pwgajda, a widzisz... nie miałem o tym zielonego pojęcia. A jakby to zrobić na przekaźnikach ? Jeszcze więcewj zabawy Masz pojęcie, jak sprawdzić, czy to idzie sygnał cyfrowy, czy analog ?
CB-Radio w Octavi I - Kto ma ?? Uwagi ??
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez KLOCekZamieszczone przez Antimatterwawa - za duzy bajzel w eterze
...a po tygodniu doszlismy do wniosku, ze mozemy zostac na stale tak bylo fajnie 8)
Zamieszczone przez KLOCekZamieszczone przez Antimatterto sa specjalne mobilne radia.
Jest coś takiego http://www.cobra.com/index.php?page=...duct_id=5&id=1 ale to chyba (subiektywne przypuszczenia) nie jest zbyt dobre radio jakościowo
w sumie znalazles jakis nowszy model, ten, ktory ja widzialem mial miniaturowe potencjometry sq i vol na froncie (nie z boku).--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Wiesz skalmar99, ja do tej pory na misiaczki to miałe Antyradar i od momentu zakupu zwrócił się już wielokrotnie.
A le antyradar nie powie mi, że jest korek na drodze lub inne utrudnienia w ruchu, czy tez nie pomoże znaleźć ulice w obcym mieście :-)
Midland 1001z + Sirio ML-145 na magnesie :-)Octavka - to jest to :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicrofta antyradar tylko wtedy wyczuwaja zagrozenie
Mnie się kilka razy udało na samym anty wygrać starcie bezpośrednie, ale przez to jestem coraz bardziej nerwowy i mam takie tricki czy cóś... :wink:
Ale czasami się przydaje, choćby do sprawdzania czy skrzynka działa, którą właśnie się minęło :diabelski_usmiech
CB ruleZZzzaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KLOCekJest coś takiego http://www.cobra.com/index.php?page=...duct_id=5&id=1 ale to chyba (subiektywne przypuszczenia) nie jest zbyt dobre radio jakościowo
to zapraszam LINK DO AUKCJI
--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoChyba, że kolega Venom22 ma jammer'a na pokładzie
Antyradar jest lepszy od CB w jednej rzeczy - wykrywa fotoradarki !!!Octavka - to jest to :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Venom22Antyradar jest lepszy od CB w jednej rzeczy - wykrywa fotoradarki !!!--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Antimatter, takie to można też kupić na allegro. Nawet się tym interesowałem i byłem u kolesia, który to srzedaje. Podwiedział, że coś takiego nigdy nie dorówna normalemu pałnowymiarowemy CB.
Venom22, Jesteś całkowicie zadowolony z Cobry ? jak z zakłuceniami w mieście? dużo fałszywych alarmów ? z jakiej odległości już łapie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KLOCekAntimatter, takie to można też kupić na allegro. Nawet się tym interesowałem i byłem u kolesia, który to srzedaje. Podwiedział, że coś takiego nigdy nie dorówna normalemu pałnowymiarowemy CB.
wskaz miejsce na allegro (sprzedawce), u ktorego mozna kupic taka Cobre :?:--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Antimatterwskaz miejsce na allegro (sprzedawce), u ktorego mozna kupic taka Cobre
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KLOCekZamieszczone przez Antimatterwskaz miejsce na allegro (sprzedawce), u ktorego mozna kupic taka Cobre
dzieki :szeroki_usmiech--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
KLOCek jestem zadowolony z Cobry. Kupiłem ją na Allegro właśnie. W mieście jest dość dużo zakłóceń - często piszczy sygnał fotoradarów - od drzwi w sklepach na fotokomórkę. Ale sygnał suszarek anirazu mi jeszcze w mieście nie zapiszczał.
A łapie sygnały na trasie tak z 1 km jak nie ma za dużych róznic poziomu terenu i jak kogoś namierzają przed tobą.Octavka - to jest to :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Venom22W mieście jest dość dużo zakłóceń - często piszczy sygnał fotoradarów - od drzwi w sklepach na fotokomórkę. Ale sygnał suszarek anirazu mi jeszcze w mieście nie zapiszczałaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
wiec podaje namiar na serwis i sklep CB w okolicach warszawy
z czystym sercem POLECAM goscia (zreszta kilku forumowiczów poprze moje zdanie)
al.jerozolimskie 228
tel.696 41 87 68
kol. sylwek
powolac sie na klub SKODY OCTAVII
to jest na tej samej stacji co MT ma swój warsztat i hamownieSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
a feeee
Zamieszczone przez AntimatterZamieszczone przez KLOCekJest coś takiego http://www.cobra.com/index.php?page=...duct_id=5&id=1 ale to chyba (subiektywne przypuszczenia) nie jest zbyt dobre radio jakościowo
Oskarczarne kombi + Concord GA-401 + President WA27 + "747"
Komentarz
-
-
Re: a feeee
Zamieszczone przez oskarZamieszczone przez AntimatterZamieszczone przez KLOCekJest coś takiego http://www.cobra.com/index.php?page=...duct_id=5&id=1 ale to chyba (subiektywne przypuszczenia) nie jest zbyt dobre radio jakościowo
Oskar
w miescie malo ktore radio ma na tyle waski odbiornik, zebys nie musial przejmowac sie zakloceniami od innych uzytkownikow i innymi (np. elektromagnetycznymi z PKiN w wawie).
temat nadajnikow w CB jest rownie grzaski, wiec w ogole go nie poruszam--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
karmel ja się powoli przymierzam do kupna tego radyjka, ale na razie kaski brak :cry: : http://allegro.pl/item95316114_cb_ra...d_18_244n.html
może jakby kupić w więcej osób to by jakąś zniżkę dał ten koleś :twisted: I jest z okolic Kraka :lol:Nieustanny banan na twarzy...
Komentarz
-
-
Mierzyłem, ale na długość się nie zmieści w tej półeczce Chyba trzeba będzie wyciąć tył tej półki, to wtedy wejdzie... Poza tym nie wejdzie na wysokość i to jest większy problem :P
Myślę usilnie nad innym miejscem montażu, ale jakoś tylko jeszcze mi się widzi pod kolumną kierownicy tam bardziej z lewej strony, podkręcić uchwyt pod taką plastikową półkę. Tylko nie wiem czy to nie bedzie wadzić o nogi podczas jazdy... Ech nie mam pomysłu :cry:Nieustanny banan na twarzy...
Komentarz
-
Komentarz