Misiekoctavia, 788 to zupełnie inny sprzęt od 768 (na korzyść tego pierwszego) 8)
Radio...
Zwiń
X
-
uu, wypasikZamieszczone przez MisiekoctaviaDecyzja mniej wiecej podjeta
Piszę się na odsłuch, jak zakupisz
no chyba, że będziesz chciał podłączać to się piszę na pomoc 
Szukałem krótko w necie, ale nie mogę się zorientować ;(Zamieszczone przez Samiecczym sie rozni model : Clarion DXZ 778RUSB od Clarion DXZ 788RUSB ? :roll:
Komentarz
-
-
Jak zakupie to nie ma problemu, ale wpierw musze sie pozbyc obecnegoZamieszczone przez arci9uu, wypasik
Piszę się na odsłuch, jak zakupisz
no chyba, że będziesz chciał podłączać to się piszę na pomoc 
(juz wisi na alledrogo :wink: ).
Chyba faktycznie tak jak pisal adamu przede wszystkim rozni sie wygladem (USB moze tez, ale to mnie nie interesuje :P ). Model 788 jest caly czarny i lepiej mi sie podoba, wiec juz wybralem.Zamieszczone przez arci9Szukałem krótko w necie, ale nie mogę się zorientować ;(Zamieszczone przez Samiecczym sie rozni model : Clarion DXZ 778RUSB od Clarion DXZ 788RUSB ? :roll:
Komentarz
-
-
Poszperałem tu i tam.
I tak na stronie clarion jest model 788 ale manual jest do 778 :arrow: http://www.clarion.com/gb/en/MungoBl...RUSB-ENG,0.pdf
na to wygląda że ten sam środek jest w nich.
Jeszcze coś takiego znalazłem jak kogoś zainteresuje :arrow: http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=216074
Komentarz
-
-
Nexus6, takie buty powiadasz :diabelski_usmiech
Do konca niewiem co sadzic o braku galek i o tych dziwnych przesuwanych przyciskach w 788 :roll:
arci9, najpierw chcialem cos tanszego ale, ze ostatio mam maly zastrzyk gotowki to postanowilem zaszalec :P Odsluch, prosze bardzo
tylko najpierw musze wsadzic jakis lepsiejsze audio bo ori glosniki bez wygluszenia pewnie na tym radiu nieujada :twisted: Ale audio to juz etapowo
A z podlaczeniem chyba dam sobie rade. Jakby co to dam znac
Z gory dzienks za propozycje.
Komentarz
-
-
przesuwane przyciski są bardzo wygodne, brak gałki przeszkadzał mojej żonie i dlatego sprzedałem radyjko. miałem 578 w tej cenie (ok 800z-900)zł za nówkę mogę polecić.
jesli chodzi o 768 vs 788 to rózni je oprócz wyglądu procesor dźwięku (wraz z aktywną zwrotnicą) 778/788 ma a 768 nie posiada takiego "bajeru"
Komentarz
-
-
Misiekoctavia hehe, generalnie pisałem do Samca, bo mam do niego rzut beretem no i cosik tam kiedyś montowaliśmyZamieszczone przez Misiekoctaviaarci9, najpierw chcialem cos tanszego ale, ze ostatio mam maly zastrzyk gotowki to postanowilem zaszalec :P Odsluch, prosze bardzo
a coś mi się , źle zacytowało 
dziękuje Ci za propozycję odsłuch, chętnie bym Ci pomógł w montazu ale mam lekko za daleko :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Adamu, no to wszystko jasne. Dzieki
arci9, aaaa :twisted: tez troche mnie dziwila twoja propozycja, bo fakt daleko to jest
Pomyslalem, ze chcesz odsluchac moze kiedys na jakims spocie
Zreszta teraz czytam i tez przegapilem kawalek watku :twisted:
A kolega Samiec rzeczywiscie przyszalal z radyjkiem :diabelski_usmiech
Pozdro
Owocnego podlaczania
Komentarz
-
-
Nie moj budżet :roll:Zamieszczone przez Nexus6Samiec, W1Michał sprzedaje fajny klocek :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pią 03 Paź, 08 19:30 ]
Jakos z tydzien temu stalem sie posiadaczem(czy szczesliwym sie okaze) clarionka 788
Ogolnie wrazenia, bylo sie ciezko odzwyczaic od obslugi alpinki i braku galy. Ale to najmniejszy problem, bo i desing mi sie zaczyna coraz bardziej podobac i coraz mniej mi rzeczy przeszkadza :wink:
Ogolnie prawdziwy dramat pojawia sie w jakosci/ustawieniu dzwieku. Na zerowych ustawieniach jak w alpinie, po prostu nie ma basu. Po uzyciu korektora tony wysokie wypalaja mi uszy :szeroki_usmiech Moze to poprostu po alpince, ale ciezko bedzie mi chyba wystroic radio.
Komentarz
-
-
Samiec, do mnie radyjko (tez 788) dotarlo w piatek :diabelski_usmiech
Jak narazie czeka na mozntaz. Z tego co czytam w instrukcji to rzeczywiscie w chu* rzeczy jest do poustawiania :twisted:
Niestety niema PL instrukcji. Niewiem czy to ja niedostalem czy ogolnie Clarion niedaje PL instrukcji bo na stronie producenta jest tez tylko EN.
Jutro ide sie umowic na montaz radia i glosnikow, wygluszenie i wtedy bede walczyl z radiem
Samiec, ale ogolnie jestes zadowolony :?:
Komentarz
-
-
Czy tak duzo jest tych rzeczy do ustawienia,czy ja wiem :wink: Jak sie chwile pobawisz to juz wszystko ogarniesz i przeskakiwanie z funkcji do funkcji zajmuje chwilkeZamieszczone przez MisiekoctaviaSamiec, do mnie radyjko (tez 788) dotarlo w piatek :diabelski_usmiech
Jak narazie czeka na mozntaz. Z tego co czytam w instrukcji to rzeczywiscie w chu* rzeczy jest do poustawiania :twisted:
Niestety niema PL instrukcji. Niewiem czy to ja niedostalem czy ogolnie Clarion niedaje PL instrukcji bo na stronie producenta jest tez tylko EN.
Jutro ide sie umowic na montaz radia i glosnikow, wygluszenie i wtedy bede walczyl z radiem
Samiec, ale ogolnie jestes zadowolony :?:
i pomalu brakuje jeszzce jakis funkcji :P
Ja instrukcje pl dostalem, bo mam od polskiego dystrybutora, tylko gw jest na 12miesiecy.
Mysle ze za ta kase to jestem zadowolony, w tej cenie raczej nic nowego tak wypasionego nie dostane.
Komentarz
-

Komentarz