Zamieszczone przez CASKP
[O2] Pierwsze starcie czyli car audio w O2
Zwiń
X
-
No tak :P
Hehehe .....[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaKABACZKA
Zamieszczone przez Nexus6szkoda, masz "+"
A zaraz będzie : Ziomal , masz "-" :P
Michał , auto stoi w mielcu czy przyjeżdżasz na weekendy robić ?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalA zaraz będzie : Ziomal , masz "-"
Nexus6, profi robota , jestem ciekaw efektu końcowego ...
[ Dodano: Nie 12 Paź, 08 21:53 ]
Zamieszczone przez Nexus6Paweł by mnie rozwalił śmiechem za robote w weekendyNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Ładnie się narobiło :P Nexus - jesio parę fotek i chłopaki sie załamią :P[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Staram się staram ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Michał... a co z dachem?
Mam wrażenie, że następną Skodę powinieneś kupić w pakiecie 'Zrób to sam'.
Fabryka przysłała by do Pawła całą budę, resztę gratów spakowanych w kartony i nie trzeba by rozkręcać i skręcać tego wszystkiego.
Czekam na koniec prac i będę się chciał umówić na odsłuch.
Pozdrawiam
A.Give me your secrets Bring me a sign
Give me a reason To walk the fire
Moje auto:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=16707
http://picasaweb.google.com/havvrane...DIAHFHawranek#
Komentarz
-
-
Nexus6, i bardzo dobrze.
Muszę przyznać, że od kiedy połozyłeś z przodu na maty tą włóknine, to zrozumiałem - ten człowiek wie co robi
Chciałbym "usłyszeć" tak wyciszoną Skodę w środku :P A to jak wyciszyłeś drzwi, dałeś mi do myślenia - są strasznie podatne na drgania.
A6 '98 Avant 2,8QT + C200 '95 Sport
Elementy z włókna węglowego (carbon fiber)
Komentarz
-
-
Takie coś jest w O2 na podłodze? Ciekawe czy u mnie też to jest
Ja mam w ten sposób troche porobione w C-klasie - choćby pod tylną kanapą - jest całość pokryte matami + dołożona włóknina (w oryginale mam na mysli).
Ważniejsze? Bo usztywniaja? Ale ta gąbka też ma ważne zadanie - zamienia energię ruchu cząsteczek w ciepło ).
A6 '98 Avant 2,8QT + C200 '95 Sport
Elementy z włókna węglowego (carbon fiber)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Camel-Hm, a kiedyś się wkurze i też sobie obkleje podłogę jak kolega Nexus. I w jednym i w drugim samochodzie:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz