Misiekoctavia, 788 to zupełnie inny sprzęt od 768 (na korzyść tego pierwszego) 8)
Radio...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaDecyzja mniej wiecej podjeta
Zamieszczone przez Samiecczym sie rozni model : Clarion DXZ 778RUSB od Clarion DXZ 788RUSB ? :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9uu, wypasik Piszę się na odsłuch, jak zakupisz no chyba, że będziesz chciał podłączać to się piszę na pomoc
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez Samiecczym sie rozni model : Clarion DXZ 778RUSB od Clarion DXZ 788RUSB ? :roll:
Komentarz
-
-
Poszperałem tu i tam.
I tak na stronie clarion jest model 788 ale manual jest do 778 :arrow: http://www.clarion.com/gb/en/MungoBl...RUSB-ENG,0.pdf
na to wygląda że ten sam środek jest w nich.
Jeszcze coś takiego znalazłem jak kogoś zainteresuje :arrow: http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=216074
Komentarz
-
-
Nexus6, takie buty powiadasz :diabelski_usmiech
Do konca niewiem co sadzic o braku galek i o tych dziwnych przesuwanych przyciskach w 788 :roll:
arci9, najpierw chcialem cos tanszego ale, ze ostatio mam maly zastrzyk gotowki to postanowilem zaszalec :P Odsluch, prosze bardzo tylko najpierw musze wsadzic jakis lepsiejsze audio bo ori glosniki bez wygluszenia pewnie na tym radiu nieujada :twisted: Ale audio to juz etapowo A z podlaczeniem chyba dam sobie rade. Jakby co to dam znac Z gory dzienks za propozycje.
Komentarz
-
-
przesuwane przyciski są bardzo wygodne, brak gałki przeszkadzał mojej żonie i dlatego sprzedałem radyjko. miałem 578 w tej cenie (ok 800z-900)zł za nówkę mogę polecić.
jesli chodzi o 768 vs 788 to rózni je oprócz wyglądu procesor dźwięku (wraz z aktywną zwrotnicą) 778/788 ma a 768 nie posiada takiego "bajeru"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Misiekoctaviaarci9, najpierw chcialem cos tanszego ale, ze ostatio mam maly zastrzyk gotowki to postanowilem zaszalec :P Odsluch, prosze bardzo
dziękuje Ci za propozycję odsłuch, chętnie bym Ci pomógł w montazu ale mam lekko za daleko :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Adamu, no to wszystko jasne. Dzieki
arci9, aaaa :twisted: tez troche mnie dziwila twoja propozycja, bo fakt daleko to jest Pomyslalem, ze chcesz odsluchac moze kiedys na jakims spocie
Zreszta teraz czytam i tez przegapilem kawalek watku :twisted:
A kolega Samiec rzeczywiscie przyszalal z radyjkiem :diabelski_usmiech
Pozdro Owocnego podlaczania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Samiec, W1Michał sprzedaje fajny klocek :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pią 03 Paź, 08 19:30 ]
Jakos z tydzien temu stalem sie posiadaczem(czy szczesliwym sie okaze) clarionka 788
Ogolnie wrazenia, bylo sie ciezko odzwyczaic od obslugi alpinki i braku galy. Ale to najmniejszy problem, bo i desing mi sie zaczyna coraz bardziej podobac i coraz mniej mi rzeczy przeszkadza :wink:
Ogolnie prawdziwy dramat pojawia sie w jakosci/ustawieniu dzwieku. Na zerowych ustawieniach jak w alpinie, po prostu nie ma basu. Po uzyciu korektora tony wysokie wypalaja mi uszy :szeroki_usmiech Moze to poprostu po alpince, ale ciezko bedzie mi chyba wystroic radio.
Komentarz
-
-
Samiec, do mnie radyjko (tez 788) dotarlo w piatek :diabelski_usmiech
Jak narazie czeka na mozntaz. Z tego co czytam w instrukcji to rzeczywiscie w chu* rzeczy jest do poustawiania :twisted:
Niestety niema PL instrukcji. Niewiem czy to ja niedostalem czy ogolnie Clarion niedaje PL instrukcji bo na stronie producenta jest tez tylko EN.
Jutro ide sie umowic na montaz radia i glosnikow, wygluszenie i wtedy bede walczyl z radiem
Samiec, ale ogolnie jestes zadowolony :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaSamiec, do mnie radyjko (tez 788) dotarlo w piatek :diabelski_usmiech
Jak narazie czeka na mozntaz. Z tego co czytam w instrukcji to rzeczywiscie w chu* rzeczy jest do poustawiania :twisted:
Niestety niema PL instrukcji. Niewiem czy to ja niedostalem czy ogolnie Clarion niedaje PL instrukcji bo na stronie producenta jest tez tylko EN.
Jutro ide sie umowic na montaz radia i glosnikow, wygluszenie i wtedy bede walczyl z radiem
Samiec, ale ogolnie jestes zadowolony :?:
Ja instrukcje pl dostalem, bo mam od polskiego dystrybutora, tylko gw jest na 12miesiecy.
Mysle ze za ta kase to jestem zadowolony, w tej cenie raczej nic nowego tak wypasionego nie dostane.
Komentarz
-
Komentarz