9835/9855/i nie wiem co z 2006 roku :diabelski_usmiech
Nawigacja MFD DX vs. Alpine
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Nexus6jak narazie bijesz pianę, słuchałeś tego sprzętu ? nie wydaje mi się
Zamieszczone przez Nexus6niewiele ich sprzedano, a ich nabywcy jakoś "chętnie" sie ich pozbywają, zmieniając nawet na "słabsze" modele
Zamieszczone przez Nexus6więc byłoby dobrze gdybyś wskazał w którym miejscu 7998R jest "idealnym rozwiązaniem",
bo to ani "rewelacyjnie" nie gra, ani nie wygląda, walory użytkowe tez przecietne
(nie chcem się już więcej z kimkolwiek wdawać w dyskusję, które radio jest lepsze, gdyż nie jestem natyle znawcą w tym temacie. Poza tym jednym do szczęścia wystarczy Octavia, innym 7demka to zamało)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KLOCekZamieszczone przez Nexus6jak narazie bijesz pianę, słuchałeś tego sprzętu ? nie wydaje mi się
więc to raczej ty przepłaciłeś :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez KLOCekZamieszczone przez Nexus6niewiele ich sprzedano, a ich nabywcy jakoś "chętnie" sie ich pozbywają, zmieniając nawet na "słabsze" modele
jak do tej pory wszystkie egzemplarze charakteryzują się bardzo wysokim spadkiem wartości - chyba największym jeśli idzie o sprzet Alpine'a
a skoro Ty jeszcze "czekałeś" na ten sprzęt, to chciałbym zobaczyc minę tego szczęśliwca który pozbył się niechodliwego towaru :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6można było kupić lepiej grający sprzęt i to napewno za mniejsze pieniądze,
więc to raczej ty przepłaciłeś
Zamieszczone przez Nexus6jak do tej pory wszystkie egzemplarze charakteryzują się bardzo wysokim spadkiem wartości - chyba największym jeśli idzie o sprzet Alpine'a
Zamieszczone przez Nexus6a skoro Ty jeszcze "czekałeś" na ten sprzęt, to chciałbym zobaczyc minę tego szczęśliwca który pozbył się niechodliwego towaru
popatrz się na aukcje tych radyjek, jak się ludzie o nie "biją" np: http://www.allegro.pl/item86000011_a...fantom_xl.html :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KLOCekZamieszczone przez Nexus6a skoro Ty jeszcze "czekałeś" na ten sprzęt, to chciałbym zobaczyc minę tego szczęśliwca który pozbył się niechodliwego towaru
popatrz się na aukcje tych radyjek, jak się ludzie o nie "biją" np: http://www.allegro.pl/item86000011_a...fantom_xl.html :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
służy mi znakomicie i nie przejmuje się potencjalnymi kupcami, gdyż narazie nie chcę go odsprzedawać.
(nawiasem, dwa razy dzwonił do mnie handlerz od którego kupiłem radyjko z pytaniem, czy mi się nie znudziło, i nie chcę go przypadkiem odsprzedać nawet za niewiele wyższą cenę)
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz