Andrev3, czy w każdym nie wiem, u mnie było. Ja mam chyba zwykłe, najprostsze Stream z 2005r. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że w każdym. Naciśnij dwa razy CD i zobacz czy pokazuje. A najlepiej, to wyjmij radio - za pierwszym razem zajęło mi 10 min (szczegóły: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17804) i zobacz czy jest wtyk. U mnie jest jeszcze drugi do telefonu.
Co do wielkości to jest malutkie - minimalnie większe od paczki 10 chusteczek higienicznych. Kabel od urządzenia nie jest wyciągany.
Ja zamontowałem pod schowkiem po prawej stronie, na stripa - przyczepiłem do otworków nawiewów.
Troszkę mi wystaje pen wsadzony do zmieniarki, ale docelowo będę używał karty SD i wtedy będzie gitara.
Do przeciągnięcia kabla musiałem zdjąć panel climatronika - 4 torxy.
Jak na razie (mam 2 dni) mogę tylko polecić.
Co do wielkości to jest malutkie - minimalnie większe od paczki 10 chusteczek higienicznych. Kabel od urządzenia nie jest wyciągany.
Ja zamontowałem pod schowkiem po prawej stronie, na stripa - przyczepiłem do otworków nawiewów.
Troszkę mi wystaje pen wsadzony do zmieniarki, ale docelowo będę używał karty SD i wtedy będzie gitara.
Do przeciągnięcia kabla musiałem zdjąć panel climatronika - 4 torxy.
Jak na razie (mam 2 dni) mogę tylko polecić.
Komentarz