którą przepchasz kabel do komory silnika wszystko rób od storny silnika
Panowie jak cos to wszystkie porady beda przydatne :wink:
Komentarz
-
-
danielpoz
wyjmowalm cala puszke z dolotem i wtedy masz tyle miejsca ze tanczyc mozna.
reszta pod listawami progowymi
mam gdzies fotki z mojej operacji ale na tradycyjnym papierze wiec musial bym zeskanowac
wieczorem moge zapodac jeli gdzies z domu nie wypale hahahaha
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozwyjmowalm cala puszke z dolotem i wtedy masz tyle miejsca ze tanczyc mozna.
mam gdzies fotki z mojej operacji ale na tradycyjnym papierze wiec musial bym zeskanowac
wieczorem moge zapodac
Zapodaj fotki ,napewno beda pomocne k
Komentarz
-
-
danielpoz
-
danielpoz
troche pozno ale jest choc powiem szczerze ze za wiele nie widac na tych fotkach bo to skany z zakurzonych zdjec hahaha
Komentarz
-
Zasilanie POD samochodem
Zamieszczone przez djczasja byłem jaki mikładli
zdejmujesz wszystkie osłony plsatikowe i pozdieciu osłon powienno wyłonic ci sie wiązka którą przepchasz kabel do komory silnika wszystko rób od storny silnikaPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
A nie lepiej i przy okazji łatwiej puscic zasilenie POD samochodem ? W rurce pcv przymocowanej do podlogi. Tak jest prosciej, profesjonalniej, mniej zabawy, nie ma zaklocen itd itp. Robilem tak w jednym aucie i bylo W Octavii chyba tez tak zrobie.
[ Dodano: Pią 08 Lip, 05 09:22 ]
Ale, potem zeby wejsc z pradem do srodka musisz wiecic nadwozie i to dodatkowo uszczelniac. Po drugie ja bym sie bal tak jezdzic w zimie. Stawiam auto w roznych miejscach czasem w glebokim sniegu, a takie wezyki nie sa szczelne.Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle, potem zeby wejsc z pradem do srodka musisz wiecic nadwozie i to dodatkowo uszczelniac. Po drugie ja bym sie bal tak jezdzic w zimie. Stawiam auto w roznych miejscach czasem w glebokim sniegu, a takie wezyki nie sa szczelne.
A ten wezyk wcale nie musi byc szczelny, on jest tylko ochrona przed mechanicznymi uszkodzeniami kabla. A kablowi zimno czy wilgoc nie przeszkadzaja (no ile nie jest jakis najtanszy w promocji kupiony )
[ Dodano: Pon 11 Lip, 05 12:48 ]
Zamieszczone przez LIFEA nie lepiej i przy okazji łatwiej puscic zasilenie POD samochodem ? W rurce pcv przymocowanej do podlogi. Tak jest prosciej, profesjonalniej, mniej zabawy, nie ma zaklocen itd itp. Robilem tak w jednym aucie i bylo W Octavii chyba tez tak zrobie.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greszczynCzy przewód masowy od wzmacniacza też trzeba podłączyć do akumulatora, czy można go przykręcić do karoseri w bagażniku ?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz