Skoda Symphony CD

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marrat
    Drive
    • 2005
    • 44

Skoda Symphony CD

Zamieszczone przez Arek
    wykresik mam ale tylko ten po modzie
    Moze nie jasno napisalem ,ale o ten mi chodzilo :szeroki_usmiech
  • cieq
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 745
    • Octavia I (1U2)
    • AGU 1.8 20VT 150 KM
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Skoda Symphony CD

Co myślicie o radyjku Skoda Symphony CD? Warto dać za nie 450zł na allegro?
    www.pinkbike.com

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

tylko jeżeli jest nowe

poza integracją z wnętrzem nie zyskujesz NIC :diabelski_usmiech
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Kmab
        Rider
        • 2005
        • 269

Re: Skoda Symphony CD

Zamieszczone przez cieq
        Kolega kupił za 400. Też sie zastanawiałem nad Symphony bo mam skodowskiego kaseciaka u siebie. Nie jestem audiofilem i nie potrzebuję żadnego wypasu, dla mnie by starczyło. Tylko żeby cena była dobra...
        Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D

Komentarz

• cieq
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 745
          • Octavia I (1U2)
          • AGU 1.8 20VT 150 KM
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Jedno jest pewne - integracja z wnętrzem 100% 8) i łatwość obsługi W Superbie gra to całkiem nieźle, ale to raczej kwestia głośników (są dużo lepsze)
          www.pinkbike.com

Komentarz

• LIFE
            Ambiente
            • 2005
            • 183

Nie kupuj tego radia (i żadnego innego fabrycznego) jeżeli chcesz słuchać muzyki, jeżeli lubisz jazgot, charczenie głośników i brzęczenie to wal śmiało. To radio w ogóle nie ma mocy ! :lol:
            Power is nothing without control !
            "Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)

Komentarz

Zamieszczone przez LIFE
              Nie kupuj tego radia (i żadnego innego fabrycznego) jeżeli chcesz słuchać muzyki, jeżeli lubisz jazgot, charczenie głośników i brzęczenie to wal śmiało. To radio w ogóle nie ma mocy ! :lol:
              ha ha ha a po co ci ta moc????

mam taki sprzecik tyle ze kaseciak z ori zmieniarka a pozatym wszystko inne wymienilem-gra przyzwoicie,mi wystarcza,zostawiam auto tam gdzie jest miejsce i nie martwie sie o szybe

Komentarz

• cieq
                Rider
                S_OCP Member
                • 2005
                • 745
                • Octavia I (1U2)
                • AGU 1.8 20VT 150 KM
                • BKD 2.0 TDI 140 KM

No właśnie, dodać przyzwoity zestaw głośników ze wzmacniaczem i powinno dać rade! k
                www.pinkbike.com

Komentarz

• djczas
                  RS
                  • 2005
                  • 9612

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorze

Komentarz

• cieq
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 745
                    • Octavia I (1U2)
                    • AGU 1.8 20VT 150 KM
                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Nowe Symphony CD kosztuje 1700zł :szeroki_usmiech używane na allegro 400-500zł... Naprawde nie warto?
                    www.pinkbike.com

Komentarz

• Maicroft
                      Moderator
                      S_OCP MemberModeratorr
                      • 2004
                      • 25757
                      • Audi

Navi w ASO przy kupnie auta kosztuje 7tys a na Allegro 3tys. Taka drobna roznica :twisted:
                      Spritmonitor.de

Komentarz

• cieq
                        Rider
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 745
                        • Octavia I (1U2)
                        • AGU 1.8 20VT 150 KM
                        • BKD 2.0 TDI 140 KM

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56154688 o za 1800zł k :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

Znaczy się mam szukać jakiegoś Alpine'a albo Clariona?
                        www.pinkbike.com

Komentarz

Zamieszczone przez djczas
                          :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorze
                          to widocznie ja mam dobrze podlaczone bo mi nic nie trzaska i nie zakluca odbioru 8)

Komentarz

• Dig Dug
                            L&K
                            S_OCP Member
                            • 2005
                            • 1306
                            • Seat

danielpoz, Chodzi o to, ze zamiast tego zalozysz dobry cd-player i slyszysz roznice w jakosci odtwarzanego dzwieku. Ja mielem takie proste radio, ze niby nikt nie chcial ukrasc itp, ale teraz tj niebo a ziemia - jakosc dzwieku nieporownywalna, a po wymianie glosnikow to juz szkoda pisac.

Normalnie oryginalny sprzet fabryczny to shit. A to ze kosztuje prawie 2000 zl to nic nie znaczy.
                            Była O1 jest F2.

Komentarz

• Nexus6
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2004
                              • 4847
                              • Volkswagen

Zamieszczone przez danielpoz
                              to widocznie ja mam dobrze podlaczone bo mi nic nie trzaska i nie zakluca odbioru 8)
                              być może również jesteś mało wymagającym słuchaczem k

Komentarz

• Maicroft
                                Moderator
                                S_OCP MemberModeratorr
                                • 2004
                                • 25757
                                • Audi

Zamieszczone przez cieq
                                http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56154688 o za 1800zł k :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

Znaczy się mam szukać jakiegoś Alpine'a albo Clariona?
                                Aha bo my mowimy o radyjku do Octy I, to te navi juz za okolo 1000zl mozna kupic, ja podalem cene navi do Octy II.

