Zamieszczone przez Arek
Skoda Symphony CD
Zwiń
X
-
Re: Skoda Symphony CD
Zamieszczone przez cieqCo myślicie o radyjku Skoda Symphony CD? Warto dać za nie 450zł na allegro?Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Co myślicie o radyjku Skoda Symphony CD? Warto dać za nie 450zł na allegro?Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez LIFECo myślicie o radyjku Skoda Symphony CD? Warto dać za nie 450zł na allegro?
mam taki sprzecik tyle ze kaseciak z ori zmieniarka a pozatym wszystko inne wymienilem-gra przyzwoicie,mi wystarcza,zostawiam auto tam gdzie jest miejsce i nie martwie sie o szybe
Komentarz
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorze
Komentarz
-
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56154688 o za 1800złk :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Znaczy się mam szukać jakiegoś Alpine'a albo Clariona?
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez djczas:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorze
Komentarz
-
danielpoz, Chodzi o to, ze zamiast tego zalozysz dobry cd-player i slyszysz roznice w jakosci odtwarzanego dzwieku. Ja mielem takie proste radio, ze niby nikt nie chcial ukrasc itp, ale teraz tj niebo a ziemia - jakosc dzwieku nieporownywalna, a po wymianie glosnikow to juz szkoda pisac.
Normalnie oryginalny sprzet fabryczny to shit. A to ze kosztuje prawie 2000 zl to nic nie znaczy.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danielpozZamieszczone przez djczas:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorzek
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieqhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=56154688 o za 1800złk :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Znaczy się mam szukać jakiegoś Alpine'a albo Clariona?
A wracajac do I - ja polecam Alpine i odrazu kupic separator antenowy bo szlag moze czlowieka trafic z odbiorem UKF-u
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez Dig Dugdanielpoz, Chodzi o to, ze zamiast tego zalozysz dobry cd-player i slyszysz roznice w jakosci odtwarzanego dzwieku. Ja mielem takie proste radio, ze niby nikt nie chcial ukrasc itp, ale teraz tj niebo a ziemia - jakosc dzwieku nieporownywalna, a po wymianie glosnikow to juz szkoda pisac.
Normalnie oryginalny sprzet fabryczny to shit. A to ze kosztuje prawie 2000 zl to nic nie znaczy.
najwazniejsze!!! nie jestem wiezniem swojego auta i nie zamierzam sie martwic ze gdzies zostawiam samoichod i ze cos moze sie stac-a nosic panel ze soba to juz totalne zawracanie sobie glowy i dla tego jestem szczesliwy
[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:10 ]
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez danielpozZamieszczone przez djczas:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorzek
Komentarz
-
Maicroft, Alpine Clarion Kenwood i pioneer
[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:18 ]
Zamieszczone przez danielpozZamieszczone przez Dig Dugdanielpoz, Chodzi o to, ze zamiast tego zalozysz dobry cd-player i slyszysz roznice w jakosci odtwarzanego dzwieku. Ja mielem takie proste radio, ze niby nikt nie chcial ukrasc itp, ale teraz tj niebo a ziemia - jakosc dzwieku nieporownywalna, a po wymianie glosnikow to juz szkoda pisac.
Normalnie oryginalny sprzet fabryczny to shit. A to ze kosztuje prawie 2000 zl to nic nie znaczy.
najwazniejsze!!! nie jestem wiezniem swojego auta i nie zamierzam sie martwic ze gdzies zostawiam samoichod i ze cos moze sie stac-a nosic panel ze soba to juz totalne zawracanie sobie glowy i dla tego jestem szczesliwy
[ Dodano: Sob 09 Lip, 05 10:10 ]
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez danielpozZamieszczone przez djczas:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech jak chcesz miec zdrowe uszy i miec komfortową podróż to Skoda Symphony CD i inne pseudo radiootwarzacze fabryczne nie dadzą ci nic wiecej poza nerwami i narzekaniem na trzaski i inne zakłucenia w odbiorzek
współczuje twoim uszom
Komentarz
-
-
danielpoz
widocznie nie czytasz to co napisalem!! mam symphony kasetowe z zmieniarka i w nim jest wyjscie 4 sztuki po niskim
jesli by nawet nie bylo to i tak bym poszukal sygnal przed koncowka-jaki to problem???
mysle ze najpierw zapoznaj sie troche z elektronika a za wspolczucie dziekuje hahahaha
Komentarz
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez Sebastian_M26a sie ma sprawa z radiem cd Rhapsody CD w Superb
takie radio jest do dorwania za rozsądną cene?
Komentarz
-
Komentarz