Zamieszczone przez kalesoon
radio Bolero do Octavii II
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maru 123Zamieszczone przez shadoczujniki cofania
A czy w drugą stronę da się - tzn do O2 FL wkładam STREAM MP3 z O2 przed FL i dorzucam jakiś moduł dzięki któremu ścisza się radio podczas cofania i wyświetla "autko" , bo jak wiadomo są z tym problemy w przypadku instalacji STREAM w O2FLMINT
Komentarz
-
-
Chciałbym się poradzić.
Chcę zmienić radio na jakieś z MP3, wstępnie myślałem o Bolero, pytanie na co zwrócić uwagę, przy zakupie, czy są różne wersje tego radia (O2, O2FL, Superb), jeżeli mam MFD2, to muszę zmieniać ramkę?
Czy będzie działać czujnik parkowania, bluetooth, kierownica multifunkcyjna?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashCzy będzie działać czujnik parkowania, bluetooth, kierownica multifunkcyjna
Zamieszczone przez shadoDa się.
Nie wszystko będzie działało - czujniki cofania, ściszanie radia w czsaie cofania, informacje z klimy itp."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Witam, też się podłączę.
shado jednoznacznie nie napisał, że Bluetooth nie będzie działał. Z jego wypowiedzi można jedynie się domyślać. Moje pytanie dotyczy własnie Bluetooth. Czy moduł jest w radiu, czy nie, a więc ,czy funkcja Phone będzie działać po zainstalowaniu Bolero? Osobiście mam O2 Tour.Moja platynka!!
Komentarz
-
-
Byłem u chłopaków. Radyjko będzie grać bez problemów, ważne by sprawdzić, czy pochodzenie legalne, bo mieli już przypadki, że przy montażu zjawiała się policja ... heh.
Co do modułu to się dowiem, myślałem, że ktoś już to sobie zamontował i wszystko gra. Mi tylko na telefonie zależy.Czujników cofanie i tak nie mam.Moja platynka!!
Komentarz
-
Komentarz