Zamieszczone przez CASKP
[O2] Pierwsze starcie czyli car audio w O2
Zwiń
X
-
-
No tak :P
Hehehe .....[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Chyba Bakłażanek :diabelski_usmiechZamieszczone przez szkodaKABACZKA
:PZamieszczone przez Nexus6szkoda, masz "+"
A zaraz będzie : Ziomal , masz "-" :P
Michał , auto stoi w mielcu czy przyjeżdżasz na weekendy robić ?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
stoi w Mielcu, Paweł by mnie rozwalił śmiechem za robote w weekendy :diabelski_usmiechZamieszczone przez Ziomalauto stoi w mielcu czy przyjeżdżasz na weekendy robić ?With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
jeszcze jeden i w pier ... :diabelski_usmiechZamieszczone przez ZiomalA zaraz będzie : Ziomal , masz "-"
Nexus6, profi robota
, jestem ciekaw efektu końcowego ...
[ Dodano: Nie 12 Paź, 08 21:53 ]
weekend rzecz święta :wink:Zamieszczone przez Nexus6Paweł by mnie rozwalił śmiechem za robote w weekendyNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Nexus6, przez Ciebie teraz zurcio, chce wygłuszać furaka :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ładnie się narobiło :P Nexus - jesio parę fotek i chłopaki sie załamią :P[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
czyt. zmobilizują :wink:Zamieszczone przez CASKPchłopaki sie załamią
CASKP, kawał dobrej roboty
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Staram się staram ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
- tak nie pisz , bo z całego zamieszania wyjdzie - Stream :twisted:Staram się staram ;]
przepraszam za Off Top
ops: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
nie pomyślałem, ale interesuje mnie co będzie włożone.Zamieszczone przez Nexus6stysiek, chyba nie pomyślałeś, że przy takim nakladzie pracy na tłumienie zostanie fabryczny złom
bo mój stream dogorywa
płyt nie chce oddawać i zawieszać się zaczyna

i dlatego myślę nad czymś innym
Komentarz
-
Michał... a co z dachem?
Mam wrażenie, że następną Skodę powinieneś kupić w pakiecie 'Zrób to sam'.
Fabryka przysłała by do Pawła całą budę, resztę gratów spakowanych w kartony i nie trzeba by rozkręcać i skręcać tego wszystkiego.
Czekam na koniec prac i będę się chciał umówić na odsłuch.
Pozdrawiam
A.Give me your secrets Bring me a sign
Give me a reason To walk the fire
Moje auto:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=16707
http://picasaweb.google.com/havvrane...DIAHFHawranek#
Komentarz
-
będzie wytłumiony, na etapie montażu sprzętu, wtedy zostaną zdjęte słupki i podsufitka :diabelski_usmiechZamieszczone przez hawraneka co z dachem?With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Nexus6, i bardzo dobrze.
Muszę przyznać, że od kiedy połozyłeś z przodu na maty tą włóknine, to zrozumiałem - ten człowiek wie co robi
Chciałbym "usłyszeć" tak wyciszoną Skodę w środku :P A to jak wyciszyłeś drzwi, dałeś mi do myślenia - są strasznie podatne na drgania.
A6 '98 Avant 2,8QT + C200 '95 Sport
Elementy z włókna węglowego (carbon fiber)
Komentarz
-
to akurat część fabrycznego wygłuszenia O2RS, ważniejsze są te maty pod włókniną :diabelski_usmiechZamieszczone przez Camel-od kiedy połozyłeś z przodu na maty tą włóknineWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Takie coś jest w O2 na podłodze? Ciekawe czy u mnie też to jest
Ja mam w ten sposób troche porobione w C-klasie - choćby pod tylną kanapą - jest całość pokryte matami + dołożona włóknina
(w oryginale mam na mysli).
Ważniejsze? Bo usztywniaja?
Ale ta gąbka też ma ważne zadanie - zamienia energię ruchu cząsteczek w ciepło
).

Komentarz
-
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
No to pro mat używasz.
Może kiedyś na jakimś zlocie (?) zobacze jak w praktyce takie coś działa. Zawsze byłem ciekaw.
Czekam na dalszy postęp prac

Komentarz
-
W O1 i w O2 masz na podlodze ta wloknine
ale niewiele to daje
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
Hm, a kiedyś się wkurze i też sobie obkleje podłogę jak kolega Nexus. I w jednym i w drugim samochodzie

Komentarz
-
Dokładnie ale najpierw trzeba pomyśleć nad pożyczką :twisted:Zamieszczone przez Camel-Hm, a kiedyś się wkurze i też sobie obkleje podłogę jak kolega Nexus. I w jednym i w drugim samochodzie
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
No właśnie widziałem. Stosunkowo nieduży kawałek maty - 200$ :roll:
Komentarz
-
Zamieszczone przez Camel-Stosunkowo nieduży kawałek maty - 200$
ad:
ad:
ad: ile :?:
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Nexus a Ty zmiesciles sie w 3k za tlumienie ? mam na mysli materialyRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
Komentarz