A wracajac do I - ja polecam Alpine i odrazu kupic separator antenowy bo szlag moze czlowieka trafic z odbiorem UKF-u
                                Spritmonitor.de

Komentarz

• Sebastian_M26
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2005
                                  • 1823
                                  • Superb II (3T4)

Ciekawe skąd gościu wzioł tyle CD
                                  Pewnie z rozbitków z zachodu
                                  A ile w hurcie takie cd kosztuje?

[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:00 ]
                                  A czy były różne wersje symphony od różnych producentów?
                                  Seria 188KM/270Nm na 95RON

Komentarz

Zamieszczone przez Dig Dug
                                    danielpoz, Chodzi o to, ze zamiast tego zalozysz dobry cd-player i slyszysz roznice w jakosci odtwarzanego dzwieku. Ja mielem takie proste radio, ze niby nikt nie chcial ukrasc itp, ale teraz tj niebo a ziemia - jakosc dzwieku nieporownywalna, a po wymianie glosnikow to juz szkoda pisac.

Normalnie oryginalny sprzet fabryczny to shit. A to ze kosztuje prawie 2000 zl to nic nie znaczy.
                                    mam zmienione glosniki,wszystkie kable,z tylu wzmacniacz i sub 15calowy,wygluszone drzwi-zrobilem wszystko co mozna zeby gralo jak naj lepiej ale radio zostalo bo choc to najslabsze ogniwo jakosc mnie powiedzmy zadawala

najwazniejsze!!! nie jestem wiezniem swojego auta i nie zamierzam sie martwic ze gdzies zostawiam samoichod i ze cos moze sie stac-a nosic panel ze soba to juz totalne zawracanie sobie glowy i dla tego jestem szczesliwy

[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:10 ]
                                    Zamieszczone przez Nexus6
                                    no wlasnie wymagajacym to ja jestem bo od dawna car audio bylo moim hoby ale teraz chyba sie juz starzeje i mam to pomalu w dup.. :wink: hahahaha

Komentarz

• cieq
                                      Rider
                                      S_OCP Member
                                      • 2005
                                      • 745
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AGU 1.8 20VT 150 KM
                                      • BKD 2.0 TDI 140 KM

W Extreme Car Audio we Wrocławiu "tuningują" fabryczne radioodtwarzacze - wymieniają w nich podzespoły na dużo lepszej jakości i grają potem świetnie. Wiem że zrobili tak w paru Audi. Pewnie ze skodowskim cd też by coś pokombinowali :diabelski_usmiech k
                                      www.pinkbike.com

Komentarz

• Sebastian_M26
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2005
                                        • 1823
                                        • Superb II (3T4)

Z symphony chciałbym mieć tylko panel przedni bo ładnie się integruje

Komentarz

• djczas
                                          RS
                                          • 2005
                                          • 9612

Maicroft, Alpine Clarion Kenwood i pioneer

[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:18 ]
                                          Zamieszczone przez Dig Dug

mam zmienione glosniki,wszystkie kable,z tylu wzmacniacz i sub 15calowy,wygluszone drzwi-zrobilem wszystko co mozna zeby gralo jak naj lepiej ale radio zostalo bo choc to najslabsze ogniwo jakosc mnie powiedzmy zadawala

najwazniejsze!!! nie jestem wiezniem swojego auta i nie zamierzam sie martwic ze gdzies zostawiam samoichod i ze cos moze sie stac-a nosic panel ze soba to juz totalne zawracanie sobie glowy i dla tego jestem szczesliwy

[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:10 ]
                                          no wlasnie wymagajacym to ja jestem bo od dawna car audio bylo moim hoby ale teraz chyba sie juz starzeje i mam to pomalu w dup.. :wink: hahahaha
                                          najwyrazniej nie jestes bo z tego co pamietam to cd skody nie ma wyjscia na wzmacniacze wiec na wzmacniacz wpóściłeś harki z wzamka wewnetrznego i podkreciłes je wzmacniaczem
                                          współczuje twoim uszom

Komentarz

widocznie nie czytasz to co napisalem!! mam symphony kasetowe z zmieniarka i w nim jest wyjscie 4 sztuki po niskim

jesli by nawet nie bylo to i tak bym poszukal sygnal przed koncowka-jaki to problem???

mysle ze najpierw zapoznaj sie troche z elektronika a za wspolczucie dziekuje hahahaha

Komentarz

• Sebastian_M26
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2005
                                              • 1823
                                              • Superb II (3T4)

a jak sie ma sprawa z radiem cd Rhapsody CD w Superb
                                              takie radio jest do dorwania za rozsądną cene?
                                              bo nowe to 3500

Komentarz

• Nexus6
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2004
                                                • 4847
                                                • Volkswagen

Zamieszczone przez Sebastian_M26
                                                a sie ma sprawa z radiem cd Rhapsody CD w Superb
                                                tak samo jak z niemal każdym radiem OEM - jest porównywalne z najniższymi modelami z rynku 'markowego'

Komentarz

• cieq
                                                  Rider
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2005
                                                  • 745
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AGU 1.8 20VT 150 KM
                                                  • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Sebastian_M26
                                                  a sie ma sprawa z radiem cd Rhapsody CD w Superb
                                                  tak samo jak z niemal każdym radiem OEM - jest porównywalne z najniższymi modelami z rynku 'markowego'
                                                  No nie mów że systemy Bose z Audi, Harmann&Kardon z BMW też :shock:
                                                  www.pinkbike.com

Komentarz

Pracuję...